рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній косметолог - вибираємо прилад для чищення особи.

  1. Чистка особи: що таке і навіщо вона потрібна?
  2. Як зробити свою шкіру гладкою і шовковистою?
  3. Чистка обличчя в домашніх умовах.
  4. Косметичні щіточки для особи.
  5. Щіточка для чищення особи + пристрій водою.
  6. Що таке вапоризатор і для чого застосовується?
  7. Професійний пілінг будинку? - Легко!
  8. Замість післямови.

Ви де-небудь бачили жінку, яка не отримувала б задоволення і не відчувала своєрідну гордість, спостерігаючи в своєму відображенні оксамитовий, чистий і рівний овал обличчя? Особливо вранці. Особливо без шару тональних засобів, пудри та іншої декоративної «штукатурки». Ви де-небудь бачили жінку, яка не отримувала б задоволення і не відчувала своєрідну гордість, спостерігаючи в своєму відображенні оксамитовий, чистий і рівний овал обличчя У кожної леді, від 15 до 80 років, напевно, є цілий список косметичних процедур для підтримки свого бездоганного зовнішнього вигляду. І у кожної же свій індивідуальний підбір цих самих рецептів і хитрощів, враховуючи індивідуальні особливості і переваги. Хтось вважає за краще старі добрі бабусині рецепти з використанням трав і аптечних настоянок, хтось же - прихильник новомодних способів і косметологічних кабінетів. Відомо, що у жінки є три основні «візитні картки», за якими і складається загальне враження про неї - це шия, руки і, зрозуміло, особа. Саме на догляд за останнім милі дами кидають основну частину своїх зусиль і часу. Головною умовою правильного догляду, безумовно, є чистота шкіри. Сьогодні ми про це і поговоримо. Влаштуйте салон краси у себе вдома разом з приладами для чищення особи!

Чистка особи: що таке і навіщо вона потрібна?

На жаль, більшість дівчат різного віку і типів шкіри, стикаються з проблемою висипань на обличчі, ненависних чорних крапок. Чому це відбувається? На жаль, більшість дівчат різного віку і типів шкіри, стикаються з проблемою висипань на обличчі, ненависних чорних крапок Наш організм - це самодостатня біомашина, і все, що відбувається з нею, явно не спроста. Виділення шкірної секреції (зокрема, жиру або, як ще його називають, шкірного сала) служить для того, щоб захистити нашу шкіру від пересихання і негативних впливів навколишнього середовища. Так як наше обличчя постійно, і влітку, і взимку, знаходиться в не найсприятливіших умовах - то під палючим сонцем, то на морозі - таким чином організм захищає його від втрати вологи. Зрозуміло, функція самоочищення теж передбачена природою, але не все так просто. Неправильний режим харчування і сну, шкідливі звички, гормональний фон і екологічний фактор - це не весь перелік перешкод для сяючої здоров'ям шкіри. Під впливом цих умов відбувається посилене виділення захисних секреций і організм просто не справляється з таким «потоком», забиваючи наші пори і доставляючи естетичне незадоволення. З цим стикаються частіше власниці жирної та комбінованої шкіри. Але навіть якщо у Вас суха або чутлива шкіра, немає ніякої гарантії, що так звана Т-зона (лоб-ніс-підборіддя) не буде піддана зайвим шкірним забруднень. А що робити, якщо шкіра суха і лущиться? - Правильно, теж позбавлятися від цього! Сухість шкіри говорить нам про те, що їй не вистачає вологи і природного захисного бар'єру - за нею потрібен особливий делікатний догляд.

Як зробити свою шкіру гладкою і шовковистою?

Очищення - це перший і один з найголовніших кроків у комплексі процедур по догляду за шкірою Очищення - це перший і один з найголовніших кроків у комплексі процедур по догляду за шкірою. Існує безліч способів боротьби за чистоту. Як кажуть, на війні всі засоби хороші! Ринок косметики пропонує величезний спектр «йоржиків» для шкіри - пілінгів, гоммажей, скрабів та масок. Вони не погано справляються із зовнішніми проблемами, але не працюють на більш глибоких шарах шкіри. Очищаюча косметика більше підходить для підтримки порядку, а не для його наведення. Ще є спосіб - відвідування косметологів. Однозначно, варіант кращий, але вимагає певних жертв. Це стосується часу, коштів і тактильних відчуттів. Так, далеко не всі косметологічні процедури - рай для тіла і душі. Тим більше знайти такого косметолога, якому будеш довіряти також, як і собі - завдання не з простих. Виникає логічне запитання: як зробити ефективні очищаючі процедури в своїй ванні, не вдаючись до допомоги косметологів?

Чистка обличчя в домашніх умовах.

