рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

прапор Еквадору

  1. опис На прямокутному прапорі Еквадору зображені три горизонтальні смуги: половину полотнища займає...
  2. Історія

опис

опис

На прямокутному прапорі Еквадору зображені три горизонтальні смуги: половину полотнища займає верхня жовта смуга, під якою знаходяться в два рази менші равноразмерние смуги синього і червоного кольору. По центру прапора на жовтою і синьою смугах розміщений державний герб країни - символічне зображення річки, вулкана, сонця і кондора.

Символіка

Жовтий колір символізує природне багатство і зокрема золото, синій - море і небо, червоний - кров. Герб в центрі прапора наповнений символізмом: тут зображені регіони Еквадору Сьєрра і Коста з вулканом Чимборасо, рікою Гуаяс і однойменним кораблем в її водах, який був першим судном західного берега південноамериканського континенту. Золоте сонце над річкою зображено в оточенні астрологічних знаків зодіаку з березня по липень (Овен, Телець, Близнюки і Рак), які символізують весняну революцію 1845 року. З боків щит прикрашений прапорами країни, лавром в знак слави, пальмовою листом на знак миру і розташованими під щитом фасциями в знак гідності країни. Над щитом розпростер свої крила кондор, що символізує велич і міць Еквадору.

Історія

Прапор Еквадору був придуманий на основі прапора Колумбії, але зі зміненими пропорціями Перший офіційний триколор був прийнятий в 1860 році, а в 1900 році затверджений після розміщення на ньому державного герба країни.

У нашій компанії ви можете замовити виготовлення прапорів Еквадору, а також придбати підставки або кронштейни для них. Можливі тиражі, ціни і терміни виготовлення вказані в розділі прапори , Більш детальну інформацію уточнюйте у менеджерів нашої компанії.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com