рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці - БебіБлог

  1. Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці Чудові пиріжки в духовці Родичка чоловіка дала...
  2. Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці
  3. Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці
  4. Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Чудові пиріжки в духовці

Родичка чоловіка дала рецепт дріжджового тіста. Печуться ці пиріжки в духовці. Виходять повітряними і пухнастими. А так як я сама не дуже розбираюся в тонкощах випічки (постійно цікавлюся докладними рецептами), то родичка покроково розписала дії. Пиріжки вийшли чарівними ...

Читати повністю... Читати повністю Лариса Шалаєва

18 січня 2015 23:36

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ 1. Тісто як пух Інгредієнти: 1 стакан - кефіру, 0,5 склянки - рослинного масла, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч.- ложка солі, 1 ст. ложка - цукру, 3 стакана- борошна Кефір змішати з маслом і трохи підігріти, додати сіль і цукор, борошно просіяти і змішати з дріжджами, влити поступово кефірну суміш і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто буде підходити, можна приготувати начинку. Деко застелити промасленим папером ...

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю...

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю... Читати повністю Вероніка

12 листопада 2014 року, 15:49

Бабулино дріжджове тісто

Часто печу і подобається мені дуже дріжджове тісто, але ось купу рецептів перепробувала, все не те - сухувато, не так пишно, і т.п. А пам'ятаються бабусині пиріжки - м'які, повітряні ну і, звичайно, ніяк не гумові :) І тут при збиранні на верхніх полицях шафи натрапила на листочок ... мені ж мама бабусин рецепт давала! А я його так недбало поклала і забула! Поспішаю поділитися: в даному випадку капустяний пиріг з куркою. за рецептом прошу під кат

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Гаяне

22 квітня 2015 року, 14:25

Фокачча

А хто там на дієті, а? Все моє життя це суцільний виклик самій собі. Я можу тижнями підігрівати себе дві сосиски на обід в мікрохвильовій печі, навіть краях свідомості не замислюючись ні про які делікатеси, але варто мені сісти на дієту .. Найбільшу щадну, яка ні-ні, а то почує, навіть не дієта, а просто правильний образ життя, я просто відмовлюся від мучного ... І раз! Ворог (чи то пак зайву вагу) підбирається, локалізує свої сили і починає піддавати мене масованій атаці: важкі кекси, поблискують ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

13 лютого 2012, 18:37

Бабусині пиріжки)

Вперше зважилася самостійно спекти пиріжки з дріжджового тіста - за бабусиним рецептом. Колись давно активно брала участь в їх ліплення та поїданні, прийшов час і самої організувати процес) Власне, результатом залишилася дуже задоволена і хочу з вами поділитися.

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Ліпимо з тіста

Матусі, дорогі мої! .. Тісто на пельмені давно робили? Ось сьогодні цим і займаємося!)) Це ще одна наша з вами гра з підручних матеріалів. Склад: борошно, сіль, вода .. Ще іноді я вважаю за краще додати в тісто рослинне масло, щоб легко ховати в нього різні фігурки!)) А іноді і сметану .. Воно стає дуже м'яким на дотик .. Спробуйте!)) Дайте тісту трохи полежати (близько 30 хв.) в целофановий пакет! Воно стане набагато м'якше. Не забудьте, коли пиріжки з дріжджового тіста піч будете, дати трохи тесту нашим пустунам! ...

Читати повністю...

Мої закладки з http://www.say7.info/

Рекомендую сайт http://www.say7.info/ Там багато всяких обладнаних рецептів! А ще можна зареєструватися на форумі і вибирати рецепти (з форумів) в закладки, вони самі тематично розподіляється)) Дуже зручно!)) У мене там вже, напевно, полфорума в закладках)) Салати Швейцарський новорічний салат Салат "Три мушкетери" Салат з квасолі і грудинки салат «Курочка-снігуронька» салат "Французький поцілунок" салат "Помаранчеве сонце" салат "Метелик-рибалка" салат "Варадеро" Овочевий торт салат "Хайнц-експрес" салат "Вихід є!" Салат для дівич-вечора Салат "Ківі" Салат "Інь-Янь" Салат "Казка" Салат з рибою "Здивуй" ...

Читати повністю...

