рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сир, апельсини і суші - в вуха! (ФОТО)

Гарбуз, горіхи, морозиво, тортики, вишні, кавові зерна і шматочки кавуна - все це не набір ласощів, а що красуються в вухах дівчат сережки, які робить своїми руками Марина Савченко. 26-річна майстриня з Олександрії розповідає, що найбільше користуються попитом саме ті прикраси, які нагадують фрукти, овочі, солодощі, але не менш популярна і «квіткова» біжутерія.

Молода рукодільниця дивиться на предмет або на фотографію з зображенням, скажімо, жолудя, і в точності намагається його відобразити, тільки в маленьких розмірах, щоб прикраси виглядали красиво і в той же час цікаво. Їй подобаються різні техніки і матеріали, але все ж основою для більшості Мариніна робіт служить полімерна глина.

Вперше роботи з диво-глини Марина побачила в Інтернеті, почала пробувати повторювати чужі роботи, а зараз, набравшись досвіду, втілює в реальність свої ідеї. Майстриня розповідає, що прикраси привертали її з дитинства. Коли вона бачила красиві сережки на інших людях, то намагалася з намистин і інших матеріалів зробити щось схоже. Вона не хотіла купувати такі прикраси, а робити самій. Так і до цього дня Марина моделює ексклюзивні авторські прикраси, щоб вони були цікавими і приносили радість дівчатам, які будуть їх носити.

- Марина, як давно ти стала виготовляти біжутерію?

- Все почалося з того, що, як і багато дівчатка-підлітки, я захопилася плетінням з бісеру. Ще зі шкільних років я робила різноманітні фенечки для себе і своїх подружок. Потім поступово освоювала то одну, то іншу техніку, мене рукоділля все більше захоплювало і затягувало. Тепер я ізготавліваюсерьгі, каблучки, кулони, намисто, кольє, браслети, підвіски на телефони, брелоки, шпильки, брошки, гумки для волосся. Також створюю аксесуари - дзеркальця, чохли для телефонів, амулети і предмети інтер'єру: картини, шкатулки, квіткові композиції з бісеру, ялинкові іграшки. Ще роблю авторську упаковку - коробочки, паперові пакетики, модні останнім часом «бонбоньєрки».

- Якою була найперша авторська робота?

- Не можу пригадати своє найперше виріб, оскільки я ще з малих років навчилася робити своїми руками всякі цікаві штучки. А ось першою моєю роботою з полімерної глини були «Морські» сережки - блакитні кульки з черепашкою внизу.

- З яких матеріалів крім полімерної глини робиш прикраси?

- Мені дуже подобається працювати з тканиною, нитками, бісером. Люблю робити вироби і з природних матеріалів - дерева, шишок, кори, сухого листя, черепашок, спецій. Використовую також полотно, конопляну мотузку, мішковину, гіпс.

- Які види робіт затребувані найбільше?

- Найчастіше у мене купують, замовляють сережки і підвіски для мобільних телефонів.

- У кожного майстра є свої фаворити - ті прикраси, до яких душа лежить особливо, в які вкладено максимум сил. Які роботи «ходять в фаворитах» у тебе?

- Найбільше мені подобається робити сережки «кава», «сир» і «суші» з полімерної глини.

За великим рахунком я противниця використання шаблонів і спеціальних силіконових форм для створення однакових елементів, тому що вважаю, що кожна робота повинна бути неповторною, особливою, чимось відрізнятися від попередньої. Адже кожна жінка хоче носити ексклюзивна прикраса, яке є тільки у неї. Тому у мене навіть подібні роботи мають значні відмінності. Взагалі всі мої прикраси ручної роботи унікальні, вони несуть в собі неповторну з фабричної річчю енергетику.

- Звідки ти черпаєш натхнення, хто тебе підтримує в цих починаннях?

- Надихає мене мій коханий чоловік і красотуля-кішка. Взагалі, надихає мене все, що викликає емоції, - це може бути фільм або музика, прогулянка по лісі чи насолода морським бризом. Буває, якісь цікаві ідеї підказують друзі і знайомі.

- Як можна придбати твої роботи?

- Я часто беру участь у виставках-ярмарках, на яких можна придбати мої вироби. Але найпростіше зв'язатися зі мною «ВКонтакте» http://vk.com/club29793997

- Чим ти захоплюєшся крім рукоділля?

- Крім творчості значне місце в моєму житті займає фізкультура і спорт. Я майже 9 років займаюся бойовими мистецтвами, а останні роки ще й атлетичним силовим тренінгом. Я тренуюся в тренажерному залі, їжджу на велосипеді, ходжу в піші походи. Людина, що бажає прожити довге, цікаве життя, повинен розвивати себе не тільки морально і духовно, а й бути у відмінній фізичній формі. Мені подобається ставити перед собою цілі і долати з'являються перешкоди, відкриваючи в собі нові можливості і резерви. Так жити набагато цікавіше.

Майстер-клас для читачів «Першій міській»: сережки-СЕРДЕЧКИ

Для виготовлення прикраси нам знадобляться:

- польська пластика;

- канцелярський ніж;

- зубочистка;

- цукор;

- ємність з водою на плиті;

- швензи (гачки для сережок);

- з'єднувальні кільця;

- плоскогубці.

Крок 1. Вибираємо пластику потрібного кольору, розминаємо шматочок, ділимо його навпіл, з огляду на бажану величину елемент прикраси.

Крок 2. Кожній половинці надаємо форму сердечка.

Крок 3. Тепер наші сердечка обвалюють в цукрі, злегка вдавлюючи його в пластику. Щоб домогтися більш глибокого рельєфу, повторюємо цю процедуру ще раз, при цьому намагаючись не спотворити форму сердечка.

Крок 4. Зубочисткою проробляємо отвори в наших заготовках для прикріплення швензи сполучними кільцями.

Крок 5. Кип'ятимо наші сердечка 3-5 хвилин. В цей час цукор повністю розчиниться і залишить на пластиці бажаний рельєф.

Крок 6. Витягуємо сердечка з води і даємо їм охолонути.

Крок 7. За допомогою плоскогубців протягуємо сполучні колечка в отвори сердечок. Приєднуємо швензи, і наші сережки готові.

* Вироби, виконані в цій техніці, покривати лаком не потрібно.

Олена Несен

Фото: Дар'ї Ананко

nbsp;

Марина, як давно ти стала виготовляти біжутерію?
Якою була найперша авторська робота?
З яких матеріалів крім полімерної глини робиш прикраси?
Які види робіт затребувані найбільше?
Які роботи «ходять в фаворитах» у тебе?
Звідки ти черпаєш натхнення, хто тебе підтримує в цих починаннях?
Як можна придбати твої роботи?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

Лобио из красной фасоли
Бобовые содержат в составе много белка, при этом их калорийность невелика и они не влияют негативно на уровень холестерина. По этой причине они востребованы в диетическом питании, их с удовольствием включают

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com