рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шампунь і маска для волосся і шкіри голови на основі блакитної глини

Блакитна глина

відома своїми властивостями ще з давніх часів. Вона знайшла своє широке застосування в медицині і косметології завдяки своїм унікальним лікувальним властивостям, які обумовлені вмістом в її складі найбільш важливих для організму макро- і мікроелементів і речовин.

Засоби для волосся на основі глини по праву називаються одними з найбільш корисних, тому що блакитна глина не тільки дбайливо очищає, живить коріння волосся і оздоровлює в цілому, але і надає локонам красивий природний блиск і робить шевелюру більш об'ємною.

Для оздоровлення та підтримки краси волосся і шкіри голови були спеціально створені шампунь і маска на основі блакитної глини. При використанні цієї серії, завдяки якісно підібраним натуральним інгредієнтам, не тільки поліпшується ріст здорового волосся і зупиняється випадання, але і запобігає перетин кінчиків і появу лупи, усувається сухість і свербіж шкіри голови, при цьому волосся стає бездоганними.

Ексклюзивний шампунь з глиною - незамінний засіб для оздоровлення волосся, відновлення структури і підтримки краси, шовковистості і блиску. М'яке миючий дію шампуню обумовлено застосуванням високоякісних поверхнево-активних речовин. Поєднання кофеїну з вітаміном С успішно бореться з випаданням волосся і облисінням, захищає волосся від впливу вільних радикалів і хімічно небезпечних речовин, які вбираються в структуру волосся. Ефірні масла чебрецю і шавлії з екстрактами кропиви, липи і берези роблять благотворний вплив на волосся і шкіру голови, запобігають випадання і перетин волосся, затримують передчасне посивіння волосся, сприяють нормалізації роботи сальних залоз, повертають життя ослабленим і пошкодженим волоссю, надаючи їм красу, силу і еластичність. Рекомендовано використовувати шампунь 2-3 рази в тиждень.

За рахунок своєї маслянистої структури і великого відсотка введення в вироблений продукт, глина може не до кінця розчинятися, випадаючи в осад, утворюючи невеликі грудочки, але в процесі використання коштів на основі глини, грудочки добре розходяться при використанні. Косметичні продукти на основі глини добре змиваються з волосся.

Завдяки багатій, насиченій формулі маски для волосся і шкіри голови на основі блакитної глини , Волосся отримують необхідне живлення, зволоження і красивий доглянутий вигляд. Натуральні масла кокоса, Ши, обліпихи, будяків і червоного перцю, впливаючи на волосся, оздоровлюють їх по всій довжині і забезпечують локонам силу, пружність і розкішний, глянцевий блиск. Вітамінний комплекс А, Е, F, С з гідролізованим кератином і гидролизатом пророслої пшениці запобігають ламкість волосся, знижують електрізуемость і захищають волосся від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання. Маска на основі блакитної глини допоможе позбутися від надлишкового випадіння волосся у жінок і облисіння у чоловіків. Рекомендовано використовувати маску 1 раз на тиждень протягом місяця. Через пару місяців можна відновити курс.

Серія шампуню і маски на основі блакитної глини вважається однією з найбільш корисних, тому що найкращим засобом для оздоровлення волосся є ліки, створене природою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com