НЯМ НЯМ )))

СМАЧНІ закладочка http://www.per4ik.net/sdobnye-pirozhki-s-yablokami/ http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054156 http://www.babyblog.ru/community/post / cookingbook / 3054145 # comments новорічний стіл http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054123#comments

Читати повністю... Читати повністю Rina

8 лютого 2011, 20:56

8 секретів смачного тіста для пирогів.

Сьогодні з донькою в перший раз пекли булочки, зазвичай для нас пече бабуся))). Хочу поділитися з вами деякими секретами приготування пирогів, які нам допомогли. Пироги вийшли смачні дуже, легкі. Ось, що у нас вийшло Далі секрети приготування. Стануть в нагоді особливо тим, хто хоче спекти пироги в перший раз. Примітка: я в тісто замість 2 яєць поклала 1 яйце і 2 жовтки.

Читати повністю... Читати повністю Марія Балашиха-2

17 лютого 2012, 22:23

Корисні поради

Якщо ти щось смажиш, а з пательні бризкає киплячий жир, трохи посоли його і все буде в порядку. Молоко при кип'ятінні не втече, якщо краю змастити жіром.Щепотка солі, додана в білок або вершки, допомагає швидше збити піну або крем.Чтоби знищити неприємний запах від риби, потрібно всковородке, в якій вона смажилася, прокип'ятити стару заварку чаю.

Читати повністю...

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Чудові пиріжки в духовці

Родичка чоловіка дала рецепт дріжджового тіста. Печуться ці пиріжки в духовці. Виходять повітряними і пухнастими. А так як я сама не дуже розбираюся в тонкощах випічки (постійно цікавлюся докладними рецептами), то родичка покроково розписала дії. Пиріжки вийшли чарівними ...

Читати повністю... Читати повністю Лариса Шалаєва

18 січня 2015 23:36

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ 1. Тісто як пух Інгредієнти: 1 стакан - кефіру, 0,5 склянки - рослинного масла, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч.- ложка солі, 1 ст. ложка - цукру, 3 стакана- борошна Кефір змішати з маслом і трохи підігріти, додати сіль і цукор, борошно просіяти і змішати з дріжджами, влити поступово кефірну суміш і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто буде підходити, можна приготувати начинку. Деко застелити промасленим папером ...

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю...

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю... Читати повністю Вероніка

12 листопада 2014 року, 15:49

Бабулино дріжджове тісто

Часто печу і подобається мені дуже дріжджове тісто, але ось купу рецептів перепробувала, все не те - сухувато, не так пишно, і т.п. А пам'ятаються бабусині пиріжки - м'які, повітряні ну і, звичайно, ніяк не гумові :) І тут при збиранні на верхніх полицях шафи натрапила на листочок ... мені ж мама бабусин рецепт давала! А я його так недбало поклала і забула! Поспішаю поділитися: в даному випадку капустяний пиріг з куркою. за рецептом прошу під кат

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Гаяне

22 квітня 2015 року, 14:25

Фокачча

А хто там на дієті, а? Все моє життя це суцільний виклик самій собі. Я можу тижнями підігрівати себе дві сосиски на обід в мікрохвильовій печі, навіть краях свідомості не замислюючись ні про які делікатеси, але варто мені сісти на дієту .. Найбільшу щадну, яка ні-ні, а то почує, навіть не дієта, а просто правильний образ життя, я просто відмовлюся від мучного ... І раз! Ворог (чи то пак зайву вагу) підбирається, локалізує свої сили і починає піддавати мене масованій атаці: важкі кекси, поблискують ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

13 лютого 2012, 18:37

Бабусині пиріжки)

Вперше зважилася самостійно спекти пиріжки з дріжджового тіста - за бабусиним рецептом. Колись давно активно брала участь в їх ліплення та поїданні, прийшов час і самої організувати процес) Власне, результатом залишилася дуже задоволена і хочу з вами поділитися.

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Ліпимо з тіста

Матусі, дорогі мої! .. Тісто на пельмені давно робили? Ось сьогодні цим і займаємося!)) Це ще одна наша з вами гра з підручних матеріалів. Склад: борошно, сіль, вода .. Ще іноді я вважаю за краще додати в тісто рослинне масло, щоб легко ховати в нього різні фігурки!)) А іноді і сметану .. Воно стає дуже м'яким на дотик .. Спробуйте!)) Дайте тісту трохи полежати (близько 30 хв.) в целофановий пакет! Воно стане набагато м'якше. Не забудьте, коли пиріжки з дріжджового тіста піч будете, дати трохи тесту нашим пустунам! ...

