рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сучасні матеріали для оздоблення стін: фотошпалери на замовлення від ТМ Art-oboi

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 грудня 2015 року, 16:00 Переглядів: 21 грудня 2015 року, 16:00 Переглядів:   Можливості широкоформатного друку дозволяють виготовляти фотошпалери, з урахуванням індивідуальних розмірів і матеріалів, покупець сам вибирає необхідне зображення для друку за кольором і сюжету

Можливості широкоформатного друку дозволяють виготовляти фотошпалери, з урахуванням індивідуальних розмірів і матеріалів, покупець сам вибирає необхідне зображення для друку за кольором і сюжету. Крім того, фотошпалери в інтер'єрі є практичним елементом декору, який, при правильному виборі матеріалу і сюжету, здатний візуально розширити простір кімнати, приховати недоліки ремонту, просто монтується і не вимагає особливого догляду.

Інтернет-магазин фотошпалер " арт -шпалери ": переваги індивідуального замовлення

Компанія "Art-oboi" вже більше 5 років виготовляє фотошпалери на власному обладнанні та здійснює доставку по всій країні. Замовлення приймаються, як особисто в одному з офісів в Дніпропетровську, Києві, Запоріжжя і Кременчуці, так і онлайн на сайті інтернет-магазину . Індивідуальний підхід, особливі умови співпраці і унікальні пропозиції виділяють компанію серед інших на ринку інтер'єрної друку. Одна з переваг замовлення - можливість оплати після отримання готової продукції.

Виробництво на власному обладнанні дає ряд переваг: покупець самостійно вибирає сюжет для друку, розмір майбутнього полотна і необхідний матеріал. Також є можливість покрити фотошпалери лаком для запобігання появи подряпин, потертостей та інших недоліків, захисту поверхні від вологості і появи цвілі. Ви навіть можете замовити оригінальний дизайн і прикрасити поверхню стразами.

На сайті інтернет-магазину ви знайдете тематичні каталоги фотошпалер з тисячами сюжетів для друку, компанія має величезну базу з зображеннями, а також співпрацює з фотобанками. Якщо вам важко визначитися з вибором або ви не знайшли, що шукали в каталогах, то фахівці компанії завжди готові допомогти, запропонувати кілька варіантів для друку і при необхідності надати візуалізацію майбутнього фотопанно в інтер'єрі вашої кімнати. Особливість індивідуального замовлення від ТМ Art-oboi - можливість надати своє фото. Воно може бути навіть з сімейного архіву в хорошій якості. Все що вам необхідно, це надати оригінал і сказати про свої побажання щодо доопрацювання консультанту компанії.

Все що вам необхідно, це надати оригінал і сказати про свої побажання щодо доопрацювання консультанту компанії

Унікальні колекції для вашого інтер'єру

Слідуючи модним тенденціям і побажанням покупців, дизайнери компанії розробляють нові колекції для друку і оновлюють тематичні каталоги. У 2015 році ТМ Art-oboi розпочала співпрацю з відомою українською художницею Євгенією Гапчинської, яка спільно з фахівцями компанії розробила колекцію зображень з сюжетами зі своїх картин. Ексклюзивні зображення з нового каталогу швидко завоювали популярність серед покупців, адже таке унікальне пропозиція не знайти більше ні у одного виробника. Додатковим стимулом скористатися послугами компанії є наявність безлічі позитивних відгуків від клієнтів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Сучасні матеріали для оздоблення стін: фотошпалери на замовлення від ТМ Art-oboi". інші Прес-релізи компаній і заходів дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com