рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер-клас з ліплення з полімерної глини: Мозаїка

Речі ручної роботи неповторні, мають свою історію і відображають внутрішній світ автора. Сучасний матеріал полімерна глина дає широкі можливості для творчості. Дуже цікава техніка роботи з пластикою - "Акварельний мозаїка". Мозаїка - мистецтво різних жанрів, твори якого мають на увазі формування зображення за допомогою компонування, набору і закріплення на поверхні різних матеріалів. Я хочу запропонувати вашій увазі МК по виготовленню біжутерії з полімерної глини в техніці акварельного мозаїки.

Автор: Вікторія Беліченко (Tori19)

Блог автора:

Мозаїчна техніка дає можливість широкого використання кольорів і форм, що дозволяє виготовити прикрасу під будь-який наряд і настрій!)))
Отже нам знадобиться:

  • Полімерна глина ваших улюблених кольорів та їх поєднань. (Я використовую пластику «Фимо»)
  • Робоча поверхня - можна невеликий шматок скла або кахель.
  • Валик для розкочування (можна замінити будь-яким підходящим предметом схожим на качалку)
  • Пастамашіна.
  • Рукавички одноразові (на заключному етапі, щоб не залишити відбитки на виробі)
  • Каттери (форми для вирізання, але підійдуть і будь-які підручні засоби)
  • Лак.
  • Фурнітура для створення біжутерії.
  • Терпіння і акуратність)))))

Я роблю відразу дві мозаїки для наочності: в першій використовую «Фимо» прозорий ефект (він дає глибину при запіканні), у другій «Фимо» софт, тому отримую безліч прикрас і витрачаю на це близько чотирьох днів. А виготовити один виріб можливо за 4-5 годин з урахуванням часу сушіння лаку (залежить від наявних у вас навичок).
Складність роботи - 2
Беремо бажану кількість кольорів, я беру 3 кольори по 2 смужки від кожного бруска. Добре розминаємо, укладаємо поруч з невеликим нахлестом, накочуємо валиком і починаємо прокатувати через пастамашіну домагаючись плавного переходу кольорів. Цей етап вимагає великої акуратності! Прокатуємо близько 20 разів на 1-й позиції пастамашіни, складаючи навпіл весь час в одному напрямку. Потім поступово змінюємо ширину до 3-й позиції. Отримуємо кольоровий шар з плавними переходами кольору.

Окремо розгортаємо лист білої і чорної глини. Вони повинні бути приблизно такої ж товщини, як і кольоровий лист.

Тепер укладаємо все три листа друг на друга, чорний, білий і кольоровий і акуратно прокатує на 1-й позиції пастамашіни наш потрійний лист.

Потім намагаємося зробити його тонше, але не дуже (приблизно до 3-й позиції пастамашіни). Акуратно, тому що є небезпека, що він порветься!

Наступний етап - підготовка шматочків мозаїки. Для полегшення цієї роботи можна було попередньо залишити нашу заготовку на аркуші паперу на добу і дати вийти зайвому пластифікатори. Але я цього не робила, а просто охолодила в холодильнику хвилин 20 і стала рвати на маленькі шматочки.

Необхідно саме рвати, а не різати. Так краще видно нижні чорний і білий краю.

Ще потрібно пам'ятати, що в подальшому, при прокочуванні через пастамашіну, шматочки мозаїки трохи витягнуться і збільшаться, тому чим дрібніше вони будуть, тим краще і цікавіше вийде малюнок.

Коли достатня кількість шматочків мозаїки готове, розгортає основу. Можна валиком або пастамашіной - головне рівно і рівномірно. Колір можна взяти будь-який, на ваш смак: можна контрастний, а можна в тон мозаїці. Головне пам'ятати, що якщо ви вибрали для мозаїки напівпрозору пластику, після запікання основа буде просвічуватися.

Тепер викладаємо на основу шматочки мозаїки першим шаром і акуратно прокатує на пастамашіне.

Тепер викладаємо на основу шматочки мозаїки першим шаром і акуратно прокатує на пастамашіне

Потім викладаємо шматочки другим шаром, рівномірно розподіляючи кольору. Знову прокатуємо.

Викладаємо акуратно все на робочу поверхню, на якій будемо запікати (у мене це кафелінка), накочуємо добре валиком, щоб не було бульбашок і готуємося вирізати.

Вирізати можна спеціальними Каттера, а можна всім, що є під рукою (кришечки, формочки). Можна приготувати з паперу свій шаблон, докласти і по ньому вирізати. Порада: в процесі вирізання, пластику можна накрити шаром харчової плівки. Тоді краю заготовки будуть не просто рівними, а як би згладженими.

Тепер прибираємо всю зайву пластику, залишаємо готові до запікання фігурки. Якщо у вас немає дрилі, то на цьому етапі необхідно зубочисткою зробити дірочки в майбутніх деталях прикраси.

Шматочки мозаїки, так само можна накласти на круглі заготовки і долонями скачати намистини (тут рукавички обов'язкові!)

Запікаємо наші заготовки в духовці, строго дотримуючись інструкції! (Вони є на кожній упаковці глини) Даємо охолонути. Ось що вийшло у мене!))))

Тепер необхідно всі деталі майбутніх прикрас ретельно відшліфувати, покрити лаком.

Лак я купую Синтеко Про 90. Це лак для будівельних робіт. Швидко сохне і дає дуже міцне покртіем. Перевірений на практиці багатьма майстринями.

Тепер деталі готові до збірці! Тут все залежить від ваших уподобань: можна додати скляні або металеві намистини, стрічки, різні підвіски-фігурки і т. Д. ... все, що підкаже фантазія !!! Ось мої варіанти прикрас ...

Бажаю всім удачі і нових творчих ідей !!!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com