Читати повністю...

Мої закладки з http://www.say7.info/

Рекомендую сайт http://www.say7.info/ Там багато всяких обладнаних рецептів! А ще можна зареєструватися на форумі і вибирати рецепти (з форумів) в закладки, вони самі тематично розподіляється)) Дуже зручно!)) У мене там вже, напевно, полфорума в закладках)) Салати Швейцарський новорічний салат Салат "Три мушкетери" Салат з квасолі і грудинки салат «Курочка-снігуронька» салат "Французький поцілунок" салат "Помаранчеве сонце" салат "Метелик-рибалка" салат "Варадеро" Овочевий торт салат "Хайнц-експрес" салат "Вихід є!" Салат для дівич-вечора Салат "Ківі" Салат "Інь-Янь" Салат "Казка" Салат з рибою "Здивуй" ...

Читати повністю...

НЯМ НЯМ )))

СМАЧНІ закладочка http://www.per4ik.net/sdobnye-pirozhki-s-yablokami/ http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054156 http://www.babyblog.ru/community/post / cookingbook / 3054145 # comments новорічний стіл http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054123#comments

Читати повністю... Читати повністю Rina

8 лютого 2011, 20:56

8 секретів смачного тіста для пирогів.

Сьогодні з донькою в перший раз пекли булочки, зазвичай для нас пече бабуся))). Хочу поділитися з вами деякими секретами приготування пирогів, які нам допомогли. Пироги вийшли смачні дуже, легкі. Ось, що у нас вийшло Далі секрети приготування. Стануть в нагоді особливо тим, хто хоче спекти пироги в перший раз. Примітка: я в тісто замість 2 яєць поклала 1 яйце і 2 жовтки.

Читати повністю... Читати повністю Марія Балашиха-2

17 лютого 2012, 22:23

Корисні поради

Якщо ти щось смажиш, а з пательні бризкає киплячий жир, трохи посоли його і все буде в порядку. Молоко при кип'ятінні не втече, якщо краю змастити жіром.Щепотка солі, додана в білок або вершки, допомагає швидше збити піну або крем.Чтоби знищити неприємний запах від риби, потрібно всковородке, в якій вона смажилася, прокип'ятити стару заварку чаю.

Читати повністю...

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Чудові пиріжки в духовці

Родичка чоловіка дала рецепт дріжджового тіста. Печуться ці пиріжки в духовці. Виходять повітряними і пухнастими. А так як я сама не дуже розбираюся в тонкощах випічки (постійно цікавлюся докладними рецептами), то родичка покроково розписала дії. Пиріжки вийшли чарівними ...

Читати повністю... Читати повністю Лариса Шалаєва

18 січня 2015 23:36

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ 1. Тісто як пух Інгредієнти: 1 стакан - кефіру, 0,5 склянки - рослинного масла, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч.- ложка солі, 1 ст. ложка - цукру, 3 стакана- борошна Кефір змішати з маслом і трохи підігріти, додати сіль і цукор, борошно просіяти і змішати з дріжджами, влити поступово кефірну суміш і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто буде підходити, можна приготувати начинку. Деко застелити промасленим папером ...

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю...

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю... Читати повністю Вероніка

12 листопада 2014 року, 15:49

Бабулино дріжджове тісто

Часто печу і подобається мені дуже дріжджове тісто, але ось купу рецептів перепробувала, все не те - сухувато, не так пишно, і т.п. А пам'ятаються бабусині пиріжки - м'які, повітряні ну і, звичайно, ніяк не гумові :) І тут при збиранні на верхніх полицях шафи натрапила на листочок ... мені ж мама бабусин рецепт давала! А я його так недбало поклала і забула! Поспішаю поділитися: в даному випадку капустяний пиріг з куркою. за рецептом прошу під кат

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Гаяне

22 квітня 2015 року, 14:25

Фокачча

А хто там на дієті, а? Все моє життя це суцільний виклик самій собі. Я можу тижнями підігрівати себе дві сосиски на обід в мікрохвильовій печі, навіть краях свідомості не замислюючись ні про які делікатеси, але варто мені сісти на дієту .. Найбільшу щадну, яка ні-ні, а то почує, навіть не дієта, а просто правильний образ життя, я просто відмовлюся від мучного ... І раз! Ворог (чи то пак зайву вагу) підбирається, локалізує свої сили і починає піддавати мене масованій атаці: важкі кекси, поблискують ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

13 лютого 2012, 18:37

Бабусині пиріжки)

Вперше зважилася самостійно спекти пиріжки з дріжджового тіста - за бабусиним рецептом. Колись давно активно брала участь в їх ліплення та поїданні, прийшов час і самої організувати процес) Власне, результатом залишилася дуже задоволена і хочу з вами поділитися.

