рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прилад для чищення особи: тонкощі вибору і використання

  1. Що являє собою прилад для домашньої чищення особи
  2. Як працює апарат: нюанси процесу
  3. На що потрібно звертати увагу при виборі пристрою
  4. Основні правила застосування апаратів для особи
  5. Порядок проведення чистки
  6. Показання та протипоказання
  7. Прилад для чищення особи з електрощіткою
  8. Принцип дії моделі
  9. Яку модель вибрати
  10. Прилад для ультразвукової чистки
  11. Переваги ультразвукового методу
  12. Як працює апарат для ультразвукової чистки обличчя
  13. Огляд ультразвукових моделей
  14. Відео про чистку особи ультразвуком
  15. Апарати для вакуумної чистки в домашніх умовах
  16. Особливості та переваги
  17. Який апарат вибрати для вакуумного чищення особи в домашніх умовах
  18. MrLi Pore Cleaner Blackhead Remover Blackhead Vacuum USB Rechargable Suction
  19. MiniMD від Trophy Skin
  20. Pore ​​Vacuum Pore Cleaner, MrLi Blackhead Remover Blackhead Vacuum
  21. комбіновані пристрої
  22. Вибір приладу для чищення особи: ключові моменти
  23. Відгуки про прилади для чищення особи
  24. ультразвукові моделі
  25. вакуумні моделі
  26. Моделі з електрощіткою
  27. Висновок

Щоб обійтися без дорогих процедур в салоні, придбайте прилад для чищення особи. У домашніх умовах вам не знадобляться численні апарати, необхідні професійного косметолога. Досить підібрати модель, зробивши поправку на тип проблем, і ви позбудетеся від сальних пробок і вугрів.

Що являє собою прилад для домашньої чищення особи

Пристрій призначений для видалення відмерлих клітин з поверхні епідермісу. Завдяки йому ви очистите пори, зменшіть висипання, частково розгладите зморшки. До плюсів відноситься і різноманітність моделей, оскільки на ринку представлені такі види:

  • для механічного чищення;
  • ультразвукові;
  • вакуумні.

При регулярному використанні ви більше не будете дивитися в дзеркало з прикрістю і вмовляти себе, ніби проблема тільки в невдалому освітленні. Після 4-тижневого курсу проблеми зникнуть.

Як працює апарат: нюанси процесу

Всі прилади видаляють залишки макіяжу, шкірне сало і бруд мінімум в 3 рази ефективніше, ніж умивання. В результаті пори не закупорюються, а формування середовища, сприятливого для розмноження бактерій, вдається уникнути.

Більшість пристроїв для чищення особи були створені, коли косметологи і клієнти визнали незадовільним результат, який дає рукавичка для пілінгу. Але механічна ексфоліація нерідко викликала роздратування. З цієї причини бренди випустили серії ультразвукових пристосувань: ті видаляють ороговілі клітини, і нові тканини виявляються на поверхні. Також ультразвукові хвилі витягають пробки з кожної пори. Якщо ви витратите на якісний пристрій, очищення виявиться ефективнішим, ніж при мануальної процедурою.

У ходу і вакуумні пристосування, витягають забруднення, немов пилосос. Але покриви можуть отримати травму, і більшість жінок хвалить тільки ціну.

На що потрібно звертати увагу при виборі пристрою

Щоб покупка виправдала очікування, звертайте увагу на ряд чинників:

  • особливості покривів;
  • тип проблем;
  • габарити моделі (масивної і великий буде важко користуватися);
  • популярність і надійність бренду.

Хоча в інтернет-магазинах ви знайдете доступні варіанти, не прагнете до сьогочасної економії. Зробіть ставку на товари від відомих фірм: Clarisonic , Lavo , Lilian Fache .

Конкуренція між брендами зіграє на руку покупцям. У прагненні зробити продукцію більш привабливим виробники постачають інструменти додатковими функціями. Ви отримаєте не тільки прилад, але і комплект насадок, що дозволить заодно провести антибактеріальну обробку або видалити волоски над губою. Варто правильно вибрати прилад для очищення обличчя, і ви помітите загальне поліпшення.

