рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуювання Аліси Мілано

  1. Дивіться також:

За зіркою американських серіалів Алісою Мілано закріпилося репутація любительки татуювань. Шанувальники акторки пильно цікавляться кожним її кроком. Тату для Мілано - це не тільки прикраса тіла, але і спроба відбити свою сутність. На сьогоднішній день у Аліси вже є вісім татуювань. Частина тату містить в собі релігійний сенс. Дівчина цікавиться світовими релігіями, філософією буддизму, захоплюється астрологією і талісманами.

Аліса Мілано зробила першу тату в юності. Малюнок вибитий на животі у вигляді феї з квітами. Тату має глибоке сакральне значення і визначає силу долі. Її дуже рідко можна побачити на фотографіях.

Відома любов Аліси до вервиці. На правій лопатці у неї набита тату чіткий з хрестиком. Це зображення відображає фундаментальні цінності в житті актриси і те, що дівчина вважає найбільш важливим у житті.

Під потилицею на шиї у Мілано тату, схожа на ієрогліф, але насправді це один з звуків буддійської релігії - «Hum». Він являє собою склад з головною мантри «Ом мані падме хум». Татуювання символізує єднання духу і практикою життя. Можливо, Алісса хотіла показати, що в життєвих ситуаціях вона вважає за краще діяти обдумано, а не спонтанно. Аліса Мілано з радістю демонструє цю татуювання на фото.

Аліса Мілано з радістю демонструє цю татуювання на фото

На лівому зап'ясті у зірки є татуювання із зображенням символу «Ом» з тієї ж буддійської молитви. Малюнок набитий в честь першого чоловіка Аліси. Тату - це все, що залишилося від заміжжя акторки. Шлюб розпався восени того ж року, коли був створений малюнок на тілі.

На правому зап'ясті Мілано є татуювання змії, яка кусає себе за хвіст. Зірка пишається цією тату. Зігравши роль відьми в серіалі «Зачаровані», актриса стала цікавитися містикою. Алісса здійснила поїздку на південь Африки, де працювала волонтером і надавала допомогу хворим дітям в госпіталі. За це вона отримала нагороду «Порятунок світу серцем єдиним». Там вона активно вникала в суть всіляких племінних обрядів і зробила собі цю тату. змія в такому вигляді вважається символом безперервності існування життя на землі, що несе відродження або переродження.

Джерелом цього символу є Стародавній Єгипет. Є легенда про змія, яка поїдає відростаючих частину свого хвоста. За рахунок цього істота живе вічно.

За рахунок цього істота живе вічно

За словами Аліси татуювання означає нескінченність. З приводу цієї тату у фанатів виникли питання. Актриса сповідує буддизм. А в цій релігії є поняття колеса Сансари. Воно вважається символом переродження людини. Якщо вийти за межі кільця, то досягається нірвана. А чим ближче до середини кільця, тим далі від розуміння сенсу життя. У центрі колеса знаходиться змія, яка в буддизмі грає роль злобного символу, що заважає розвитку людини. Чому Мілано вибрала таку тату для себе, залишається загадкою.

На правій щиколотці Аліси Мілано тату вінка з квітів, який на фото виглядає дуже мило.

На лівій кісточці у зірки вибита татуювання у вигляді ангела, який тримає в руках хрест з буквами SWR. Це ініціали колишнього коханого. Після розриву заручин з ним, Мілано не стала зводити татуювання. Сама зірка жартує, що тепер тату символізує самотню руду жінку.

Сама зірка жартує, що тепер тату символізує самотню руду жінку

Ще одна тату Аліси символізує романтичність натури, віру в справжню любов і жіноче начало. Ця татуювання виглядає, як священні серця і набита на сідницях.
У 2004 році завдяки своїм татуюванням Алісса Мілано отримала титул «Найпопулярніша татуйована жінка на Землі».

Дивіться також:

Емінем

Відомий репер Емінем має 10 татуювань.

Він Дизель Він Дизель

Всі його тату зроблені виключно заради кінозйомок і вони тимчасові.

Найпопулярніші матеріали

Розповісти друзям

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com