рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

бабусин квадрат, квіткові мотиви | Записи в рубриці бабусин квадрат, квіткові мотиви | Щоденник валентіна_ішакова: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

В'язані імпровізації з бабусиних квадратів.Ідеї, майстер-класи

Вітаю вас!

Розглядаючи різні техніки в'язання гачком, абсолютно неможливо пройти повз такого унікального явища як "бабусині квадрати". І, хоча в сучасній інтерпретації бабусині квадрати видозмінилися до самих різних форм і модифікацій, техніка вив'язування однакових мотивів і з'єднання їх в полотно і раніше носить цю добру і затишне назву :) Історія свідчить, що бабусиними квадратами вони названі не просто так - у важкий повоєнний час саме жінки старшого покоління таким чином економно обв'язували свої будинки і сім'ї, розпускаючи старі в'язані речі. Чудово, що традиція не тільки збереглася, а й постійно розвивається, підживлюючи новими ідеями.

Просто дивно, скільки можливостей техніка в'язання бабусиних квадратів в собі таїть - це просто рай для тих, хто любить фантазувати і комбінувати: одних тільки варіацій мотивів сила-силенна, а вже чого тільки з них не можна створити, я, напевно, і не скажу :) причому не варто вважати, що в'язання з бабусиних квадратів - це щось строкате, багатобарвне, а тому підходить для створення інтер'єрних ансамблів або одягу тільки в етно-стилі, це абсолютно не так. Можна створювати речі з ниток одного кольору або відтінків одного кольору, пробувати монохромні комбінації і т.д.

Я підібрала для нас з вами ідеї в'язання всіляких речей з бабусиних квадратів і кілька майстер-класів з в'язання мотивів. Сподіваюся, що ця інформація надихне вас на освоєння прекрасної техніки створення затишних і красивих речей. Надихайтеся!

Надихайтеся

Читати далі...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com