Основні правила застосування апаратів для особи

Пристрої радують дбайливим впливом і простотою застосування. Навіть якщо звична ексфоліація безсила проти чорних крапок на носі, апаратна чистка позбавить від проблеми. Ви побачите, як сальні пробки виходять з пор, і переконайтеся в ефективності. Для результату знадобиться лише пам'ятати про наступне:

  • Не використовуйте на область навколо очей;
  • проводите процедуру ввечері, оскільки шкіра може злегка порозоветь після використання апарату.

Перед застосуванням пристрою також проконсультуйтеся з дерматологом: той врахує особливості покривів і дасть рекомендації.

Порядок проведення чистки

Незалежно від того, яку модель ви вибрали, при використанні дотримуйтесь порядок дій:

  1. Повністю видаліть макіяж.
  2. Щоб досягти результату, жінки роблять розпарювання, але дерматологи визнали процедуру застарілою. Адже ви ризикуєте мати куперозом і пересушити шкіру! Замість того щоб тримати обличчя над гарячою водою, скористайтеся розігріваючими масками. Якщо ж ви віддаєте перевагу перевірені способи, придбайте прилад для розпарювання: ви отримаєте всі переваги процедури без дискомфорту. Етап можна пропустити при проведенні ультразвукового чищення.
  3. Проведіть дезінфекцію, обробивши шкіру тоніком на основі спирту.
  4. Подальші нюанси залежать від того, який вид апарату ви вибрали. Якщо ви використовуєте вакуумний прилад або пристрій з механічною щіткою, то насадку підносять до поверхні шкіри і обробляють її круговими рухами. Ті, хто вважав за краще ультразвуковий апарат, наносять на обличчя спеціальний гель. Потім насадкою проводять від країв особи до центру, направляючи пристрій проти зростання волосків. Повторіть обробку 3 рази.
  5. На закінчення ви зробите заспокійливу або живильну маску з легкою текстурою.

Процедура повторюється 1-2 рази в тиждень, що забезпечить стійкий результат.

Показання та протипоказання

Машинка для чищення особи на дому позбавить вас від наступних проблем:

  • наявності висипань, акне і вугрів;
  • загальної в'ялості покривів;
  • тьмяного кольору обличчя;
  • лущення і нерівній пігментації;
  • розтягнутих через сальних пробок пір;
  • перших вікових змін (коли ви видаляєте ороговілі клітини, то складки і заломи на шкірі стають менш помітні).

Але не обійшлося і без протипоказань. Прилади не застосовують при наявності таких проблем:

  • запалених прищів;
  • ран на обличчі;
  • купероза;
  • вагітності;
  • встановлених імплантатів, гелів для контурної пластики;
  • порушень в роботі серцевого і нервової системи;
  • вагітності;
  • онкологічних захворювань;
  • герпесного інфекції;
  • папілом.

Також механічну або вакуумну чистку не слід робити власницям тонких і чутливих покривів. Вибирайте процедуру з поправкою на особливості шкіри, і залишитеся задоволені результатом.

Прилад для чищення особи з електрощіткою

Якщо ціна стає визначальним фактором, почистіть особа за допомогою приладу з електрощіткою. Але чи є у пристрої інші плюси, крім доступності?

Принцип дії моделі

Фізичне видалення відмерлих клітин не заподіє шкоди здоровим покривів, оскільки кінчики ворсинок спеціальним чином поліруються. Їх закруглена форма запобігає появі мікротравм навіть при високій швидкості обертання щітки.

До переваг варіанту відносять і дешевизну, яка доповнюється ефективністю. Ви не тільки позбудетеся від чорних крапок, а й підвищите результативність кремів і сироваток. Після процедури шар відмерлих тканин не перешкоджатиме проникненню активних речовин в покриви.

Якщо ви хочете отримати максимум, вибирайте прилад з комплектом змінних насадок:

  1. У набір повинна входити велика насадка для всього особи і компактна для важкодоступних місць.
  2. Жорсткість щіток визначає їх призначення. Зазвичай покупцям надають 1 насадку з м'якими ворсинками, що дозволяє зробити заспокійливий масаж. Для ексфоліаціі застосовується варіант з жорсткою щетиною.

Подібні апарати можна використовувати щодня, правильно вибираючи насадки.

