рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Самогонний апарат рейтинг кращих (2017-2018) на думку користувачів

  1. Плюси заводських самогонних апаратів
  2. Яким буває обладнання для самогоноваріння
  3. Дистиллятор
  4. Дистиллятор з сухопарнику
  5. аламбіках
  6. Бражна колона
  7. Ректифікаційна колона
  8. Обсяг самогонного устаткування
  9. З чого роблять кращі самогонні апарати на думку користувачів
  10. Нержавіюча сталь
  11. мідь
  12. технологія охолодження
  13. додаткове очищення
  14. Способи нагрівання та додаткові аксесуари
  15. Виробники кращих дистиляторів
  16. Кілька рекомендацій з перевірки виробника
  17. Кращі дистилятори для домашнього використання на думку користувачів в 2017 році

Приготувати смачний алкогольний напій неможливо без якісного обладнання. Цілком закономірно виникає питання - як грамотно вибрати апарат для самогоноваріння і, головне, з чого. Значення має не тільки складання і комплектація, але і виробник. Хтось більш сумлінно ставиться до виробу, хтось менше. Але перш за все слід визначитися - який саме алкоголь ви плануєте готувати, в яких умовах, в яких кількостях. На основі цих критеріїв можна підібрати ідеальний самогонний апарат.

На основі цих критеріїв можна підібрати ідеальний самогонний апарат

Всі моделі самогонних пристроїв - це складна система, вибирати яку потрібно по ряду критеріїв - основних і другорядних. Чим детальніше ви вивчите фактори, нюанси, тим грамотніше буде ваш вибір.

Багато хто цікавиться, чому краще купити, а не зібрати своїми руками? В першу чергу, покупка заощаджує час, але це стосується тільки новачків і тих, хто купив апарат «погратися». Справжній спец по самогону навіть покупну модель доведе «до розуму». Це стосується всього - і перегінного куба, і заміни сухопарнику, і переробки холодильника та ін.

Спеціаліст навіть повністю готовий куплений апарат все одно переробить

Застосування кустарної техніки може стати причиною аварійних ситуацій. Більше 50% нещасних випадків пов'язано з розривом перегінного куба, що не витримує тиску.

Плюси заводських самогонних апаратів

  1. Представлене технічне оснащення відповідає вимогам безпеки, а це означає відсутність аварійних ситуацій.

Головне щоб нержавейка, з якої виготовлений перегінний куб, відповідала ГОСТ 27002 «Посуд з корозійностійкої сталі». Згідно з нормативами товщина стали повинна бути не менше 2-х мм, що виключає розрив при максимальному тиску і пригорання сусла під час тривалого кипіння.

  1. Величезний вибір модифікацій. У спеціалізованому магазині гарантовано можна вибрати найкращий самогонний апарат з урахуванням всіх критеріїв.
  2. Професійна техніка дає можливість отримати якісний, безпечний алкоголь, але тільки за умови дотримання технології. Складно зварити нормальний самогон, якщо відсутній будь-який елемент або людина не розуміє, що робити з головами і хвостом.
  3. Функціональність технічного оснащення дозволяє легко регулювати процес перегонки, для цього використовуються оглядові віконця, термометри та індикатори рівня.

Функціональність технічного оснащення дозволяє легко регулювати процес перегонки, для цього використовуються оглядові віконця, термометри та індикатори рівня

  1. Всі виробники надають гарантію 5-10 років, детальну інструкцію і докладні рекомендації по догляду за технічним оснащенням.

Зібрати справжню колону ректифікації в домашніх умовах неможливо.

Головні характеристики самогонних апаратів:

  • принцип дії;
  • об'єм виробництва;
  • технологія охолодження;
  • способи очищення;
  • метод нагріву;
  • супутні атрибути.

Ці критерії визначають працездатність всієї системи і вартість приладу для виготовлення самогону.

Один з основних критеріїв вибору є асортимент напоїв, які планується готувати. Це стосується не тільки діапазону фортеці, але також смакового букета. Для виробництва елітного алкоголю високої якості - рома, віскі, абсенту - потрібно відповідний пристрій.

ВІДЕО: Як вибрати кращий самогонний апарат

Яким буває обладнання для самогоноваріння

Цей фактор, безсумнівно, основний, оскільки від нього залежить - який напій буде приготовлений і якої якості.

Види техніки для самогоноваріння:

Нижче будуть представлені короткі описи основних різновидів, також наведені топові моделі із зазначенням ціни.

Дистиллятор

Класичний прилад, що складається з куба для перегонки і холодильника.

Принцип роботи: Брага нагрівається до температури кипіння і в змійовику охолоджується. Виходить дистилят (вміст спирту 75-80 градусів). Самогон містить багато домішок і сивушних масел, чия висока концентрація небезпечна для здоров'я.