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Ліпимо з тіста

Матусі, дорогі мої! .. Тісто на пельмені давно робили? Ось сьогодні цим і займаємося!)) Це ще одна наша з вами гра з підручних матеріалів. Склад: борошно, сіль, вода .. Ще іноді я вважаю за краще додати в тісто рослинне масло, щоб легко ховати в нього різні фігурки!)) А іноді і сметану .. Воно стає дуже м'яким на дотик .. Спробуйте!)) Дайте тісту трохи полежати (близько 30 хв.) в целофановий пакет! Воно стане набагато м'якше. Не забудьте, коли пиріжки з дріжджового тіста піч будете, дати трохи тесту нашим пустунам! ...

Читати повністю...

Мої закладки з http://www.say7.info/

Рекомендую сайт http://www.say7.info/ Там багато всяких обладнаних рецептів! А ще можна зареєструватися на форумі і вибирати рецепти (з форумів) в закладки, вони самі тематично розподіляється)) Дуже зручно!)) У мене там вже, напевно, полфорума в закладках)) Салати Швейцарський новорічний салат Салат "Три мушкетери" Салат з квасолі і грудинки салат «Курочка-снігуронька» салат "Французький поцілунок" салат "Помаранчеве сонце" салат "Метелик-рибалка" салат "Варадеро" Овочевий торт салат "Хайнц-експрес" салат "Вихід є!" Салат для дівич-вечора Салат "Ківі" Салат "Інь-Янь" Салат "Казка" Салат з рибою "Здивуй" ...

Читати повністю...

НЯМ НЯМ )))

СМАЧНІ закладочка http://www.per4ik.net/sdobnye-pirozhki-s-yablokami/ http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054156 http://www.babyblog.ru/community/post / cookingbook / 3054145 # comments новорічний стіл http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054123#comments

Читати повністю... Читати повністю Rina

8 лютого 2011, 20:56

8 секретів смачного тіста для пирогів.

Сьогодні з донькою в перший раз пекли булочки, зазвичай для нас пече бабуся))). Хочу поділитися з вами деякими секретами приготування пирогів, які нам допомогли. Пироги вийшли смачні дуже, легкі. Ось, що у нас вийшло Далі секрети приготування. Стануть в нагоді особливо тим, хто хоче спекти пироги в перший раз. Примітка: я в тісто замість 2 яєць поклала 1 яйце і 2 жовтки.

Читати повністю... Читати повністю Марія Балашиха-2

17 лютого 2012, 22:23

Корисні поради

Якщо ти щось смажиш, а з пательні бризкає киплячий жир, трохи посоли його і все буде в порядку. Молоко при кип'ятінні не втече, якщо краю змастити жіром.Щепотка солі, додана в білок або вершки, допомагає швидше збити піну або крем.Чтоби знищити неприємний запах від риби, потрібно всковородке, в якій вона смажилася, прокип'ятити стару заварку чаю.

Читати повністю...

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Чудові пиріжки в духовці

Родичка чоловіка дала рецепт дріжджового тіста. Печуться ці пиріжки в духовці. Виходять повітряними і пухнастими. А так як я сама не дуже розбираюся в тонкощах випічки (постійно цікавлюся докладними рецептами), то родичка покроково розписала дії. Пиріжки вийшли чарівними ...

Читати повністю... Читати повністю Лариса Шалаєва

18 січня 2015 23:36

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ 1. Тісто як пух Інгредієнти: 1 стакан - кефіру, 0,5 склянки - рослинного масла, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч.- ложка солі, 1 ст. ложка - цукру, 3 стакана- борошна Кефір змішати з маслом і трохи підігріти, додати сіль і цукор, борошно просіяти і змішати з дріжджами, влити поступово кефірну суміш і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто буде підходити, можна приготувати начинку. Деко застелити промасленим папером ...

