рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для блакитних очей. 180 фотографій модного макіяжу.

  1. Макіяж для блакитних очей. 180 фотографій модного макіяжу.
  2. Як вибрати колір.
  3. Підводка.
  4. Тіні.
  5. Туш.
  6. Техніки нанесення макіяжу.
  7. Правила поєднання кольорів.
  8. Правила нанесення мейк-апу.
  9. Рекомендації для підбору кольорів.

Макіяж для блакитних очей. 180 фотографій модного макіяжу.

Більшість позитивних героїнь романів володіє блакитними очима. Але нічого дивного тут немає: завжди краса таких очей магічно впливала на представників сильної половини людства. Жіночність і ніжність - це блакитні очі. І головна мета макіяжу - акцентувати увагу на природності їх краси. Ми продовжуємо представляти Вашій увазі красиві фотографії модного макіяжу для всіх відтінків очей.

Макіяж для блакитних очей. 180 фотографій модного макіяжу.

Колір неба, водної гладі, яскравою блакиті весняних квітів ... Власниці блакитних очей є доброзичливими натурами, з якими легко спілкуватися, вони відкриті, але силу власної краси, як це не дивно, розуміють в повній мірі. Створити мейк-ап для блакитних очей нескладно. Тут основне правило одне: не обмежувати себе шаблонами, використовуючи всі наявні колірні варіанти. Сучасні леді можуть підбирати тони, які акцентують їх чарівність в більшій мірі і підбирати ті відтінки, що найбільше підійдуть до блакитним очам.

Як вибрати колір.

Голубоглазка пощастило: експерименти їм дозволені, на відміну від власниць карих очей , А рекомендації даються лише загальні. Універсальний тон - сірий. Доповнюють його блідо-рожеві, сріблясті, золоті і фіолетові тони. Перли, лаванду і бузок можна впевнено використовувати для мейк-апу блакитних очей. Перший крок - визначення відтінку очей. Професіонали виділяють чотири різновиди:

- очі темно-синього кольору. Іноді ці очі виглядають фіалковими. Найбільш темним з блакитних очей «йдуть» насичені підводки і тіні всіх різновидів.

- очі середньо-блакитні. Блакить західного неба з золотистими іскрами - так поетично говорять про власниць таких очей. Для них - світла палітра. Обраний темний тон не можна наносити за межами лінії росту вій і зовнішнього кута очей.

- очі світло-блакитні. До прозорим очам непросто підібрати мейк-ап: тони темні повністю знищать дивовижний ефект прозорості, тому користуватися треба тонами пастельними. Непогано будуть виглядати ретро-стрілки.

- очі сіро-блакитні. Залежно від погоди і обраного тону одягу такі очі змінюють колір. Справжній ефект хамелеона! І його чудово можна обігравати: мейк-ап підбирається під наряд.

Підводка.

Насиченість мейк-апу блакитних очей надає чорна підводка. Схожий варіант ми використовували при роботі з зеленими очима , Про яку ми розповідали в одному з минулих випусків нашого жіночого журналу «Разноблог». Для посилення ефекту рекомендується скористатися чорним олівцем, підвівши їм внутрішнє віко. Але олівець важливо підібрати аналогічний по тону очам для поглиблення їх відтінку. Такий хід дозволяє змінити і відтінок очей. Цією технікою користувалися красуні з незапам'ятних часів. Але підводка повністю аналогічна по колір очей дає кукольность, якщо надто світла, і надає площину погляду. Тому з ними потрібна обережність. Для збільшення очей можна виділяти білим внутрішні кути очі. Оптимальні підводки темно-сірі, коричневі, зелені.

Тіні.

Для вечора ефектні тіні яскраво-синіх кольорів. Очі набувають глибину. Але насиченість тону не привід залучати до погляду вся увага. Яскраво-рожевий так само робить погляд глибоким, при цьому блакитні очі нітрохи не програють в такому сусідстві. Класичний смоки-айз, димчастий макіяж, робить голубоглазок сексуальними. Для отримання яскравого ефекту тіні вугільно-чорного забарвлення наносять з іншими тонами на повіку і розтушовують. Підбирати рекомендовано чорні, сірі і сині тіні глибоких тонів. Визначити вибір допоможуть колір одягу, волосся і існуюче настрій. Проблема в тому, що мейк-ап позбавляє кольору надто світлі очі, що само по собі не надто вдало виглядає. Очі сіро-блакитні ефектно виглядають з тінями тонів бірюзи і морської хвилі. Підходять їм і тіні кольору фуксії і рожеві.

Для складного мейк-апу з декількох тонів потрібно основа світлого кольору беж. Доповнюється він золотисто-білими і вершковими тонами. Середній по насиченості прекрасно виглядає з фіолетовим, сірим і болотними кольорами. Темні штрихи в мейк-апі голубоглазок виконуються ліловим, шоколадним або чорним кольорами, але з великою обережністю, щоб не «вбити» природний колір. Рожеві тіні в надлишку дають ефект втоми і воспаленнності. Зелений і коричневий в чистому кольорі не дуже хороші. Але при зміні насиченості вони досить непогані для рудоволосих дам і брюнеток. Засмага в поєднанні з золотом і світле волосся в ансамблі з сріблом - варіант підходить.

Туш.

