рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як плести бантик з гумок: кращі майстер-класи з фото

  1. Як плести кільце бантик з гумок

Дуже багатьом хлопчикам і дівчаткам, а також їхнім батькам дуже цікаво дізнатися, як плести бантик з гумок, адже за допомогою такого чудового плетіння можна створити як милий браслет, так і кільце. Дізнайтеся і як зробити бант з волосся .


В результаті нескладного плетіння виходить симпатичне прикраса з примітним візерунком у формі безлічі бантиків. Для роботи вам буде потрібно верстат, вірніше, всього два його стовпчика, ось чому якщо вам цікаво, як плести бантик з гумок на рогатці, то ви можете скористатися для навчання цим же майстер-класом.
Розмістіть верстат таким чином, щоб виїмки «дивилися» вправо, можете зняти два ряди - вони будуть тільки заважати роботі. Також приготуйте і гумові колечка жовтого і фіолетового кольорів (природно, ви можете взяти будь-який подобається вам поєднання, бажано, щоб воно було контрастним). В даному випадку фіолетовий буде кольором обплетення, а сам узор-бантик буде жовтим. Отже, візьміть темну райдужку і накиньте її на лівий стовпчик, закрутивши в три оберти. Слідом на обидва стовпці накиньте ще одну фіолетову, без перекручення, і ще одну. Поверх без перекручення начепив жовту.



За допомогою в'язального гачка підчепити найнижчу райдужку-накрутку і виведіть її з зовнішньої сторони в центральний простір між стовпчиками-пегами. Все резиночки розподіліть по поверхні пегів, щоб добре було видно порядок.
Тепер починаємо чергування фіолетова-жовта, яке триватиме до самого кінця виготовлення браслетик. Зверху розміщуються жовті петельки, ось чому накидати зверху без перекручення слід фіолетову. Помістіть гачок між першою і другою райдужки зліва, відсуньте тильною стороною гачка другу, захопіть найнижчу темну (четверту) loom band і скиньте її в центр. З правого боку поступите точно так же. Тепер зверху розташована темна резіночка, ось чому зверху слід помістити світлу. Знову заведіть гачок між першим і другим, відсуньте другу і захопіть тепер уже саме жовтеньку (третю за рахунком зверху), скиньте її в центр. Справа поступите точно так же. Повторюйте всю вищеописану послідовність дій до тих пір, поки не наберете потрібну довжину прикраси.



Для завершення виготовлення аксесуара самі нижні треті «вушка» скиньте в центр. Два «вушка» з лівого пега перенесіть на правий. Для зручності накидання пластикової кінцівки розтягніть ці 4 loom bands на обидва пега. Протягніть кліпсу крізь все 4 колечка. На іншому кільці знайдіть гумку-накрутку. Ці 3 обороту також розтягніть між двох сусідніх кілочків, зафіксуйте другий кінець кліпси. Тепер ви знаєте, як плести бантик з гумок на верстаті.
Втім, як ви вже помітили, зовсім не потрібно дізнаватися, як плести бантик з гумок без верстата, адже за тим же алгоритмом можна сплести аксесуар і на рогатці, і на з'єднаних скотчем олівцях, і на пальцях (в останньому випадку гумовий матеріал повинен бути дуже якісним і еластичним, не врізатися в пальці).
Ви можете подивитися і як плести браслет бантик з гумок відео, ролик слід спершу подивитися повністю, щоб скласти повне враження, а потім вже діяти синхронно з майстром.
Неодмінно освойте і плетіння з гумок «риб'ячий хвіст» .


Як плести кільце бантик з гумок


Для виготовлення колечка-бантика вам необхідно підготувати 30 резіночек. Положення верстата - на 1 вниз. Райдужки червоного кольору начепив на панелі з обох сторін 2-3 і 3-4 пеги, також від друге киньте в центр. З серединки накиньте вліво і вправо. Повторіть ще ці дії вгору 2 рази. Не забувайте опускати плетіння. На найостанніших крайніх штирках зробіть накрутки в 3 обороту.


Тепер станочек переверніть і приступите безпосередньо до резінкоплетенію. Зліва знімайте нижні «вушка» - спершу направо, а потім вгору (для правого боку відобразите дзеркально). Потім зніміть з середини на ліву сторону і на праву. Далі повторюйте аналогічним чином для ідентичних кілочків, тобто «Вушка» перетягуйте так, як ви надягали loom bands. На найперших кілочках зніміть нижні петельки, затягніть вузлики. Конструкцію зніміть з станочка. Довгі стирчать петлі замаскуйте всередині банта за допомогою гачка. Візьміть подвійну райдужку і перетягніть нею середину банта в кілька оборотів.



Тепер необхідно приступити безпосередньо до виготовлення колечка. На два ряди верстата начепив зигзагом 7 loom bands, потім проплітаючи 4 петельки, просуньте гачок в бант-заготовку, закріпіть його на зиґзаґу, потім доплетіть інші. Одягніть пластикову S-образну кінцівку на останню резиночку, стягніть конструкцію, а потім закріпіть другу сторону на першій. У вас вийшло чарівне колечко-бантик! Якщо текстовий опис здається вам не дуже зрозумілим, то завжди можна дивитися, як плести з гумок бантик.
Неодмінно подивіться, як плести з гумок бантик відео, в якому майстер розповість і покаже вам, як саме слід працювати з гумовими кільцями, щоб в результаті вийшов милий аксесуар.
Дізнайтеся і способи плетіння браслетів з гумок без верстата .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com