рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати кольорові лінзи для блакитних очей або сірих очей

На сьогоднішній день виробники контактної корекції пропонують найширший вибір лінз на основі сучасних матеріалів. Кожна людина може підібрати для себе потрібну йому модель по строго індивідуальними параметрами.

А як бути, якщо є бажання поміняти колір очей ? Звичайно ж вибрати для себе кольорові контактні лінзи. Ця група засобів контактної корекції має низку специфічних властивостей. Кольорові лінзи можуть мати діоптрії або бути, так званими, нулевкой, тобто виконувати виключно декоративну завдання.

Коли хочеться тільки посилити або виділити природний колір очей, то використовують тонують (напівпрозорі) контактні лінзи. Завдяки тонування колір райдужки стає більш насиченим і інтенсивним. Природно, при підборі тонуючої лінзи потрібно вибирати колір лінзи за кольором своїх очей і консультуватися з продавцем, щоб отриманий ефект збігся з очікуванням.


  • Adria Festival 1 Tone - контактні лінзи Adria Festival 1 Tone виробляються південнокорейською компанією Interojo. Вони призначені тільки для світлих очей і не здатні кардинально змінити колір. Лінзи Adria Festival 1 Tone запросто зможуть підкреслити природний колір очей, додати виразності і яскравості очам. Ви можете купити кольорові контактні лінзи Adria Festival 1 Tone в наступних кольорах: Блакитний (Blue), найбільш поширений природний колір у населення Європи. Володарі таких очей романтики і мрійники. Зелений (Green), досить рідкісний природний колір очей. Люди з цим кольором очей характеризуються напористістю, витривалістю, принциповістю і цілеспрямованістю. Фіолетовий (Lavander), найрідкісніший колір очей. Лінза пофарбована в один тон з малюнком максимально схожим на малюнок райдужної оболонки людини. У Adria Festival 1 Tone немає темного обідка навколо лінзи, який збільшує очей, тому при використанні Adria Festival 1 Tone очі залишаються природного розміру. Контактні лінзи Adria Festival 1 Tone призначені для денного носіння протягом 2 - 3 місяців, при використанні рекомендується користуватися зволожуючими краплями для лінз.
  • Lilea Color - це засоби відтінків (напівпрозорі) кольорові контактні лінзи, які не мають інтенсивних барвників. Тонуючі контактні лінзи працюють шляхом поєднання кольору райдужки і кольору, нанесеного на лінзу. Вони не підходять людям з дуже темними очима, але для всіх інших - цілком. Переміряти кольору, користувачі знаходять несподівано дивовижні результати. Наприклад, здавалося б, навіщо потрібні жовті кольорові лінзи (Ягуар)? Виявляється, в поєднанні з будь-яким іншим кольором очей, він дає цікаві ефекти. Це один з популярних кольорів. Аналогічно відбувається і з іншими відтінками. Велика палітра відтінків дозволить підібрати вам не просто зелений або блакитний колір, а саме той зелений (блакитний і ін.) Який буде найкращим. Lileya Color - буде надією і, можливо, порятунком, для тих хто має дефекти очі (більмо, світлобоязнь і ін.). У нашій лабораторії ми постараємося виготовити персональну кольорову лінзу максимально відповідає вашому здоровому оці або лінзу з урахуванням ваших побажань. Контактні лінзи Lileya Color виготовляються на базі добротної, добре перевіреної часом витонченою лінзи Lileya 40 і, відповідно, успадкували все її позитивні якості. Ви можете носити їх цілий день (з ранку до вечора) і користуватися ними цілий рік.

Ви можете носити їх цілий день (з ранку до вечора) і користуватися ними цілий рік

Не варто плутати відтінків лінзи і функціональну тонування звичайних прозорих лінз. В інструкції до прозорих лінз часто вказується, що такі лінзи мають легку блакитну або сіру тонування. Ця тонування стануть невидимими очах і не змінює їх колір. Завдання функціональної тонування візуально виділити лінзи в розчині, щоб простіше їх виймати з контейнера.

Завдання функціональної тонування візуально виділити лінзи в розчині, щоб простіше їх виймати з контейнера

Якщо ж є бажання кардинально поміняти колір очей, то використовують кольорові лінзи. Від відтінків лінз вони відрізняються кількістю і багатошаровістю фарбувального ферменту. Так спеціальними технологіями може наноситися до трьох шарів кольорового ферменту. За рахунок таких методів виходить змінити будь-який базовий колір райдужної оболонки.

Також є і особливі декоруючі прийоми. Наприклад, у моделей лінз FRESHLOOK DIMENSIONS по контуру зроблений більш темний відтінок, завдяки чому візуально очі здаються більшими, а колір райдужки стає більш контрастним.

Не всі пропоновані кольори лінз підходять під будь-який колір очей. Існує рекомендований поділ на кольорові лінзи для темних очей і кольорові лінзи для світлих очей. До світлих кольорів найчастіше ставляться блакитні і сірі очі.

До світлих кольорів найчастіше ставляться блакитні і сірі очі

У нашому інтернет-магазині пропонуються чотири марки кольорових лінз для світлих очей.

