рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Уроки мехенди (весільний і вечірній боді-арт) в Мінську

  1. Перевага навчання у нас:
  2. Так у нас проходять практичні заняття (натисніть, щоб збільшити розмір):
  3. Приклади робіт наших слухачів (натисніть, щоб збільшити розмір):
  4. Для кого призначений курс:
  5. Навчальна програма:
  6. УНІКАЛЬНИЙ СЕМІНАР З ПРОДАЖІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ СФЕРИ КРАСИ ВІДБУВСЯ В НАШОМУ ЦЕНТРІ:
  7. викладачі:
  8. Приклади робіт Викладача (натисніть на зображення, щоб збільшити його):
  9. Приклади робіт Викладача (натисніть на зображення, щоб збільшити його):
  10. Додаткова інформація:

.

.

Що таке мехенди? Мехенді - це мистецтво розпису тіла візерунками із хни, історія якого налічує багато століть. Точне місце походження мехенді невідомо, оскільки впродовж століть мистецтво розпису хною подорожувало по різних країнах і континентах, приймаючи різні форми відповідно до традицій та культурою різних народів.

Мехенді - це не тату, оскільки малюнок тримається на тілі тільки певний час, причому зовсім недовго (не більше чотирьох тижнів). Це прекрасна альтернатива для тих, хто боїться болю при нанесенні справжнього татуювання або хоче зробити тимчасову. Навчання або уроки мехенди, які ми проводимо на наших курсах, - це можливість отримати професію унікального мистецького спрямування!

У сучасному світі мехенди популярно і в День святого Валентина, і на різних прийомах, дівочих-вечорах і навіть на простих вечірках. У своєму новому втіленні мехенди зведений в статус боді-арту, мистецтва прикрашати тіло, в своєму роді модного аксесуара для молоді. Тому уроки мехенди для початківців, ціни на які доступні всім, проводяться в нашій школі фахівцями цього мистецтва!

Сьогодні існує багато різних думок щодо такого напрямку, як боді-арт. Спірний вид мистецтва або креативний підхід до своєї зовнішності? Це прекрасний спосіб створити неповторний образ, особливо в день весілля! Погодьтеся - це не тільки оригінально, але і дуже красиво! Боді-арт - це справжнє мистецтво, де полотном для художника виступає тіло людини. Боді-арт також хороші спосіб спрсять шрами на тілі людини або тату (особливо в день весілля або іншого торжества).

Малюнок наноситься спеціальними фарбами і дуже тонкими художніми пензликами, щоб була можливість виводити навіть найдрібніші деталі. А щоб фарби не розтікалися, в них додаються спеціальні компоненти. Не менш інтереси і курси по мехенди і бодіарт в Мінську, відгуки про яких Ви можете вивчити у нас на сайті.

.

.

Перевага навчання у нас:

1.Для того, щоб навчитися малювати мехенді або весільну розпис на тілі нареченої - НЕ ТРЕБА БУТИ ХУДОЖНИКОМ або мати якісь особливі навички малювання. Досить відвідати наші навчальні семінари-практикуми, на яких Ви відразу ж приступите до практичних занять. Відразу після навчання Ви зможете створити свої перші шедеври без жодних проблем, ніж здивуєте знайомих і порадуєте себе. А може бути Ви полюбите малювати настільки, що станете новим "законодавцем моди" в області ЖИВОПИСУ НА ТІЛІ і про Ваш майстерності стануть писати глянцеві журнали? Чому б і ні? Все залежить від вас!

2.Все викладачі - практикуючі фахівці.

3.В рамках курсу Мехенді Ви також вивчіть тему "флеш-тату". Це новий і набирає популярність тренд в індустрії краси. Татуювання наважиться зробити не кожна людина. Але все ж іноді виникає бажання хоча б день походити з малюнком на тілі. Сьогодні це можна зробити відразу декількома способами. Один з них - флеш-тату. Flash-тату з'явилася два роки тому під маркою Dior. Саме цей Модний будинок першим задумався над створенням тимчасових татуювань, безпечних для здоров'я людини. Флеш-татуювання так нагадують нам ювелірні прикраси. Найпоширеніший варіант татуювання - металева ланцюг або браслет.

4.Все матеріали Центру мають Свідоцтво про державну реєстрацію та відповідають Єдиним санітарно-епідеміологічним і гігієнічним вимогам. Таким чином, Центр гарантує якість надаваних матеріалів і послуг для наших слухачів і моделей.


Так у нас проходять практичні заняття (натисніть, щоб збільшити розмір):
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!

.

.

Приклади робіт наших слухачів (натисніть, щоб збільшити розмір):

  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!

.

