рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Глина від зморшок: яка краще, маски для обличчя

  1. Принципи омолодження шкіри
  2. Що особливого містить глина?
  3. секрети використання
  4. Рецепти від зморшок
  5. Рецепти при сухій шкірі
  6. Власницям жирної шкіри

Зміст статті:

Про користь масок з глиною відомо всім, але сьогодні в жіночому клубі «Кому за 30» ми поговоримо більш конкретно про те, яка глина краще для обличчя від зморшок.

Принципи омолодження шкіри

Для початку вирішимо, а що ж потрібно тим, хто хоче зберегти якомога довше молодість шкіри? Для того щоб особа довше виглядало молодим, важливо забезпечити:

  • оптимальні процеси обміну речовин в клітинах шкіри,
  • насичення кожної клітини киснем,
  • живити шкіру,
  • виводити шлаки і токсини,
  • і головне - добре зволожувати обличчя.

У зв'язку з цим багатьом може здатися досить дивним: як це - наносити маски на шкіру обличчя з глиною від зморшок, навіщо? Адже шкіра буде тільки сушитися і стягуватися.

Що особливого містить глина?

Для того щоб розвіяти деякі сумніви, уточнимо ще й такий момент. глина практично на 50% складається з окису кремній. А саме цей компонент допомагає стимулювати продукування колагену. А без колагену справлятися зі зморшками ой як складно.

А що ще? Багато різновидів мають в своєму складі магній. Цей компонент запобігає, а точніше, уповільнює процеси старіння шкіри.

Крім того, глина містить мідь. Вона обов'язкова для продукування кератину, відповідального за освіту генового шару.

То яка глина краще для особи від зморшок? З урахуванням хімічного складу «виграють наступні види: блакитна, біла, червона, зелена. А щоб поліпшити ефект, може бути зроблена маска навіть на основі декількох різновидів.

  1. Біла глина - підтягує шкіру, прискорює процеси регенерації та оновлення на клітинному рівні.
  2. Блакитна - багата міддю, пом'якшує і робить шкіру більш еластичною. Рецепти з таким компонентом гарні для тих, хто хоче підтягнути і розгладити в'ялу шкіру.
  3. Зелена - допомагає від зморшок мімічного типу. Регулярне застосування підвищує еластичність.

Крім перерахованих, хороший вплив надають і інші види: рожева (так як живить клітини мінералами, за рахунок чого розгладжує) і жовта (надає еластичності).

секрети використання

Як правильно наноситься маска з глини для обличчя від зморшок?

У віці після 30 років, та й взагалі краще використовувати цей продукт не в чистому вигляді, а з будь-якими добавками. Все це в комплексі буде сприяти тому, що після процедур особа стане виглядати молодше, буде менше зморшок.

Глина показує свою ефективність особливо яскраво, якщо поєднувати з настоями трав, гідролатамі, алое , Сметаною, молоком або вершками, ягодами, фруктами, медом, оліями (як базовими, так і ефірними), яйцями, желатином та ін.

Закріпився такий стереотип: маска повинна бути витримана на обличчі до тих пір, поки не застигне, ви відчуєте стягування шкіри. Так ось робити цього, особливо якщо ваша мета - омолодити особа - не варто. Суха глина буде тільки витягати з клітин вологу, а цього нам зовсім не потрібно.

Маска повинна саме накладатися: товстим шаром, щоб не засихала дуже швидко.

Рецепти від зморшок

Тепер komy-za30.ru допоможе вибрати маски з глиною від зморшок конкретно для вас. Читайте рецепти і вирішуйте, що підійде у вашому випадку.

  1. Маска, в основі якої - біла глина. Для неї вам також знадобиться квашена капуста. Її потрібно зробити ще більш дрібної, як слід подрібнити до отримання соку. Цю рідину слід злити в окрему мисочку. В іншій же ємності треба перемішувати глину і жовток курячого яйця. Після того як ці інгредієнти як слід розмішені, до них вливають 15 мл соку. Нанесіть і тримайте 15-20 хвилин, змивайте.
  2. Рецепт від зморшок з червоною глиною і теплим молоком. Молока потрібно взяти приблизно 30 гр. З ним розводять достатню кількість глини, поки не вийде пастоподібна маса. У ємність додайте також 5 мл соку алое вера і курячий жовток, попередньо окремо гарненько збитий. Все перемішайте як слід. Маска готова. Вона наноситься на обличчя на 20 хвилин. Потім змивається. Особа ополіскується прохолодною проточною водою.

Рецепти при сухій шкірі

Тим, у кого обличчя сухе, краще наносити зелену, червону різновиди. Причому саме в таких складах.

  1. До 30 гр зеленого порошку додають 15 гр вівсяної муки і 45 мл води. Змішують і наносять, витримують 10 хв.
  2. До жовтка одного курячого яйця додають 30 гр червоного порошку, пару крапель іланг-ілангу або сандалу.

Власницям жирної шкіри

Глина для особи від зморшок допомагає і тим, у кого жирна шкіра. Особливо якщо глина - блакитна. Тому що вона допомагає ще і нормалізувалася роботу сальних залоз, коли застосовується ось в такому складі.

Береться блакитна глина - 30 гр, 15 мл чистої негазованої води, білок одного яйця і 5 гр сметани 15% -ної жирності.

Спочатку порошок викладають в скляну ємність і туди ж додають теплу воду. Готують однорідну масу. До неї додають гарненько збитий білок - такий, щоб була щільна піна. Помішуючи, білок треба вводити в розчин. Сметану додають в останню чергу. Ретельно розмішують. І вже після цього накладають на обличчя.

Тепер ви знаєте деякі секрети і рецепти глиняних масок. Застосовуйте з задоволенням!

Стаття перевірена експертом - бьютіблогером @ lil4olga.

Поділитися в соціальних мережах

У зв'язку з цим багатьом може здатися досить дивним: як це - наносити маски на шкіру обличчя з глиною від зморшок, навіщо?
Що особливого містить глина?
А що ще?
То яка глина краще для особи від зморшок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com