  • Adria Festival 2 Tone - лінзи призначені для ефективного зміни кольору світлих очей. З ними Ви зможете посилити свій природний колір очей, або кардинально його змінити. Adria Festival 2 Tone представлені в двох найпопулярніших кольорах блакитний (Blue) і зелений (Green). Adria Festival 2 Tone, як випливає з назви, пофарбовані в два тони кольору, це додасть Вашим очам особливої ​​виразності і природності. По краю лінза має темний ободок, завдяки йому очі стають візуально більше. Як і інші кольорові контактні лінзи Adria Festival 2 Tone виготовлені з гідрогелю, з низькою Киснепроникність, тому вони призначені виключно для денного носіння (не більше 16 годин на добу). Також при носінні лінзи бажано використовувати зволожуючі краплі. Період заміни лінз становить 2 - 3 місяці. Компанія Interojo не залишила без уваги пацієнтів з поганим зором. Купити лінзи Adria Festival 2 Tone можливо з діоптріями від -0,00 до -6,00 з кроком 0,5 діоптрії.

  • Fusion OkVision - ви бажаєте змінити свій колір очей? Тоді купите кольорові лінзи Fusion OkVision і вони допоможуть створити вам неповторний новий образ! Лінзи Fusion були зроблені за особливою технологією, розробленою фірмою NewBio. Дана технологія полягає у використанні пошарового способу нанесення фарбувального компонента у внутрішній поверхні лінзи. В результаті ви можете повністю змінити відтінок своїх очей, навіть якщо вони мають дуже темним кольором. При цьому погляд знаходить природну глибину. Лінзи Fusion кольорові OkVision можуть порадувати вас широким вибором колірних відтінків, також можна вибрати тип забарвлення. Контактні лінзи Fusion кольорові володіють високим вмістом вологи і забезпечують відмінну кислородопроницаемость. Тому ви можете відчувати себе безпечно і впевнено в лінзах цієї серії протягом усього терміну експлуатації.
    Кольорові лінзи Fusion OkVision містять в собі всі позитивні якості лінз планової заміни і кольорових лінз. Ви можете вільно залишатися в них весь день або використовувати тільки в міру потреби. Колекція кольорових лінз Fusion представлена ​​дев'ятьма дивовижними кольорами і їх відтінками.

  • FreshLook Dimensions, plano - універсальні кольорові лінзи FreshLook Dimensions - нове, вдосконалене покоління контактних лінз косметичного призначення, розроблених для власників світлих очей. Компанія-виробник CIBA Vision створила 3 ​​абсолютно дивовижних нових відтінків лінз. Кольорові лінзи FreshLook Dimensions зроблять ваші очі виразними, неймовірно привабливими і яскравими. Кольорові контактні лінзи FreshLook Dimensions здатні візуально збільшувати очі, що обумовлено вугільним контуром продукції. Колірний ефект переходу підкладки лінзи до натурального кольору очей створює більш природний відтінок. Кольорові лінзи FreshLook Dimensions виготовляються з екологічно чистих матеріалів із застосуванням найпередовіших технологій. Найвищий комфорт при носінні лінз забезпечується їх унікальними характеристиками - це стовідсоткове зволоження і кислородопроницаемость. Якісні контактні лінзи FreshLook Dimensions допоможуть змінити в кращу сторону ваш зовнішній вигляд, додадуть особливу чарівність погляду і доставлять максимум зручності в період носіння.
  • FreshLook Dimensions надають світлим очам яскравіший і інтенсивний відтінок. Це нове покоління косметичних контактних лінз, створених спеціально для світлих глаз.Откройте 3 нових привабливих відтінку FreshLook Dimensions від компанії CIBA Vision, і ви побачите, як колір очей стає більш яскравим і привабливим. Вугільний контур лінзи надає виразність очам, збільшуючи їх. Основний колір лінзи дарує глибину і чарівність погляду. Плавний перехід кольоровий підкладки до натурального кольору очей створює яскравий, але при цьому природний відтінок.

  • Adria 2 Tone - кольорові контактні лінзи Adria 2 Tone - це не тільки високоякісні гідрогелеві, легкі і зручні у використанні лінзи, а й відмінний засіб бажаючим перетворитися, підкреслити глибину і яскравість сяйва Ваших очей! За допомогою запатентованої технології High Definition значно підвищується гострота зору як вдень, так і вночі, згладжуються симптоми легкої пресбиопии, а також ці лінзи допомагають тим, у кого невеликий астигматизм. Лінза має збільшений діаметр, зручно сидить на оці, підкреслює кордон зіниці ока, що помітно виділяє виразність серед інших ефектів від їх шкарпетки. У центрі лінза трохи світліше відтінку ніж по околиці, що створює ефект глибини Ваших зіниць. Adria 2 Tone дозволяється використовувати тривалий час. Таким чином Ви отримуєте 2 в 1 - корекцію зору і новий імідж, що дозволяє змінити як зовнішність, за рахунок виразності погляду, так і Ваш внутрішній світ.

Спробуйте кольорові контактні лінзи і переконайтеся, що світ може бути яскравіше!

Наприклад, здавалося б, навіщо потрібні жовті кольорові лінзи (Ягуар)?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com