плюси:

  • недорогий;
  • проста конструкція;
  • класичний апарат для самогоноваріння відмінно зберігає смак і аромат напою;
  • підходить для приготування аналогів елітного алкоголю - віскі, ром, коньяк.

мінуси:

  • якісний алкоголь виходить тільки після декількох перегонок;
  • потрібно додаткове очищення дистиляту, перш за все, якщо мова йде про дистилляте на основі зернових.

Популярні моделі дистиляторів:

  • Малинівка Економ 12БКТ 4190 руб .;
  • Магарич Сільський 12Т 4750 руб .;
  • Фенікс мрія 8л 5490 руб.

Дистиллятор з сухопарнику

Конструкція багато в чому нагадує традиційний самогонний апарат, але між кубом і холодильником встановлений сухопарник (друга назва - прікубнік).

Особливість роботи: під час перегонки все небезпечні домішки залишаються в сухопарнику - конденсуються і не закипають вдруге.

плюси:

  • сухопарник захищає від попадання браги в холодильник - бризгоунос;
  • можна ароматизувати алкоголь - цитрусовими, ягодами, пряними травами - досить покласти продукт в сухопарник.

мінуси:

  • на практиці сухопарник нейтралізує не так багато шкідливих домішок;
  • не завжди ціна приладу з сухопарнику виправдана.

Популярні моделі:

  • Добрий Жар Екстра Люкс 50 л 22500 руб .;
  • Магарич Машковского 20 БКДР 9690 руб .;
  • Фенікс Господар 10л 8600 руб.

аламбіках

Класичний дистиллятор, виготовлений з міді. Верхня частина куба має форму купола. Підходить для приготування віскі і коньяку, так само як і для класичного самогону. Мідні конструкції дозволяють приготувати напій з поліпшеними смаковими і ароматичними якостями.

плюси:

  • гарний зовнішній вигляд, аламбіках часто купує в подарунок або в якості експоната в будинок виробника алкоголю.
  • аламбіках - найстаріший апарат для самогоноваріння, тому при приготуванні алкогольних напоїв пріоритет віддається старовинними рецептами.

мінуси:

  • все аламбика збираються вручну, тому коштують дорого. Їх вартість прирівнюється до вартості невеликого спиртового виробництва.
  • в процесі експлуатації обладнання втрачає свій блиск

Топові моделі:

  • Аламбіках з ректифікаційної колоною 10 л «Люкс» 49000 руб .;
  • Аламбіках з гідрозатворів 25 л 69000 руб .;
  • Аламбіках 16 л віскарний 149000 руб.

Бражна колона

Модуль, де охолоджується спиртової пар, має форму труби, зверху встановлений дефлегматор. Придатний для приготування різних алкогольних напоїв традиційного самогону та елітного віскі.

плюси:

  • універсальне обладнання, що підходить для приготування напоїв різних градусів міцності;
  • забезпечує якісне очищення від домішок;
  • зберігається букет ароматів і смакова палітра;
  • доступна вартість;
  • проста схема експлуатації.

мінуси:

  • втрати обсягу - з 2 літрів самогонного продукту першої перегонки виходить лише 1 літр дистиляту;
  • пристрій досить габаритне.

Популярні вироби:

  • Добрий Жар Тріумф 12 л 16100 руб .;
  • Фенікс Спартак 35 л 15700 руб .;
  • Термосфера «Джерело Класик» 20 л 18400 руб.

Ректифікаційна колона

Зовні нагадує вертикальний циліндр, усередині встановлено обладнання для перегонки і поділу продукту на фракції.

Особливості роботи:

Пристрій може використовуватися в якості звичайного дистилятора і як бражная колона. Колона ректифікації практично повністю позбавляє продукт від шкідливих домішок - на виході виходить чистий спирт (фортеця 96%).

переваги:

  • домішки нейтралізуються, виходить якісний спирт;
  • не потрібна подвійна перегонка;
  • відсутній неприємний запах.

недоліки:

  • після ректифікації зникає смак і аромат;
  • обладнання складне в догляді;
  • через великі розмірів буде потрібно багато місце для установки;
  • висока вартість - плюс до основного комплекту будуть потрібні температурні датчики.

Входять в ТОП продажів:

  • Wein 20 л 13000 руб .;
  • Добрий жар Профі Плюс 12600 руб .;
  • Фенікс Кристал 12 л 8600 руб.

Обсяг самогонного устаткування

Обсяг визначається лише вашими індивідуальними потребами. В середньому, для переробки 20 літрів браги необхідно пристрій об'ємом 12 літрів.

Якщо ви не плануєте відкрити власне виробництво, немає необхідності купувати прилад обсягом понад 25 літрів.