Яку модель вибрати

Якщо головним критерієм залишається вартість, зверніть увагу на Skin Pro від Oriflame. За прилад доведеться заплатити 35-40 $, причому в комплект увійдуть насадки, підставка, чохол. Працювати можна на 2 швидкостях, тому ви поєднаєте масаж з ексфоліацією. Якщо ж ви хочете дізнатися про особливості приладу докладніше, подивіться відео з оглядом:

Чи готові заплатити за якість? Вибирайте товари від Clarisonic. За 169 $ ви отримаєте сам апарат і насадки. Ви можете придбати додатковий комплект: в нього входять і щітка для грубої чоловічої шкіри, і модель для запобігання акне, і варіанти для чутливих покривів. Дослідження показують, що 96% жінок, які регулярно використовують прилад, відзначили поліпшення протягом 5 місяців.

Похвал заслуговує і Visa Pure Essential від бренду Philips. Хоча модель обійдеться в 137 $, робота порадує ефективністю: виробник обіцяє, що прилад видалить бруд в 10 разів ефективніше, ніж умивання. До плюсів варіанту відносять наступне:

  • ергономічний дизайн;
  • наявність водонепроникного чохла;
  • легкість заміни насадок (в комплекті 2 моделі, для чутливих і нормальних покривів).

Згідно відгуками, результативність застосування збільшується завдяки «розумній» системі. Та не дозволяє перестаратися з тиском на шкіру: чим сильніше натискання, тим важче переміщати насадку. В результаті ви не перестараєтеся при використанні і не травмуєте покриви. Нарікання викликає тільки вартість пристрою.

Прилад для ультразвукової чистки

Чи звертаєтеся ви в косметологічний кабінет або переглядаєте товари в магазинах, ви відзначите популярність ультразвукового очищення. Чому ж варіант набув поширення?

Переваги ультразвукового методу

У порівнянні з механічним він виявляється більш щадним, що позначається на результаті. Але при довгостроковому застосуванні ви досягнете поліпшень, не травмуючи покриви. Дерматологи відзначають наступні зміни:

  • зменшення чорних крапок;
  • поліпшення кольору обличчя за рахунок стимуляції кровообігу;
  • набуття шкірою втраченого тонусу.

Згідно відгуками, 100% покупців зазначає, що ультразвукова чистка на дому позбавляє від сальних пробок. 88% стверджують, що шкіра глибоко очищається і менше жирніє протягом дня. 82% також підтверджують: при регулярному використанні поліпшується текстура, пори звужуються, колір обличчя стає рівним.

Як працює апарат для ультразвукової чистки обличчя

Прилад для ультразвукового очищення являє собою пристрій, забезпечене металевою пластинкою. При роботі на неї подається сигнал, і наконечник вібрує з певною частотою. Коли ви проводите їм по обличчю, попередньо обробленого гелем, вібрація виштовхує бруд з пір. Процедура видаляє і ороговілі клітини, завдяки чому шкіра сяє здоров'ям.

Вплив хвиль забезпечує і мікромасаж особи, що стимулює кровообіг і лімфоток. Метод очищення радує комплексною дією і безпекою, оскільки виключає мікротравми.

Метод очищення радує комплексною дією і безпекою, оскільки виключає мікротравми

Чого ж не робить ультразвукове очищення? Вона не видаляє щільні комедони, з якими справляється лише механічна дія. Неможливо і вивести множинні запалені елементи, причому виражена висип навіть стане протипоказанням до процедури. А головне, що процес не посилює синтез колагену і гіалуронової кислоти в організмі!

Численні статті в мережі, які запевняють в чудодійність подібних чисток, вводять вас в оману. Ультразвукові хвилі не проникають в тканини, а відбиваються від їх поверхні, тому впливу на глибокі шари не відбувається. Якщо ви чітко уявляєте результат, то уникнете розчарувань.

Огляд ультразвукових моделей

В інтернет-магазинах ви знайдете не одну пропозицію, але зорієнтуватися в розмаїтті асортименту буває складно. Щоб впоратися з завданням, звертайте увагу на рейтинг брендів:

