рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особливості роботи з полімерною глиною Fleur

  1. Особливості роботи з полімерною глиною Fleur

Особливості роботи з полімерною глиною Fleur

Полімерна глина FLEUR (Друга назва "холодний фарфор") - професійний матеріал для керамічної флористики. З холодного фарфору можна ліпити прекрасні квіти, букети і квіткові композиції. Квіти з холодного фарфору практично не відрізняються від живих, простоять набагато довше і будуть радувати своєю нев'янучою красою. Вони стануть прекрасним подарунком для близьких людей, родзинкою в інтер'єрі.

Це унікальна полімерна глина, має консистенцію тесту, але вона не липне до рук і не бруднить їх, дуже пластична і приємна на дотик. FLEUR твердне на повітрі досить швидко, тому вимагає певної вправності. При ліпленні квітів з холодного фарфору стеком можна розкачати пелюстки дуже тонко, так що вони будуть схожі з «живими» пелюстками квітів і при цьому збережуть міцність, так як FLEUR гнучкий і легкий матеріал. Полімерна глина FLEUR зберігає свою гнучкість і при випадковому падінні з невеликої висоти, тоді як запікати пластики можуть тріснути або розбитися. У роботі з пластикою можуть бути використані як металеві, так і пластикові стеки , Але тільки гладкі.


Сама по собі полімерна глина біла, при застиганні стає брудно білої, тому її перед роботою необхідно фарбувати в потрібний відтінок. Зробити це дуже легко, тому що FLEUR фарбується масляними і акриловими фарбами . Олійні фарби надають пластичність і домогтися потрібного відтінку дуже просто: достатньо взяти потрібну кількість глини і злегка «забруднити» олійною фарбою, якщо потрібен більш інтенсивний відтінок, процедуру повторюють. Якщо ж потрібно навпаки світліший тон, то додають невелику кількість неокрашенной глини. Додати невеликі акценти можна фарбами і після висихання. Акрилові фарби трохи сушать глину, в цьому випадку працювати з нею потрібно дуже швидко.


При ліпленні квітів, щоб з'єднати окремі пелюстки один з одним (зібрати в бутон) або з основою (майбутнім стеблом) необхідно скористатися латексним клеєм (Або ПВА), злегка намазав місце з'єднання. Почекавши, дати висохнути і продовжувати далі таким же чином з'єднувати пелюстки в бутон. За основу використовують дріт різної товщини , В залежності від величини бутона. Чим бутон крупніше, тим дріт товщі (номер дроту менше).


Також для полегшення роботи з глиною існує велика кількість молдавсько (фактур) і катерів (ризиків) різних видів квітів і листя. Молдавсько повністю повторюють фактуру листа (пелюстки), все прожилки і особливості листа (пелюстки). За допомогою різаків легко домогтися бажаної форми майбутнього квітки (листа).


Полімерна глина FLEUR боїться води, це слід враховувати і намагатися тримати готові вироби далеко від вологи.
Також слід пам'ятати, що холодний фарфор застигає на повітрі, тому в процесі і після роботи глину потрібно щільно упаковувати в поліетилен, не допускаючи попадання повітря. Брати тільки необхідну кількість, а решта упаковувати.
Працювати з холодним фарфором легко і приносить задоволення не тільки майстрам, а й починаючим.

Дана стаття люб'язно надана нам

користувачем Анастасія Алексєєва


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com