Практикою доведено, що чистка та пілінг особи відбувається набагато ефективніше із застосуванням спеціальних механічних щіток і насадок у порівнянні зі звичайним умиванням Практикою доведено, що чистка та пілінг особи відбувається набагато ефективніше із застосуванням спеціальних механічних щіток і насадок у порівнянні зі звичайним умиванням. Механічний спосіб чищення діє не тільки на зовнішньому шарі шкіри, але і проникає глибше, очищаючи «засіки» шкіри зсередини. Під час такої чистки паралельно відбувається і м'який пілінг, а також масаж і лімфодренаж особи, що сприятливо позначається на зростанні нових і здорових клітин епідермісу і загальний стан шкіри. Завдяки великій кількості спеціальних очищувальних апаратів можна підібрати саме такий пристрій, який підходить для Вашого типу шкіри. Якими бувають апарати для чищення особи і в чому їх відмінності? Давайте розберемося що до чого.

Косметичні щіточки для особи.

Для досягнення здорової і чистої шкіри відмінним рішенням буде щоденне застосування спеціальних щіток для особи Для досягнення здорової і чистої шкіри відмінним рішенням буде щоденне застосування спеціальних щіток для особи. День за днем, Ваша шкіра буде стає більш рівною і гладкою. Їх особливість полягає в тому, що такі пристрої обертаються і створюють м'яку вібрацію для більш глибокого і різнобічного рівномірного очищення. Більшість таких апаратів мають вбудований таймер на 1 хвилину з перервою в кожні 20 секунд. Це зроблено для того, щоб контролювати час впливу щіточки на кожну з трьох зон особи - лівої і правої щоки, а також Т-зони. 20 секунд - оптимальний час роботи, за яке домагається максимальний ефект, не завдаючи ушкоджень шкірі. У такій справі краще не перестаратися. Залежно від виробника і моделі, косметичні щіточки можуть працювати на акумуляторі або від мережі. Пристрої на батарейках частіше зустрічаються в бюджетних моделях, що буде вимагати частої зміни батарейок. Також вони комплектуються різними насадками, а до деяких моделей комплектацію можна доповнювати самостійно необхідними щіточками. Для наочності розглянемо на прикладах. Remington FC1000 Reveal - відмінний базовий набір для догляду за обличчям. Комплектується трьома насадками - звичайної, масажною і для чутливої ​​шкіри, а також має три швидкості роботи для оптимального догляду за саме Вашим типом шкіри. Вбудований хвилинний таймер з м'якою вібруючою сигналізацією по закінченню 20 секунд. Працює від акумулятора, заряду якого вистачає на 30 застосувань. Якщо використовувати модель двічі в день, однієї зарядки буде досить на 15 днів роботи. Доповнюється ця чудо-щітка захисним ковпачком, підставкою для зарядки і чохлом для зберігання і транспортування. А ось ще один представник від Philips - модель Philips SC-5275/10 VisaPure Essential. Комфортне рішення для щоденного застосування навіть в душі. На відміну від попередньої моделі, Philips SC-5275-10 VisaPure Essential має водонепроникний корпус, що дозволяє використовувати прямо під час водних процедур. Працює на двох швидкостях - для делікатного або інтенсивного очищення. У наборі є дві насадки: для нормальної та для чутливої ​​шкіри. Окремо доповнити комплект можна насадкою для дбайливого пілінгу. Роботи акумулятора також вистачає на 30 застосувань, а повний заряд пристрою відбувається за 6 годин. Не можна не відзначити дизайн. Виглядає дуже стильно і привабливо, а ергономічна форма зробить процес приємним і зручним.

Щіточка для чищення особи + пристрій водою.

А що, якщо цього не достатньо і окрім якісного очищення ще потрібні додаткові можливості? І на це знаходиться своє рішення. Braun поєднали в своїх пристроях епілятор для обличчя і експертне очищення! Епілятор Braun FaceSpa SE832e зі змінною насадкою буде чудовим комплексним рішенням догляду за Вашим особою. А що, якщо цього не достатньо і окрім якісного очищення ще потрібні додаткові можливості За допомогою цієї водонепроникної моделі можна з легкістю впоратися з небажаними волосками на обличчі, в той час як щіточка для чистки особи забезпечить м'яке і ефективне очищення і масаж після стресу. Апарат працює на акумуляторах типу ААА до 40 хвилин, потім їх потрібно просто зарядити. Для зручного зберігання є сумочка-чохол, а також щіточка для зручного чищення епілятора. Бракує різноманітності насадок? У моделі Braun FaceSpa SE851 їх цілих чотири, крім самого епілятора! Комплект дуже вражаючий - в доповненнях не потребує. З цією моделлю Ви отримуєте високоточний епілятор з десятьма пінцетами, насадку для чищення особи, насадку-пілінг, надм'яку щіточку і насадку-спонж. До речі, останню можна використовувати не тільки для вмивання, а й для рівномірного нанесення тональних засобів і основ під макіяж. В іншому дуже похід на попередню модель - захистом від води, роботою на акумуляторах, додаткової щітки для чищення епілятора і, зрозуміло, сумочкою для зберігання. Справжній домашній «all inclusive» для особи!