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю...

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю... Читати повністю Вероніка

12 листопада 2014 року, 15:49

Бабулино дріжджове тісто

Часто печу і подобається мені дуже дріжджове тісто, але ось купу рецептів перепробувала, все не те - сухувато, не так пишно, і т.п. А пам'ятаються бабусині пиріжки - м'які, повітряні ну і, звичайно, ніяк не гумові :) І тут при збиранні на верхніх полицях шафи натрапила на листочок ... мені ж мама бабусин рецепт давала! А я його так недбало поклала і забула! Поспішаю поділитися: в даному випадку капустяний пиріг з куркою. за рецептом прошу під кат

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Гаяне

22 квітня 2015 року, 14:25

Фокачча

А хто там на дієті, а? Все моє життя це суцільний виклик самій собі. Я можу тижнями підігрівати себе дві сосиски на обід в мікрохвильовій печі, навіть краях свідомості не замислюючись ні про які делікатеси, але варто мені сісти на дієту .. Найбільшу щадну, яка ні-ні, а то почує, навіть не дієта, а просто правильний образ життя, я просто відмовлюся від мучного ... І раз! Ворог (чи то пак зайву вагу) підбирається, локалізує свої сили і починає піддавати мене масованій атаці: важкі кекси, поблискують ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

13 лютого 2012, 18:37

Бабусині пиріжки)

Вперше зважилася самостійно спекти пиріжки з дріжджового тіста - за бабусиним рецептом. Колись давно активно брала участь в їх ліплення та поїданні, прийшов час і самої організувати процес) Власне, результатом залишилася дуже задоволена і хочу з вами поділитися.

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Ліпимо з тіста

Матусі, дорогі мої! .. Тісто на пельмені давно робили? Ось сьогодні цим і займаємося!)) Це ще одна наша з вами гра з підручних матеріалів. Склад: борошно, сіль, вода .. Ще іноді я вважаю за краще додати в тісто рослинне масло, щоб легко ховати в нього різні фігурки!)) А іноді і сметану .. Воно стає дуже м'яким на дотик .. Спробуйте!)) Дайте тісту трохи полежати (близько 30 хв.) в целофановий пакет! Воно стане набагато м'якше. Не забудьте, коли пиріжки з дріжджового тіста піч будете, дати трохи тесту нашим пустунам! ...

Читати повністю...

Мої закладки з http://www.say7.info/

Рекомендую сайт http://www.say7.info/ Там багато всяких обладнаних рецептів! А ще можна зареєструватися на форумі і вибирати рецепти (з форумів) в закладки, вони самі тематично розподіляється)) Дуже зручно!)) У мене там вже, напевно, полфорума в закладках)) Салати Швейцарський новорічний салат Салат "Три мушкетери" Салат з квасолі і грудинки салат «Курочка-снігуронька» салат "Французький поцілунок" салат "Помаранчеве сонце" салат "Метелик-рибалка" салат "Варадеро" Овочевий торт салат "Хайнц-експрес" салат "Вихід є!" Салат для дівич-вечора Салат "Ківі" Салат "Інь-Янь" Салат "Казка" Салат з рибою "Здивуй" ...

Читати повністю...

НЯМ НЯМ )))

СМАЧНІ закладочка http://www.per4ik.net/sdobnye-pirozhki-s-yablokami/ http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054156 http://www.babyblog.ru/community/post / cookingbook / 3054145 # comments новорічний стіл http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054123#comments

Читати повністю... Читати повністю Rina

8 лютого 2011, 20:56

8 секретів смачного тіста для пирогів.

Сьогодні з донькою в перший раз пекли булочки, зазвичай для нас пече бабуся))). Хочу поділитися з вами деякими секретами приготування пирогів, які нам допомогли. Пироги вийшли смачні дуже, легкі. Ось, що у нас вийшло Далі секрети приготування. Стануть в нагоді особливо тим, хто хоче спекти пироги в перший раз. Примітка: я в тісто замість 2 яєць поклала 1 яйце і 2 жовтки.