  1. Французький виробник Geratone розробляє лінійки для домашніх процедур. Частота ультразвуку забезпечить очищення, але не дозволить травмувати шкіру. Хвилі генеруються в 2 режимах: безперервному і імпульсному, завдяки чому ви збільшите ефективність. Є і можливість проводити різні види процедур, поєднуючи очищення з масажем або фонофорезом. До мінусів відносять високу вартість приладів, хоча вона виправдовується їх терміном служби.
  2. Бренд LW пропонує недорогий скрабер, причому доступність не йде на шкоду якості. Пристрій працює в декількох режимах: «Пілінг», «Чистка», «Тонизирование», «Ліфтинг». Для результату важливо, щоб ви правильно тримали лопатку під час процедури, тому вивчіть інструкцію, що додається. Відгуки покупців, що освоїли техніку, здебільшого позитивні. Жінки відзначають, що чорні точки стають менше, а з дрібних пір видаляються повністю. Зникають і сліди від прищів, а шкіра стає гладкою. Особа не запалюється, а почервоніння проходить через кілька годин.
  3. Прилади Gess Star Face відрізняються доступною ціною. Вони справляються і з домашньої чищенням, і з підтримкою ефекту, отриманого в салоні. Виробник передбачив і режим фонофорез, коли поживні і лікувальні речовини немов забиваються в покриви ультразвуком. До мінусів відносять відсутність акумулятора, адже машинка працює тільки від мережі.

Різноманітність асортименту дозволить відшукати модель на будь-який смак і гаманець. Враховуйте, що представляє собою процес чищення: недобросовісні виробники обіцяють помітне омолодження і розгладження зморшок. Але процедура, особливо домашня, лише щадяще усуває ороговілі клітини і сальні пробки. Занадто красномовні обіцянки виробників стануть ознакою, що покупця вводять в оману.

Відео про чистку особи ультразвуком

Якщо ви ще роздумуєте, як вибрати і використовувати ультразвуковий прилад для домашньої чищення особи, подивіться відео:

Апарати для вакуумної чистки в домашніх умовах

Купувати чи вакуумний прилад для пілінгу обличчя в домашніх умовах? Косметологи досі ведуть суперечки, наскільки ефективно пристрій. Перш, ніж зробити покупку, зверніть увагу на ряд нюансів.

Особливості та переваги

За запевненням американського дерматолога Сандри Лі, чий канал на YouTube зібрав 3 млн. Передплатників, вакуумні пристрої можуть позбавити від сальних пробок. Необхідно лише провести підготовчий курс: вам допоможуть маски, частково розчиняють забруднення. Коли сальні пробки зменшуються в розмірах, прилад легше висмоктує їх з пір. Але дерматолог попереджає, що багато чого чекати не слід. Хоча вакуумні прилади позбавляють від невеликих забруднень і видаляють шар відмерлих клітин з поверхні, з вираженими чорними точками їм не впоратися.

Досвідом у використанні ділиться Христина Родафло, журналістка з Нью-Йорка. Дівчина вирішила особисто спробувати вакуумний пристрій, щоб написати огляд для Elle. Оскільки Крістіна вела багаторічну боротьбу з чорними точками, у неї були свідчення до процедури.

Ще в процесі вона помітила, що вплив на шкіру невелика. Прилади не травмують покриви, а й очікувати, що вони витягнуть весь бруд з пір, немов пилосос, не варто. Також не слід довго затримуватися на одній ділянці, інакше можна травмувати епідерміс. Христина опрацювала особа, приділивши увагу важкодоступній області на крилах носа, і зробила висновки.

Згідно з її відкликання, після використання вакуумного апарату покриви стали м'якшими. Вона побачила і поліпшення текстури, але позбутися від чорних крапок не вдалося. Варіант допоможе, якщо ви збираєтеся підтримувати результат, якого домоглися в салоні. Але з серйозними проблемами і щільно забитими порами вакуумний пристрій не впорається.

Імовірність же побічних ефектів висока, оскільки після чистки на обличчі залишаються синці. Сандра Лі попереджає і про ризики розвитку телеангіектазії: вона виникає, якщо ви інтенсивно і часто впливаєте на шкіру. Дрібні судини в результаті розширюються, причому явище може бути постійним. Для позбавлення від цього дефекту знадобиться пройти курс лазерної терапії.

Який апарат вибрати для вакуумного чищення особи в домашніх умовах

Щоб зменшити ризик побічних явищ, відмовтеся від використання товарів, запропонованих маловідомими фірмами. Віддайте перевагу моделям, які увійшли в топ вакуумних приладів для очищення, і залишитеся задоволені результатом.