Колір тіней визначає вибір тону туші. Зі світлими відтінками чорна туш виглядає програшно (цей варіант, для більшої наочності, теж представлений в нашій фото-галереї), і для денного легкого мейк-апу вибирати краще сіру або блакитну, синю або фіолетову. Для комбінації з коричневими тінями чудово підійдуть туші аналогічного відтінку. Важливо пам'ятати, що надлишок косметики відверне увагу від пишноти очей. Щоб не допустити такого, потрібно не перестаратися з косметикою, приділяючи більше уваги природній красі. Якщо макіяж важливий насичений і яскравий, то можливо застосувати і чорну туш, але не в денному мейк-апі. Непоганий варіант - підбір тіней, контрастних за кольором з очками. Вся гамма коричневого, сірого, деревного вугілля, срібла, міді і золота підійде власницям блакитних очей. Але тіні просто блакитні, без темно-синього відтінку, підбирати не варто: вони позбавлять погляд привабливості.

Техніки нанесення макіяжу.

Технологія накладення мейк-апу досить проста, однак ніколи не потрібно відмовлятися від порад професіоналів:

1. Накласти нейтральний тон на верхню повіку.
2. Тіні середніх відтінків накладають на складочку верхньої повіки.
3. Виділяють зовнішній кут ока темними тінями.
4. Краплинка перламутру у внутрішніх куточках очей додасть виразності.
5. Рідка підводка по лінії росту вій акцентує увагу на розрізі очей. Акцент робиться на зовнішніх куточках.

Важливо пам'ятати, що темні тіні відвернуть увагу від очей. Червона палітра робить очі подпухшімі і надає втому. Тому користуватися нею без підводки для вечора або для денного мейк-апу не треба. Зелений складно поєднується з блакитним, тому користуватися цими квітами в комплекті варто з обережністю. Макіяж світлих очей - це професійно підібрані тони і професійно нанесена косметика. Тому надлишок тіней і жирна підводка вбивають всю чарівність.

Правила поєднання кольорів.

Метою макіяжу є підкреслення природної краси, надання яскравості. Така дія можливо тільки при правильному підборі косметичних засобів. Краще підібрати відтінки тіней на контрасті з очима: димчасті, мідні, сріблясті, сірі, золотисті. Чим темніше відтінок очей, тим більш насиченим косметика за кольором. Основна гамма розбавляється іншими відтінками, створюються складні переходи за принципом градієнта. Завжди відтінки мейк-апу зобов'язані гармоніювати із забарвленням наряду. Для смуглокожіх леді виграшна палітра бронзово-золота. Особливо ефектно виглядає вона на темноволосих жінок. Для блондинок, очі яких нерідко занадто світлі, оптимально застосування тонів перлинних і сріблястих (золотисті кольори позбавлять світлі очі кольору).

Класична підводка - чорна, але для блакитнооких дам прекрасним вибором стануть коричнева і бежева. Для посилення яскравості погляду використовують білий тон для підведення внутрішніх куточків очей, а колір туші підбирається за кольором контуру. Олівець варто вибрати графітовий. Підійде і темно-синій, особливо в ансамблі з синьою тушшю.

Правила нанесення мейк-апу.

Растушевка тіней необхідна. Так виходить плавний перехід тонів і чудова гра кольору, що дає чарівність. Основа для тіней використовується світла або блискуча. Поверх неї накладається тон-основа, починаючи від скронь з кута верхньої повіки. Світлі вії при світлих очах і волоссі фарбувати важливо з обох сторін, щоб «виворіт» при опущених віях не псувала макіяж. В іншому випадку образ виходить неохайним. Для фарбування можна скористатися двома видами туші. Для нанесення на верхню частину застосовується туш без додаткових ефектів, щоб не обтяжувати вії. А для нижнього боку моно скористатися і подовжує, і об'ємною. При цьому важливо пам'ятати, що фарбування вій зі зворотного боку - це і досвід, і вправність. Але, якщо мейк-ап НЕ подіумний, то накладення туші на нижні вії в два шари не рекомендується. Від цього створюється ефект лялькових очей, які роблять жінку схожою на Барбі і злегка наївною, хоча і красивою.

Рекомендації для підбору кольорів.

Текстура, глибина і насиченість визначається досвідченим шляхом, тому випробування просто необхідні. Всі привабливі тони потребують перевірки, яка не завжди можлива в магазині. Для визначення справжнього кольору на шкірі тіні перевіряють на тильній стороні долоні, де шкіра темніше лицьовій, а між зап'ястям і згином руки. Якщо залишається сумнів, який колір вибирати, тобто безпрограшний варіант: лавандовий підійде всім голубоглазка. Смокі-айз - найоптимальніший вид мейк-апу, але якщо часу на підбір кольорів немає, то досить нанести трохи бронзера або блиску на повіки, трохи туші - і свіже обличчя і виразними блакитними очима гарантовано навіть при великій втоми.

У поточному сезоні самими затребуваними є тіні персикового і рожевого тонів. Для ефектного макіяжу можна додати в складочку верхньої повіки темного шоколадного тону для виразності або фіолетові тіні, що надають драматизму. Замість світлих тонів нинішній сезон дозволяє користуватися бронзовими. Тренд - металік, також популярні срібний і золотий кольори. Цей рік показав, що популярність коричневої, чорної і темно-синьою підводки і туші залишається незмінною. Денний макіяж блондинок - це коричнева туш і підводка, брюнеткам краще вибрати туш і підводку чорні. Остаточний вибір поєднань робить сама голубоглазка. Колір очей дозволяє експерименти, які роблять образ незабутнім. І в силах леді з блакитними очима створити такий мейк-ап, щоб дивовижна синява дозволила потонути в їх вирі будь-якому чоловіку.

Робимо блакитний макіяж очей.

Раджу почитати наші статті:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com