рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Я - танцівниця трайбл

  1. Що таке трайбл?
  2. Чим трайбл відрізняється від східного танцю?
  3. Психологія трайбл
  4. чоловічий погляд
  5. Сьогодні я храмова жриця, а завтра важка панянка з 1920-х
  6. АТС - танець сестринства і жіночого єдності
  7. Студія трайбл Fusion ( «Ф'южн»)

Танцівниця трайбл і керівник школи танцю Fusion Поліна Янковська розповідає про цю молоду танцювальному напрямку ...

Я займаюся рідкісним і стильним напрямком по догляду за собою, підтримці фізичної форми, мислення і навіть погляду на світ - танцем трайбл.

Це окрема субкультура і філософія. У більшості танцівниць трайбл з'являються схожі риси:

  • вони самодостатні і впевнені в собі;
  • вміють себе подати і бути красивими;
  • вміють щиро дружити, а не конкурувати з іншими жінками;
  • при цьому самі є вкрай жіночними особами.

Все це формується, тому що сам стиль несе в собі ці риси і як би підштовхує жінку до такого розвитку.

Що таке трайбл?

Трайбл фьюжн - це з одного боку сучасна форма танцю живота, а з іншого - найдавніший його варіант.

Танцівниця трайбл і керівник школи танцю Fusion Поліна Янковська розповідає про цю молоду танцювальному напрямку

На основі східної пластики додаються руху різних племен (tribe з англійської - «плем'я»): східних, індійських, іспанських.

Далі може бути додавання (fusion означає «суміш») сучасних напрямків, контемпорарі, хіп-хоп, джаз-модерн.

Музика може бути практично будь-який, костюм також робиться під стилістику конкретного танцю.

Чим трайбл відрізняється від східного танцю?

Фізично. Працюють не тільки стегна, але і корпус, і груди, і руки. Трайбл-діва (це, до речі, поширена назва для танцівниці трайбл) часто виглядає загадково, рухається плавно, як би перетікаючи з одного руху на інше. Значно задіюється координація, коли ми поєднуємо руху рук, ніг і корпусу одночасно, включаємо різний темп роботи в руках і ногах, експериментуємо зі швидкістю.

Візуально. «Зміїна» пластика і контроль тіла. Головний принцип ізоляції - коли на момент часу працює тільки одна частина тіла (наприклад, груди), при цьому інші частини нерухомі (стегна, плечі, руки), ізольовані. Це дає глядачеві ефект «тіло танцює саме» ніби танцюрист не прикладає ніяких зусиль. Для цього потрібна особлива внутрішня концентрація. Тут допомагає йога, ми включаємо її в розминку на кожному занятті.

Трайбл і орієнталь (східний танець) - родинні танці, але дуже вже незвичайний виходить схід. Танцівниця сама по собі, не думає про те, що скажуть люди, не намагається нікому сподобатися, а просто танцює собі на втіху. І цим заворожує глядача.

Сольний танець Поліни Янковської

Психологія трайбл

Тут є певна психологія. Можна сказати, більш європейська, ніж східна подача себе, а точніше, американська, адже танець винайшли американки. «Я нікого не спокушаю, мені це не потрібно, я самодостатня. Я просто показую те, що у мене всередині. Можу грати з публікою, а можу бути жорсткою або привабливою, магічною, відстороненою, пристрасної, в загальному, який захочу ».

чоловічий погляд

Найцікавіше, чоловікам це подобається, хоча для них як би ніхто і не намагається. Чоловіки і думки про них - не головне в танці, ми не спокушаємо шейха або ще кого-то, але коли танцюєш, вони притягуються самі. Чоловіки, які бачили трайбл, говорили мені з подивом, мовляв, самі не очікували від себе такої реакції. Танцівниця трайбл цікавіше східної, тому що загадкова і кілька закрита. Начебто вона знаходиться поруч і танцює, але тобі доведеться потрудитися, щоб захопити її увагу. А чоловіки, як відомо, люблять труднощі.

Сьогодні я храмова жриця, а завтра важка панянка з 1920-х

Так як танець є сумішшю, фьюжн, і дозволяє експериментувати, то я можу бути циганкою, готичної принцесою, змією, кокеткою бурлеску, храмової жрицею, зухвалої дівчиськом, томної панянкою з 1920-х років, підкреслюючи це і музикою, і костюмом, і подачею . Ми не обмежуємо себе в образах. Кожна танцівниця може винайти свій образ, який інші потім будуть копіювати і приміряти на себе. Танець молодої і знаходиться в процесі розвитку. Виходячи на сцену, ми кожен раз розширюємо його рамки.

Отже, трайбл фьюжн - танець самодостатньою, підкорює серця Жінки.