коротка інформація

Вибір кращих, або «народних», брендів здійснюється виключно споживачами товарів і послуг шляхом відкритого голосування за опублікованими в ЗМІ анкетами, де вказані тільки категорії / номінації без вказівки марок, які заявили свою участь в конкурсі, без надання варіантів відповіді, що дозволяє забезпечити найбільш об'єктивну оцінку спонтанного знання брендів населенням Білорусі. Премія проводиться під патронажем Міністерства торгівлі Республіки Білорусь.

коротка інформація

Це найбільш значуще об'єднання в сфері неформальної освіти в Беларусі.Вхожденіе до складу Асоціації Освітнього центру "Нове завтра" буде сприяти розвитку міжсекторального співробітництва в рамках АДОіП і розвитку додаткової освіти і освіти в Республіці Білорусь.

коротка інформація

Це найбільша міжнародна ініціатива, що об'єднує бізнес-компанії, які дотримуються у своїй діяльності 10 принципам, що сприяє соціально-відповідальної поведінки щодо свого персоналу, клієнтів, навколишнього середовища і суспільства в цілому. Це говорить від тому, що послуги таких компаній, відносини з клієнтами виходять на більш високий рівень.

коротка інформація

Otzyvy.by представляють Топ-100 чуйних компаній і "Нове завтра" - на 24 місці серед більш ніж 21 000 компаній, представлених на сайті! 3,93 бала (з 5 можливих) - середній рейтинг компаній на порталі і 4,45 - рейтинг "Нове завтра"!

коротка інформація

Відповідно до статті 15 нової редакції закону "Про зайнятість населення Республіки Білорусь", під агентством з працевлаштування розуміється юридична особа і індивідуальний підприємець, які надають громадянам послуги щодо сприяння в працевлаштуванні на території нашої країни і включені до Реєстру агентств з працевлаштування. Таким чином, тепер надавати послуги з працевлаштування можуть тільки організації, включені до цього реєстру

Всі слухачі забезпечуються БЕЗКОШТОВНИМИ роздатковими матеріалами, які включають всю теоретичну базу навчальної програми (Вам не потрібно буде витрачати час на записи в період навчання, щоб більше часу приділити практичним заняттям). Крім того, дані роздаткові матеріали Ви зможете використовувати як хорошу підказку на роботі або для власних потреб. Дані конспекти є авторськими і унікальними розробками викладачів нашого Центру. .

Детальніше про переваги нашого Центру читайте тут . Навчання ведеться в групах не більше 6-8 чоловік.

Детальніше про вид та порядок видачі документів про навчання читайте тут .

Детальніше про гарантії, які ми даємо кожному клієнту, читайте тут . Також тут Ви можете ознайомитися з фото і адресами навчальних аудиторій.

Детальніше про допомогу в працевлаштуванні, яку надає наш Центр, читайте тут .

Цікавить корпоративне навчання співробітників з даного курсу? Детальніше тут.

Всі відповіді на питання, які Ви хотіли отримати про Центр і курсах, читайте тут.


.

Для кого призначений курс:

курс призначений для всіх, хто цінує і розуміє красу прикраси тіла розписом і бажає навчитися мистецтву розпису на тілі. Наша мета - допомогти Вам стати унікальними художниками і майстрами бодіпейнтингу, а також реалізувати свій творчий потенціал за допомогою фантазії, фарб і хни.

Живопис на тілі і Мехенді сьогодні настільки популярні, чи варто говорити про те, що, ставши майстром боді-пейнтінга, Ви завжди зможете знайти застосування своєму ексклюзивному таланту. Всі сфери івент-індустрії і шоу-бізнесу - від роботи в весільно-святкової сфері, до створення образів зірок - ось той величезний спектр можливостей для застосування Вашого таланту. Обмежити свою фантазію і можливості можете тільки Ви самі і ніхто більше ... Не обмежуйте себе - творите красу, створюйте свій власний стиль!

.

.

Навчальна програма:

Семінар Мехенді:

теорія:
1. Введення. Історія появи малюнків хною. Основні питання, пов'язані з приготуванням хни, її використанням і зберіганням.
2. Мехенді. Підготовка шкіри до нанесення малюнка. Як доглядати за мехенди. Інструменти і матеріали.
3. Мехенді-візерунки. Правильність нанесення. Робота з кавової і кольоровий хною. Можливі помилки в роботі.

Практика:
Постановка руки. Промальовування. Тонування. Прикраса мехенди. Закріплення малюнка. Створення портфоліо для роботи.

Флеш тату. Правила нанесення і видалення. Поєднання з "Мехенді".

.

Семінар ЖИВОПИС НА ТІЛІ: Весільний і вечірній боді-арт:

теорія:
1. Введення в професію. Необхідні навички та вміння. Матеріали і інструменти.
2. Опрацювання образу. Ескізи. Способи нанесення малюнка. "Постановка" руки.
3. Догляд за малюнком. Секрети "приховування" шрамів, татуювань, опіків і ін. Під весільним і вечірнім малюнком.
Практичні заняття. Виявлення помилок. Створення портфоліо для роботи.