MrLi Pore Cleaner Blackhead Remover Blackhead Vacuum USB Rechargable Suction

Пристрій, який обійдеться в 48 $ на Amazon.com, підходить для видалення сальних пробок і масажу. Воно відрізняється наступними перевагами:

  1. 3 режими потужності дозволяють підібрати оптимальний варіант для обробки особи. Насадки, що входять в комплект, стануть в нагоді для боротьби з різними типами проблем. Ви зможете розгладити зморшки в куточках очей і на лобі, обробити чутливу шкіру, позбутися від акне, впливати на важкодоступні ділянки. Окремо представлені насадки, що дозволяють видалити огрубіння на ліктях і зробити менш помітними невеликі шрами.
  2. Оскільки виробник подбав про водонепроникності, ви проведете процедуру, ніжачись у ванній.
  3. Імовірність травм невелика, оскільки насадки виконуються з м'якого силікону. Матеріал не викликає подразнень і алергії, не залишає механічних пошкоджень.

Виробник надає і гарантію протягом 18 міс., Що збільшує попит на продукт. Якщо ви шукаєте недорогий і якісний прилад, варіант не розчарує.

MiniMD від Trophy Skin

Якщо ви виберете цей компактний пристрій, то проведете на дому справжню дермабразію. Прилад, який стоїть 99-125 $, дозволяє поліпшити текстуру і стан покривів всього за 5 хв. Ви позбудетеся від наступних проблем:

  • чорних крапок;
  • пігментних плям;
  • шрамів від акне;
  • тонких зморшок.

Вакуумний вплив доповнюється фізичної ексфоліацією, оскільки насадка пристрою покрита дрібною діамантовою крихтою. Завдяки комбінованому підходу ви позбудетеся від відмерлих клітин і чорних крапок. До плюсів відносять і те, що машинкою можна обробляти шкіру на ліктях, колінах, грудях.

Pore ​​Vacuum Pore Cleaner, MrLi Blackhead Remover Blackhead Vacuum

Інший пристрій від MrLi є вакуумний очищувач пір з 4 рівнями впливу і 4 змінними насадками. Модель Blackhead Remover Blackhead Vacuum обійдеться в 36-45 $ на Amazon.com, причому вона впорається з низкою завдань:

  • запобіжить поява акне;
  • зніме зайвий шкірний жир;
  • справить враження легкого ліфтингу;
  • зменшить зморшки;
  • позбавить від чорних крапок.

Виробник використовує гіпоалергенні матеріали, тому подразнень і проявів алергії вдасться уникнути.

комбіновані пристрої

Більшість виробників прагне поліпшити результати, комбінуючи різні типи впливу на шкіру. Ви знайдете і ультразвукові пристрої, забезпечені електрощітки, і моделі, що поєднують фізичне скрабірованіе з ефектом від випромінювання. УЗД-чистка доповнюється і парообработкой, а також світловим дією. В останньому випадку покриви розігріваються за допомогою теплового випромінювання, після чого ультразвукові хвилі видаляють забруднення.

Кращих результатів вдасться досягти, поєднуючи різні види процедур. Якщо ж ефект вас не задовольнив, обробіть шкіру ультразвуковим апаратом, а для особливо проблемних зон застосуєте ложечку Уно. В цьому випадку ви не тільки очистіть дрібні пори, але і видаліть щільні комедони.

Враховуйте, що мануальное очищення або використання ложки Уно допустимі тільки на зонах з сильним забрудненням. Також ви вручну обробите ділянки із запаленими прищами; на решті області застосовуйте апарати для делікатного дії.

Вибір приладу для чищення особи: ключові моменти

Хоча ультразвукові моделі користуються найбільшою популярністю, інші типи також не втратили шанувальниць. Який би варіант ви не зволіли, враховуйте ряд характеристик:

  1. Потужність визначає інтенсивність впливу. Чим вона вища, тим більше бруду прилад одержить від забитих пір. Але сліпо гнатися за показником не варто, оскільки безпека процедури в пріоритеті. Вибирайте прилад з різними режимами, щоб обробляти обличчя з поправкою на особливості області. Також не вірте виробникам, які обіцяють глибокий пілінг! Ця процедура через високу травматичності проводиться професійним дерматологом, а відновлювальний період займає 2 тижні. Прилади для глибокого пілінгу в домашніх умовах не випускаються.
  2. Вага та розмір апарату визначають, чи зручно з ним працювати. Втома в руці не дозволить якісно провести процедуру.
  3. Функціонал приладу визначається в залежності від потреб. Не женіться за числом, щоб не переплачувати за непотрібні можливості. Завдяки асортименту ви знайдете відповідний для вашого випадку варіант.