Якщо ви не плануєте відкрити власне виробництво, немає необхідності купувати прилад обсягом понад 25 літрів

Кількість готового продукту залежить від обсягу куба - скільки саме браги в нього поміститься

Вибираючи якісний самогонний апарат, можна орієнтуватися на наявність сировини. Якщо немає можливості регулярно купувати фрукти та злакові для приготування сусла, купувати великий обсяг безглуздо. Але для невеликого, промислового виробництва підійде пристрій об'ємом 50 літрів і більше.

З чого роблять кращі самогонні апарати на думку користувачів

Якщо говорити про кустарних пристроях, створених в домашніх умовах, найчастіше використовують алюміній. Однак професійні виробники давно відмовилися від застосування цього металу, оскільки він негативно позначається на смакових якостях продукту, крім цього, шкідливі сполуки неминуче потрапляють в організм.

Сьогодні для виробництва самогонних пристроїв використовують:

  • нержавіючу сталь;
  • мідь.

Нержавіюча сталь

Нержавіюча сталь

Серійні моделі виготовляють в основному з нержавійки

Це оптимальний варіант, так як:

  • матеріал не вступає в реакцію з парами спирту;
  • термін експлуатації нержавійки максимальний;
  • в складі відсутні шкідливі домішки;
  • цінова політика цілком демократична.

Це важливо! Довговічність, практичність технічного оснащення багато в чому визначається товщиною нержавійки - оптимальною вважається товщина приблизно 2 мм. Відповідно до ГОСТ-27002 метал повинен ставитися до харчової промисловості.

мідь

мідь

З міді роблять штучний товар

Мідь найчастіше використовується для виробництва аламбика, приготування елітних алкогольних напоїв. Мідь нейтралізує небезпечні сполуки сірки, завдяки яким готовий продукт набуває неприємного запаху.

Мідь - досить дорогий матеріал, що, безсумнівно, відбивається на вартості техніки. Як правило, прилад з міді - це ексклюзивна модель з оригінальним дизайном, за допомогою якої можна приготувати коньяк, ром і віскі.

технологія охолодження

Вибір методу охолодження не так важливий, але якщо вас цікавить правильний процес приготування алкоголю, необхідно передбачити всі нюанси.

Холодильник для перегінній системи

Проточну модель потрібно монтувати неподалік від крана з водопровідною водою. Холодна вода активізує процес дистиляції, важливо забезпечити її безперервну подачу. Якщо вода буде подаватися з перервами, продуктивність всієї системи знижується.

Це важливо! Якщо ви підбираєте якісний самогонний апарат для використання в умовах нерегулярної подачі воду, вибирайте непротічні прилади. В цьому випадку доведеться вручну змінювати воду на більш холодну.

додаткове очищення

Якщо ви вирішили купити колону ректифікації, очищення продукту не буде потрібно, оскільки в процесі перегонки в алкоголі нейтралізується велика частина домішок.

Для традиційного самогонного пристрою буде потрібно додатковий пристрій - сухопарник. З його допомогою можна зменшити вміст кислот і сивушних масел.

З його допомогою можна зменшити вміст кислот і сивушних масел

Сухопарник - пристосування для вловлювання сивушних масел

Найбільш затребувана модель - самогонні апарати, оснащені сухопарнику. Вони дозволяють отримати не тільки чистий продукт, але і ароматизований.

Вибирайте техніку з розбірним сухопарнику, оскільки в цьому випадку можна покласти всередину спеції, фрукти, пряні трави, це додасть напою неповторний смак.

Багато виробників пропонують моделі з великою кількістю вбудованих сухопарнику, однак, одна ємність цілком впорається з поставленими завданнями - поліпшить якість алкоголю і захистить від бризгоунос. Іншими словами, два і більше сухопарнику - це лише рекламний прийом, щоб продати обладнання дорожче.

Існує безліч способів добитися очищення напою - повторна перегонка, використання активованого вугілля або молочних продуктів.

З цією статтею читають: Як очистити самогон від сивушних масел

Способи нагрівання та додаткові аксесуари

Надійні та перевірені виробники намагаються створити максимально зручний в експлуатації прилад і полегшити перегонку - зробити її доступною незалежно від умов використання.

Якщо для приготування самогону немає можливості використовувати плиту, зверніть увагу на моделі з вбудованим Теном (нагрівальним елементом). Це найбільш комфортний варіант для дачного застосування. Прилад визнаний універсальним, але при перебоях напруги можливі збої у функціонуванні.

Прилад визнаний універсальним, але при перебоях напруги можливі збої у функціонуванні

Складно назвати самогонний апарат кращим, якщо він нагріває брагу за рахунок тенів, але в деяких випадках це - єдина можливість приготувати спиртний напій

Якщо для нагріву використовується індукційна або електрична плита, слід вибирати обладнання, в якому перегінний куб має ідеально рівне дно і максимально щільно стикається з поверхнею, що нагрівається. Це прискорює процес перегонки.