.

У найближчу до відкриття групу за курсом "Розпис тіла" потрібні моделі! Під керівництвом професіонала-викладача Вам АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО допоможуть створити неповторний образ, знайти свій стиль. Ви зможете спробувати на собі різні види розпису на тілі і підібрати найбільш підходящий для Вас в різних життєвих ситуаціях! Можливо, графік проведення занять співпаде з будь-яким важливим заходом у Вашому житті, і Ви зможете здивувати всіх своїм новим образом! Для цього Вам необхідно залишити свій номер телефону в Методичний відділі. Перед початком практичної частини навчання Вам зателефонують і запропонують відвідати заняття в якості моделі. Більш докладно про курс і контактні телефони - на сайті, в розділі Контакти.

Шановні слухачі курсів краси і здоров'я! Ми докладаємо всіх можливих зусиль, щоб забезпечити вас моделями на практичні заняття. Але ми не можемо 100% гарантувати їх наявність на кожне заняття і кожному слухачеві. Будьте готові також допомогти нам з цим питанням. Заздалегідь дякую за розуміння!

.

.


Пропонуємо також пройти курси "Візажист-стиліст" , "Майстер з татуажу (перманентного макіяжу)", "Дизайн нігтів" , "Весільний стиліст (зачіска і візаж)", "Директор салону краси" .

.

.

УНІКАЛЬНИЙ СЕМІНАР З ПРОДАЖІВ ДЛЯ ФАХІВЦІВ СФЕРИ КРАСИ ВІДБУВСЯ В НАШОМУ ЦЕНТРІ:

Зараз у багатьох салонах краси додатково до основних послуг майстра і адміністратори пропонують клієнтам покупку косметики і спеціальних засобів для догляду за волоссям, шкірою, нігтями, тілом. Це стає не менш важливим і прибутковим напрямом в індустрії краси.

1. Як правильно спілкуватися з Клієнтами для допродажу товарів? Як правильно підбирати косметику і засоби догляду в залежності від особливостей Клієнта?

2. Основні етапи продажу, що продають фрази, психологія Клієнта.

Всього за 3 уч.ч. випускники різних курсів краси оволоділи навичками продажів і ефективного спілкування з Клієнтами. Це, безсумнівно, підвищить їх шанси і конкурентоспроможність на ринку праці

Даний семінар буде пропонуватися тільки нашим випускникам і найближчим часом на безкоштовній основі.

Поспішайте ПОТРАПИТИ В НАШІ НАЙБЛИЖЧІ ГРУПИ!

.

.

Якщо Вам не потрібна вся навчальна програма, Ви можете приєднатися до будь-якої поточної групі і відвідати тільки ті заняття, які Вам необхідні з оплатою за кількість відвіданих занять. Про те, чи йдуть в потрібний Вам момент групи з даного курсу, їх розклад і кількість вільних місць, вартість за потрібну кількість занять Ви можете дізнатися у відділі продажів.

викладачі:

На сайті розміщені провідні викладачі центру. Однак в разі їх зайнятості до навчання можуть залучатися інші або нові викладачі, резюме яких поки немає на сайті.

Христина Каграманян (Живопис на тілі):

Єдиний в Білорусі професійний майстер-універсал мехенди і весільного (вечірнього) боді-арту Єдиний в Білорусі професійний майстер-універсал мехенди і весільного (вечірнього) боді-арту.
Переможець в номінації "КРАЩА ВЕСІЛЬНА РОЗПИС НА ТІЛІ", у весільній премії года 2012 ЗОЛОТИЙ КУПІДОН (майстер нагороджений срібним і золотим купідонами).
Ім'я Майстри внесено в Книгу Весільних Рекордів 2013 року.
Офіційний стиліст по Живопису на тілі Проекту ВЕСІЛЛЯ В СТИЛІ ФЕШН 2013.
Офіційний стиліст команди-переможниці (нареченої-іноземки) в ювілейному міжнародному ПАРАДІ НАРЕЧЕНИХ 2012 (Живопис на тілі).
Офіційний стиліст по Живопису на тілі проекту СІМЕЙНІ перегонах 2012 (команда "БОГИ І Богиня Олімпу").
Офіційний стиліст по Живопису на тілі Всебілоруського ПАРАДУ НАРЕЧЕНИХ 2013 (команда Шамаханська цариця).
Учасник виставок стилю і моди ИНТЕРСТИЛЬ, ВЕСІЛЬНИЙ САЛОН 2013.
Автор навчальних програм з Живопису на тілі і авторських навчальних дисків. Чинний тренер по Живопису на тілі в РБ (мехенді і весільна розпис на тілі).

Учасниця програм на ТБ:

- участь в програмі НАШЕ РАНОК на ОНТ.