Читати повністю... Читати повністю Марія Балашиха-2

17 лютого 2012, 22:23

Корисні поради

Якщо ти щось смажиш, а з пательні бризкає киплячий жир, трохи посоли його і все буде в порядку. Молоко при кип'ятінні не втече, якщо краю змастити жіром.Щепотка солі, додана в білок або вершки, допомагає швидше збити піну або крем.Чтоби знищити неприємний запах від риби, потрібно всковородке, в якій вона смажилася, прокип'ятити стару заварку чаю.

Читати повністю...

Повітряне дріжджове тісто для пиріжків в духовці

Чудові пиріжки в духовці

Родичка чоловіка дала рецепт дріжджового тіста. Печуться ці пиріжки в духовці. Виходять повітряними і пухнастими. А так як я сама не дуже розбираюся в тонкощах випічки (постійно цікавлюся докладними рецептами), то родичка покроково розписала дії. Пиріжки вийшли чарівними ...

Читати повністю... Читати повністю Лариса Шалаєва

18 січня 2015 23:36

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ

6 рецептів швидко і смачно ПИРОЖКОВ 1. Тісто як пух Інгредієнти: 1 стакан - кефіру, 0,5 склянки - рослинного масла, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч.- ложка солі, 1 ст. ложка - цукру, 3 стакана- борошна Кефір змішати з маслом і трохи підігріти, додати сіль і цукор, борошно просіяти і змішати з дріжджами, влити поступово кефірну суміш і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто буде підходити, можна приготувати начинку. Деко застелити промасленим папером ...

Читати повністю...

кулінарне співтовариство

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю...

Інгредієнти для швидкого пиріжкового тесту:

пакетик (10-12г) сухих дріжджів, 1,5 склянки теплого молока, 4 столові ложки цукру, 6 столових ложок + 3-3,5 склянки борошна, 2 яйця, 2/3 склянки олії, щіпка соліМожно замінити в цьому рецепті сухі дріжджі на живі пресовані - потрібно буде 50 г свіжих дріжджів, але тісто буде готуватися в такому випадку трохи дольше.Теста з такої кількості інгредієнтів вистачить на 18-20 пиріжків. Тісто виходить трохи солодкувате, воно розраховане на солодкі пиріжкові начінкі.Еслі ви плануєте начинку не солодке, цукру кладіть в тісто не 4 ...

Читати повністю... Читати повністю Вероніка

12 листопада 2014 року, 15:49

Бабулино дріжджове тісто

Часто печу і подобається мені дуже дріжджове тісто, але ось купу рецептів перепробувала, все не те - сухувато, не так пишно, і т.п. А пам'ятаються бабусині пиріжки - м'які, повітряні ну і, звичайно, ніяк не гумові :) І тут при збиранні на верхніх полицях шафи натрапила на листочок ... мені ж мама бабусин рецепт давала! А я його так недбало поклала і забула! Поспішаю поділитися: в даному випадку капустяний пиріг з куркою. за рецептом прошу під кат

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Katarina

24 квітня 2015 року, 12:33

БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ рецептів ПИРОЖКОВ

✔Пірожкі м'які Тісто чудове - м'яке, ніжне, повітряне. Просто дуже смачне. Це тісто підходить до будь-якої начинці. Інгредієнти: борошно - 600 гр цукор-пісок - 4 ст.л. яйця - 2 шт. маргарин - 50 гр (можна замінити слив. маслом) молоко - 250 мл (можна замінити водою + сухий. молоко 2 ст.л.) сіль - 1 ч.л. дріжджі - 2 ч.л. (Сухі) ванілін - 1 ч.л. (Можна і без нього) Начинка - яка Вашої душі бажана! ✔Пірожкі без клопоту за 15 хвилин Чудовий ...

Читати повністю... Читати повністю Гаяне

22 квітня 2015 року, 14:25

Фокачча

А хто там на дієті, а? Все моє життя це суцільний виклик самій собі. Я можу тижнями підігрівати себе дві сосиски на обід в мікрохвильовій печі, навіть краях свідомості не замислюючись ні про які делікатеси, але варто мені сісти на дієту .. Найбільшу щадну, яка ні-ні, а то почує, навіть не дієта, а просто правильний образ життя, я просто відмовлюся від мучного ... І раз! Ворог (чи то пак зайву вагу) підбирається, локалізує свої сили і починає піддавати мене масованій атаці: важкі кекси, поблискують ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

13 лютого 2012, 18:37

Бабусині пиріжки)

Вперше зважилася самостійно спекти пиріжки з дріжджового тіста - за бабусиним рецептом. Колись давно активно брала участь в їх ліплення та поїданні, прийшов час і самої організувати процес) Власне, результатом залишилася дуже задоволена і хочу з вами поділитися.