Додаткові функціональні можливості:

  • пристрій безперервного контролю;
  • посуд;
  • термометр;
  • кран для зливу;
  • шланги.

Фахівці рекомендують відразу купити необхідну комплектацію для системи самогоноваріння. Намагайтеся вибирати техніку, де всі частини розбираються. В цьому випадку апарат легко мити. Переважно моделі з широкою горловиною, куди легко проходить рука, це дозволить без праці знімати накип.

Якщо прилад не підходить за габаритами, можна підібрати модель з вбудованими нагрівальними елементами. В цьому випадку пристрій не потрібно ставити на плиту.

Виробники кращих дистиляторів

Кращі виробники якісного обладнання незмінно прагнуть вдосконалити пристрою. Багато компаній виробляють майже аналогічні моделі самогонних апаратів. На російських ринках 60% продукції - з Китаю, 20-25% - з Росії, решта - з різних країн.

Безліч приладів, наприклад, німецького, швейцарського та навіть англійського виробництва, як стверджують продавці, ніякого відношення до цих країн не мають.

Кращий спосіб дізнатися про виробника - подивитися документи. Якщо продавець відмовляється їх надати - залізний привід піти в інше місце.

ВІДЕО: Відгук про самогонному апараті Вейн (Wein)

Кілька рекомендацій з перевірки виробника

Вибрати модель - це лише половина справи, тепер важливо виробника, який запропонує вам оптимальний вибір. Пам'ятайте, що в мережі Інтернет багато недобросовісних продавців, які пропонують неякісний продукт. Випадки шахрайства небезпечні не тільки втратою грошей, але і проблемами зі здоров'ям. Фахівці рекомендують не довіряти відгуками на форумах, багато хто з них є замовними.

Найкраще купити апарат у власному місті, в спеціалізованому магазині, щоб при необхідності повернути товар або проконсультуватися.

Якщо ви вибираєте обладнання в мережі Інтернет, зверніть увагу на певні критерії.

  • Реєстрація продавця. Для цього потрібно перевірити факт реєстрації компанії на сайті Федеральної податкової служби. Якщо інформація відсутня або не збігається із зазначеною на сайті самої компанії, це шахрай.
  • Реальний фізичну адресу і номер телефону. Це гарантія того, що компанія легальна і продає якісний продукт. Бажано, щоб працювала служба підтримки.
  • На сайті має бути детальний опис - основні деталі, вузли, матеріал, технічні характеристики і умови експлуатації.
  • Продавець повинен надати інформацію про виробника устаткування - адреса, контактні дані.
  • Інструкція та сертифікати якості. Магазин зобов'язаний надати документи покупцеві в електронному вигляді. Інструкція повинна містити повну інформацію про товар, можливі режими роботи, комплектація, порядок складання, запобіжні заходи. Щоб перевірити сертифікат якості, потрібно ввести номер до Єдиного реєстру сертифікатів відповідності.
  • Гарантійне обслуговування. Всі професійні виробники надають можливість безкоштовно усунути неполадки протягом певного терміну експлуатації.

Всі професійні виробники надають можливість безкоштовно усунути неполадки протягом певного терміну експлуатації

Португальські аламбика - одні з кращих в своєму асортименті

Найнадійнішими визнані виробники Німеччини та Фінляндії. Якщо ви доглядаєте аламбіках, шукайте серед португальських брендів. Вітчизняні торговельні марки також представляють цілком конкурентоспроможний продукт, придатні для приготування традиційного самогону, коньяку, віскі, бурбона і рому.

Кращі дистилятори для домашнього використання на думку користувачів в 2017 році

  • «Фінляндія»;
  • "Німеччина";
  • «Японія» - модель, зібрана в Тайвані;
  • «Добрий жар» - вітчизняна модель;
  • «Люкссталь» - це справжній міні-завод;
  • «Wagner»;
  • «Wein».

Щоб придбати кращу модель для приготування алкоголю, важливо чітко розуміти, які завдання ви перед ним ставите, уважно вивчати рейтинги і, звичайно, вибирати тільки перевірених виробників і продавців. Намагайтеся неухильно дотримуватися рецептурою приготування напою.

ВІДЕО: Німецький самогонний апарат Wagner

Багато хто цікавиться, чому краще купити, а не зібрати своїми руками?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

Лобио из красной фасоли
Бобовые содержат в составе много белка, при этом их калорийность невелика и они не влияют негативно на уровень холестерина. По этой причине они востребованы в диетическом питании, их с удовольствием включают

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com