Є другий подстиль трайбл - американський трайбл-стиль (АТС). З нього все починалося і він є базою трайбл. У АТС трайбл-філософія особливо сильна.

Відео танцівниць трайбл фьюжн

АТС - танець сестринства і жіночого єдності

Унікальність танцю в тому, що це імпровізація прямо на сцені, причому завжди групова. Це не сольний танець.

Для того, щоб імпровізувати групою, ми повинні:

  • бути чутливими до всіх партнерів;
  • знати абетку рухів;
  • включати інтуїцію і вміти розчинятися в потоці танцю;
  • бути тут і зараз;
  • брати на себе відповідальність за всю групу.

Коли я лідер групи, я несу відповідальність за всіх, роблю малюнок танцю, а всі повторюють за мною. Я повинна бути зрозумілою, простий для своєї групи і думати на крок вперед. Коли я ведена, я просто розслабляюся і вчуся не контролювати ситуацію, а повністю довіритися партнеру, лідеру групи. Якщо ми танцюємо вдвох, то лідера немає, і ми просто зливаємося в загальному потоці музики і танцю.

АТС не такий яскравий зовні, як трайбл фьюжн, але танцювати його всередині групи - величезне задоволення. Ідея в тому, що всі знають абетку рухів, і ми можемо поїхати, наприклад, до Франції і станцювати там з тими, хто теж знає АТС. І наша імпровізація буде виглядати як відрепетируваною танець.

Промо трайбл-колективу «Додола» під керівництвом Поліни Янковської

Виконуючи АТС, ми стаємо сестрами по танцю, а потім і по життю. Допомагаємо один одному фарбуватися і одягатися, змінюємося прикрасами на сцену, радіємо один одному, не конкуруємо, а визнаємо красу кожної. АТС вчить бути в потоці, в потоці життя, інших жінок і жіночої енергії.

Тільки налаштувавшись на одну хвилю з іншими танцівницями, ми можемо показати красиву злагоджену імпровізацію.

Студія трайбл Fusion ( «Ф'южн»)

Наша школа одна з перших, спеціалізірущіхся по трайбл в Білорусі. Я відкрила «Ф'южн» в 2011 році після навчання в Києві у трайбл-діви Галини Воробйової.

На даний момент я відвідала майстер-класи 20 педагогів США, Європи і СНД по трайбл.

Танцюю беллиданс 9 років, перебуваю в лізі професіоналів Білорусі (найвища ліга в конкурсах), навчаю танців 5 років. Танець живота вчила в школі «Фарангіз» у Анни Бєлохвостик (Зейнаб) і Олени Корвел (Фарангіз).

Хочу розширити рамки трайбл, тому що він дійсно прекрасний і з кожним роком завойовує все більше жінок по всьому світу. Кожна жінка гідна дізнатися про нього і мати можливість влитися в цю велику жіночу сім'ю. Тут ви знайдете підтримку, прийняття, атмосферу краси і відсутності конкуренції, зможете висловити себе і більше приймати своє тіло природним. Також навчитеся приймати зовнішність інших людей, психологічні особливості і дружити з жінками.

Мої учениці були призерами Кубка та Чемпіонату Білорусі зі східних танців, двоє з них ведуть групи в студії «Ф'южн», двоє відкрили свої власні студії по трайбл.

Я зацікавлена ​​в розвитку своїх учениць і люблю їх. Це дає мені сили і підтримку. Ми їздимо на дружні трайбл-фестивалі (в трайбл не прийнято влаштовувати змагання, вони бувають, але вкрай рідко і не користуються популярністю) в Росію, Україну, Європу разом. Я ділюся своїми ідеями і віддаю всі свої особисті розробки в рухах, відсилаю їх до моєї чудової і абсолютно унікальною швачці. Загалом, завжди ділюся всім, що маю сама в танцювальній сфері.

Заняття проводяться за адресою: м Мінськ, просп. Партизанський, 117 а, ДК МАЗ (ст. М. Партизанська) і вул. Куйбишева, 22 (ТД «Горизонт»).

Планую відкрити нову групу в місці, зручному для всіх.на форумі приймаються заявки по розташуванню залу.Спочатку рекомендую сходити на пробне заняття до мене, Валерії або Марії, і якщо сам стиль вам сподобається, то можна оформляти заявку на сайті tribalwoman.by ( «Хочу пробне заняття») або записавшись у адміністратора по телефону (+375 29) 333-04-99 (Катерина).

Чекаю вас на форумі для обговорення трайбл і в студії «Ф'южн» на заняттях.

Що таке трайбл?
Чим трайбл відрізняється від східного танцю?
Що таке трайбл?
Чим трайбл відрізняється від східного танцю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com