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Тиждень татарської кухні. День 6. ВИПІЧКА. СЛАДКОЕ

Сьогодні ми поговоримо з вами про випічці і солодких стравах. Татари дуже люблять пити чай - з вкусняшками))) Чак-чак-чак чак - східна солодкість, що представляє собою вироби з тіста з медом, і популярна у тюркських народів, особливо в Башкортостані і Татарстані (вважається національним татарським стравою). За легендами, блюдо має своє коріння з Волзької Булгаріі.Чак чак готується з борошна вищого сортаВипустіть в посуд сирі яйця, додати трохи молока, солі, всипати борошно і замісити м'яке тісто. Розділити тісто на шматки вагою в 100 ...

Читати повністю...

Ліпимо з тіста

Матусі, дорогі мої! .. Тісто на пельмені давно робили? Ось сьогодні цим і займаємося!)) Це ще одна наша з вами гра з підручних матеріалів. Склад: борошно, сіль, вода .. Ще іноді я вважаю за краще додати в тісто рослинне масло, щоб легко ховати в нього різні фігурки!)) А іноді і сметану .. Воно стає дуже м'яким на дотик .. Спробуйте!)) Дайте тісту трохи полежати (близько 30 хв.) в целофановий пакет! Воно стане набагато м'якше. Не забудьте, коли пиріжки з дріжджового тіста піч будете, дати трохи тесту нашим пустунам! ...

Читати повністю...

Мої закладки з http://www.say7.info/

Рекомендую сайт http://www.say7.info/ Там багато всяких обладнаних рецептів! А ще можна зареєструватися на форумі і вибирати рецепти (з форумів) в закладки, вони самі тематично розподіляється)) Дуже зручно!)) У мене там вже, напевно, полфорума в закладках)) Салати Швейцарський новорічний салат Салат "Три мушкетери" Салат з квасолі і грудинки салат «Курочка-снігуронька» салат "Французький поцілунок" салат "Помаранчеве сонце" салат "Метелик-рибалка" салат "Варадеро" Овочевий торт салат "Хайнц-експрес" салат "Вихід є!" Салат для дівич-вечора Салат "Ківі" Салат "Інь-Янь" Салат "Казка" Салат з рибою "Здивуй" ...

Читати повністю...

НЯМ НЯМ )))

СМАЧНІ закладочка http://www.per4ik.net/sdobnye-pirozhki-s-yablokami/ http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054156 http://www.babyblog.ru/community/post / cookingbook / 3054145 # comments новорічний стіл http://www.babyblog.ru/community/post/cookingbook/3054123#comments

Читати повністю... Читати повністю Rina

8 лютого 2011, 20:56

8 секретів смачного тіста для пирогів.

Сьогодні з донькою в перший раз пекли булочки, зазвичай для нас пече бабуся))). Хочу поділитися з вами деякими секретами приготування пирогів, які нам допомогли. Пироги вийшли смачні дуже, легкі. Ось, що у нас вийшло Далі секрети приготування. Стануть в нагоді особливо тим, хто хоче спекти пироги в перший раз. Примітка: я в тісто замість 2 яєць поклала 1 яйце і 2 жовтки.

Читати повністю... Читати повністю Марія Балашиха-2

17 лютого 2012, 22:23

Корисні поради

Якщо ти щось смажиш, а з пательні бризкає киплячий жир, трохи посоли його і все буде в порядку. Молоко при кип'ятінні не втече, якщо краю змастити жіром.Щепотка солі, додана в білок або вершки, допомагає швидше збити піну або крем.Чтоби знищити неприємний запах від риби, потрібно всковородке, в якій вона смажилася, прокип'ятити стару заварку чаю.

Читати повністю... Тісто на пельмені давно робили?
Тісто на пельмені давно робили?
Тісто на пельмені давно робили?
Тісто на пельмені давно робили?
Тісто на пельмені давно робили?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

Лобио из красной фасоли
Бобовые содержат в составе много белка, при этом их калорийность невелика и они не влияют негативно на уровень холестерина. По этой причине они востребованы в диетическом питании, их с удовольствием включают

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com