Незалежно від типу інструменту перевіряйте, чи супроводжується він сертифікатами. Використання продукції, що не забезпеченою необхідними документами, може погіршити стан ваших покривів.

Відгуки про прилади для чищення особи

У мережі ви знайдете не один відгук, що стосується домашніх процедур. Рекомендації споживачів виявляються корисніше реклами, тому вивчіть всі нюанси!

ультразвукові моделі

JuliaChocolate 07.12.2017

Вирішила зробити чистку пір, але косметолог сказав, що процедуру потрібно повторювати регулярно. Щоб не витрачати гроші на салон, довго вибирала апарат для домашнього використання. Згідно відгуками, кращі результати дає ультразвукове очищення: його оцінюють на 4-5 балів з 5. Я вибрала для себе цей метод і розщедрилася на покупку LW 006.

Заплатила 33 $ і стала чекати посилку. Прилад прийшов без коробки, в пакеті з пухирчастої плівки. Він виявився досить великим, але в руці поміщається. Незручно, що працювати пристрій може тільки від мережі, але моделі з акумулятором коштують дорожче.

Перед використанням я знімаю макіяж, протираю обличчя тоніком. Лопаточку на пристрої обробляю спиртом. Потім на шкіру наношу засіб-провідник, але для економії не купую гель, а просто змочую обличчя мінеральною водою. Залишається включити прилад, вибрати режим «Пілінг» і встановити найвищу інтенсивність. Результат відразу помітний, адже вся грязь з пір накопичується на лопаточці.

Jessy1991 17.08.2017

Апаратом користуюся рік: спочатку була незадоволена, але виявилося, що я неправильно проводила процедуру. Було складно тримати лопаточку під потрібним кутом, я не могла вибрати режим, експериментувала з інтенсивністю. Але потім я виробила послідовність дій і тепер роблю чистку, ніби справжній косметолог!

Скажу відразу: чорні точки з особи не зникають, я відвалів їх пальцями. Але невеликі забруднення LW 006 видаляє, шкіра стає оксамитовою, тональний крем лягає ідеально. У порівнянні з салонними чистками домашня програє, зате коштує дешевше і забирає менше часу.

вакуумні моделі

Julie5 11.08.2017

З моєї дуже жирною шкірою до косметолога не знаходишся, тому я вирішила робити чистку будинку. Замовила апаратик для вакуумної процедури від Gezatone, на сайті він мені дуже сподобався - маленький пилосос! На жаль, він мені взагалі не допоміг, точки залишилися на лобі і на носі ... Потім я подивилася відгуки в мережі, вони були позитивними. Може, прилад не допоміг тільки мені, але за результатами ставлю 2.

Nelly_hl 12.06.2017

Вакуумний очищувач пір мені подарував чоловік, на моє замовлення. Модель я просила Gezatone Super Wet Cleaner, покладала великі надії. Але результат не зовсім сподобався, тому що пори повністю не очищаються. Зате шкіра стає гладкою, поліпшується колір, зникають дрібні дефекти. Правда, пройти курс до кінця не вдається: виробник рекомендує робити 10 процедур з перервою в 24 ч, але через пару днів особа сильно лущиться.

Моделі з електрощіткою

Julety 29.05.2017

У мене чутлива і примхлива шкіра, яка часто покривається прищиками. Тому я купила щітку для особи Almea Clariskin, і через 2 місяці домоглася помітного прогресу! Результат був би краще, якби я не поспішала використовувати апарат. Справа в тому, що я видавила прищ і майже відразу після цього зробила чистку. В результаті я рознесла інфекцію, і стан шкіри погіршився. Зате після лікування я стала дотримуватися інструкції і користуватися тільки щіточкою, що підходить для чутливих покривів.

Після 4-тижневого курсу шкіра стала гладкою, до неї приємно торкатися. Завжди користуюся приладом, якщо наносила на обличчя тональний крем: раніше після нього з'являлися прищики, але тепер я про них забула.

Висновок

Прилади для чищення особи призначені для щадного пілінгу і видалення бруду з пор. Хоча вони не подарують кардинального перетворення, регулярне використання дасть результат. Якщо ви не вірите рекламі, що обіцяє помітне омолодження і глибокий пілінг, то ефект не розчарує.

Але чи є у пристрої інші плюси, крім доступності?
Чому ж варіант набув поширення?
Чого ж не робить ультразвукове очищення?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com