Що таке вапоризатор і для чого застосовується?

Вапоризатори - річ відносно нова на нашому ринку, але принцип їх роботи старий, як світ Вапоризатори - річ відносно нова на нашому ринку, але принцип їх роботи старий, як світ. Це зручний пристрій-сауна для Вашого обличчя. Для чого потрібно його використання? В першу чергу, парові сауни розпарюють особа, відкриваючи і очищаючи пори, покращують еластичність шкіри через інтенсивність кровообігу. Також під час застосування вапоризатора, шкіра насичується вологою і глибоко зволожується, що попутно служить профілактикою і зменшенням зморшок. Після використання таких spa-процедур шкіра буде повністю готова до подальшого догляду; будь-які косметичні засоби (креми, гелі, сироватки тощо), нанесені на обличчя після вапоризатора, будуть ввібрані і благотворно засвоєні шкірою в значно більшому ступені. Модель Beurer FCE 70 - це іонний вапоризатор для догляду за обличчям. Крім регульованого розпилення пари, пристрій має іонізатор для очищення на більш глибоких шарах шкіри. Комплектується модель мірним стаканом і ємністю для рідини. Також є індикатор заповнення ємності. З таким пристроєм відвідування СПА-салонів стає не потрібним - Ваш салон знаходиться вдома!

Професійний пілінг будинку? - Легко!

Ще один цікавий прилад для домашнього догляду - набір для професійного пілінгу Beurer FC 100. Ще один цікавий прилад для домашнього догляду - набір для професійного пілінгу Beurer FC 100 Унікальний пристрій для тонкої і дбайливого професійної шліфування шкіри в домашніх умовах. Результативна боротьба і профілактика вікових змін, а також пігментацією, рубців і навіть шрамів! Такий апарат практично мікрошліфовальная машинка для Вашої шкіри. Прилад оснащений трьома насадками з сапфіровим напиленням: велика насадка, більш дрібна для точкового впливу і груба для роботи з більш ороговевшими шарами шкіри (наприклад, на підборідді). Має п'ять швидкостей для оптимального вибору для Вашого типу шкіри. Повний процес пілінгу займе всього 20 хвилин і в тиждень буде достатньо лише однієї процедури для ідеального стану шкіри. Що примітно, Beurer FC 100 працює від мережі, споживаючи всього 7 Вт. Зручно, що кришка контейнера оснащена дзеркалом. Відчуйте себе своїм персональним косметологом! Пристрій підходить для всіх типів шкіри, працює безболісно і те саме салонної процедурою мікродермабразії. Поєднання пілінгу і вакуумного масажу однозначно припаде до вподоби Вашій шкірі, на що вона з вдячністю відповість гладкістю і шовковистістю в будь-якому віці.

Замість післямови.

Зупинити свій вибір можна на будь-якому з типів пристроїв, вони все ефективно справляються з поставленими завданнями. Краще простого умивання і роботи з косметичними очисними речовинами і значно дешевше щотижневого відвідування косметологічних кабінетів. У будь-якому випадку - результат на лице, в прямому і переносному сенсах. Адже догляд за собою, коханою - заняття більш ніж приємне, захоплююче і підвищує самооцінку, особливо якщо воно вінчається приголомшливим результатом. Нехай оточуючі ламають голову, скільки ж Вам років за паспортом і якого ж косметолога Ви відвідуєте, отримуючи у відповідь лише Вашу загадкову посмішку. Зовнішній вигляд - завжди вигідна інвестиція! Любіть себе і нехай Вам завжди буде «трохи за 18» - в душі і тілі. Зупинити свій вибір можна на будь-якому з типів пристроїв, вони все ефективно справляються з поставленими завданнями

Чистка особи: що таке і навіщо вона потрібна?
Як зробити свою шкіру гладкою і шовковистою?
Що таке вапоризатор і для чого застосовується?
Професійний пілінг будинку?
Ви де-небудь бачили жінку, яка не отримувала б задоволення і не відчувала своєрідну гордість, спостерігаючи в своєму відображенні оксамитовий, чистий і рівний овал обличчя?
Чистка особи: що таке і навіщо вона потрібна?
Чому це відбувається?
А що робити, якщо шкіра суха і лущиться?
Як зробити свою шкіру гладкою і шовковистою?
Виникає логічне запитання: як зробити ефективні очищаючі процедури в своїй ванні, не вдаючись до допомоги косметологів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com