- відеосюжет в передачі ВЕЛИКИЙ СНІДАНОК на СТВ.

22 вересня 2013 року в клубі Мулен Руж пройшло вручення професійної премії в області івент-індустрії Червона морква 22 вересня 2013 року в клубі "Мулен Руж" пройшло вручення професійної премії в області івент-індустрії "Червона морква". Ось уже в четвертий раз поспіль авторитетне журі та користувачі інтернет-ресурсу POVOD.TUT.BY визначили лідерів, які задають тон на ринку святкових послуг Білорусі. Кращий майстер з живопису по тілу - наш Викладач Христина Каграманян.

Вітаємо!

.

.

.

.

.

Приклади робіт Викладача (натисніть на зображення, щоб збільшити його):

  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!

ВИКЛАДАЧ КУРСІВ "МІКРОБЛЕЙДІНГ", "МАЙСТЕР з татуажу", "НАРОЩУВАННЯ ВІЙ" ДІАНА МАНДРУКЕВІЧ ПРОЙШЛА НАВЧАННЯ ПО КУРСУ "РОЗПИС ТІЛА (ВЕСІЛЬНИЙ І ВЕЧІРНІЙ БОДИ-АРТ):

Викладачем майстер-класу стала Христина Каграманян -єдиний в Білорусі професійний майстер-універсал мехенди і весільного (вечірнього) боді-арту.

  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!

Самохвал Ольга Іванівна (Мехенді):

Освіта вища Освіта вища. Додаткова освіта: навчальні курси по мехенди (майстер з Індії).

Досвід роботи: більше 3 років майстром з розпису тіла мехенди в провідних салонах краси.

Досвід викладання: приватні навчальні центри.

.

Приклади робіт Викладача (натисніть на зображення, щоб збільшити його):

  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!
  • Натисніть, щоб відкрити! Натисніть, щоб відкрити!

.

Ткачук Анастасія В'ячеславівна:

Освіта: вища, педагогічна спеціалізація, педагог-художник Освіта: вища, педагогічна спеціалізація, педагог-художник. Додаткова освіта: Зубковська школа ремесел, член БСМНТ (Білоруський союз майстрів народної творчості).

Досвід роботи: більше 8 років в сфері декору і оформлення. Володіння численними техніками рукоділля (свит-дизайн, декупаж, ткацтво, ліплення, вишивка, плетіння, в'язання, печворк, миловаріння і багато іншого). Учасник творчих конкурсів, призер Республіканських конкурсів.

Досвід викладання: середні навчальні заклади, корпоративне навчання співробітників.

.

Кількість годин КОЖНОГО семінару: 6 уч.ч. (1 час- 40 хвилин). Тривалість семінару: 1 заняття.


Вартість групового навчання КОЖНОГО семінару: 85 крб, зі знижкою 10% - 76 крб 50 коп. Інформацію про знижки на навчання Ви можете прочитати тут. Знижки від 5 до 15%!

УВАГА! Для успішного проходження практичних занять необхідно буде докупити деякі матеріали і інструменти, які згодом залишаться у Вас, вартість близько 12 Руб-16 крб. Прохання нічого не закуповувати ДО зустрічі з Викладачем. .

УВАГА! Середня заробітна плата початківця фахівця з body-art - не менше $ 300, таким чином, Ви зможете окупити свою освіту вже в перший місяць роботи! Будемо раді допомогти Вам почати професійну діяльність в цій галузі.

Індивідуальне навчання за даним курсом: 1 уч.ч - 43 крб. 32 коп. УВАГА! Більш докладно про систему знижок можете почитати тут .
Детальніше про переваги та особливості індивідуального навчання читайте тут. .

Записатися на курси! Записатися на пробне заняття!

Додаткова інформація:

1.Просім Вас більш відповідально ставитися до вибору курсу, тому що Адміністрація Центру не несе відповідальності за невідповідність особистісних, психологічних і природних здібностей слухачів та обраної спеціальності. Уважно ознайомтеся з посадовими обов'язками або пройдіть тест на Професійну орієнтацію.

2. Навчальні програми більшості курсів розраховані на базовий рівень слухачів, тобто на тих, хто починає вивчати програму "з нуля". Однак в групі можуть перебувати слухачі, рівень яких трохи вище.

Все, що Вам необхідно для якісного та результативного навчання, у нас є!

Що таке мехенди?
Спірний вид мистецтва або креативний підхід до своєї зовнішності?
А може бути Ви полюбите малювати настільки, що станете новим "законодавцем моди" в області ЖИВОПИСУ НА ТІЛІ і про Ваш майстерності стануть писати глянцеві журнали?
Чому б і ні?
Цікавить корпоративне навчання співробітників з даного курсу?
Як правильно підбирати косметику і засоби догляду в залежності від особливостей Клієнта?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com