рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гострий перець на зиму

  1. Крок 2: Готуємо маринад. У каструлю вилийте потрібну кількість оцту, розбавивши його водою у співвідношенні...
  2. Поради до рецептом:

Крок 2: Готуємо маринад.

У каструлю вилийте потрібну кількість оцту, розбавивши його водою у співвідношенні 5 до 1, як і зазначено в рецепті. Воду краще брати не з-під крана, а бутильовану, вона чистіша, і тому приємніше на смак.
У каструлю вилийте потрібну кількість оцту, розбавивши його водою у співвідношенні 5 до 1, як і зазначено в рецепті
Додайте до суміші оцту з водою цукровий пісок і сіль, поставте все на вогонь і доведіть до кипіння. Коли рідина завирує, трохи зменшіть потужність плити, щоб нічого не википало, і залиште все кипіти протягом 10-15 хвилин.

В самому кінці додайте цілі, але очищені від лушпиння зубчики часнику. Зніміть розсіл з вогню.

Крок 3: Заготовлюємо гострий перець на зиму.


Мимохідь, поки кипить заливка, укладіть перці в чисті, прокип'ячені і все ще гарячі скляні банки. Для краси можна укласти шарами, чергуючи зелений і червоний перець, але у мене не так багато червоних для цього, тому нехай все буде змішано абияк.
Обережно розлийте по банками з гострими перцями розсіл, залишивши зовсім небагато вільного простору для повітря.
Мимохідь, поки кипить заливка, укладіть перці в чисті, прокип'ячені і все ще гарячі скляні банки
Наповнені банки прикрийте кришками. Візьміть чисту каструлю або використовуйте ту ж, в якій варили розсіл, тільки не забудьте промити, розстеліть на її дно вафельний рушник або кілька шарів щільної марлі. Поставте банки, до плічок залийте їх гарячою водою (її температура повинна бути майже такий же, як і температура розсолу всередині банок) і прокип'ятіть в такому вигляді протягом 10 хвилин, закривши каструлю кришкою. Причому обов'язково прослідкуйте, щоб вода не дуже сильно вирувала і не заливалася всередину банок.
Стерилізовані разом з заготовками банки вийміть з каструлі, герметично закрутіть кришки, переверніть догори дном і поставте на сухе рушник. Коли заготовлені на зиму гострі перці охолонуть, їх можна перевернути назад і прибрати в темне прохолодне місце.

Поради до рецептом:

- На нашому сайті є й інший рецепт заготовки гострих перців, якщо вас він цікавить, просто пройдіть по цьому посиланню .

- Працюючи з пекучим перцем будьте обережні, а краще використовуйте спеціальні тонкі рукавички.

- Не обов'язково нарізати перець кружечками, можна нарізати його скибочками або зовсім залишити стручки цілими, лише зрізавши у них тупий кінчик разом із зеленим хвостиком.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com