рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Герб Ліберії

  1. Короткий опис
  2. Складові символи герба


сучасний герб Ліберії - щит, на якому зображений корабель дев'ятнадцятого століття. Цей корабель має символічне значення для країни, так як в той час Ліберія і Ефіопія були єдиними незалежними державами у всій Африці . А ось всі інші країни і території були повністю залежні від Британії, Франції , Португалії та інших держав.

Короткий опис

Головні кольори герба - синій, зелений, блакитний. На гербі, крім корабля, ми бачимо зображення пальмового дерева, білого голуба, плуга, лопати, моря, землі, сонця. Головний символ герба - корабель - поміщений тут тому, що саме на кораблях прибували в цю країну раби, звільнені в Сполучених Штатах. Крім того, саме Ліберія була першою країною на африканському континенті, що проголосила незалежність.

Крім того, герб Ліберії має дві стрічки, на яких написані назва країни і національний девіз Ліберії - «Любов до свободи привела нас сюди».

Складові символи герба

  • Плуг і лопата - це зображення цінності праці та роботи. Саме за допомогою цілеспрямованої праці ліберійська нація може процвітати.
  • Сонце, що сходить - це символ зародження нового ліберійської нації.
  • Пальмова дерево також знаходить своє відображення на гербі країни, так як пальма - універсальне джерело живлення ліберійців. В результаті пальма забезпечує для народу країни стійке процвітання.
  • Білий голуб - це символ миру, що є для цієї країни найбільшою цінністю.

Історія герба Ліберії

Герб Ліберії в різні періоди мав інший вигляд. Так, в період 1889 - 1921 рр. він мав вигляд щита в кольорах американського прапора. Американські прапори були видні і на гербі цієї країни в період 1921 - 1963 рр. З 1921 року на гербі країни з'являється зображення прибуває в країну корабля. У 1963 році зображення на головному щиті стало багатобарвним. Однак з герба не зникло зображення американського прапора.

Сучасний герб Ліберії має стилізовані зображення корабля і інших елементів - пальми, сонця, голуба. Крім того, з сучасного герба повністю зникли зображення американського прапора. Треба сказати, що американський вплив також помітно і на прапорі Ліберії. Деякий час він майже повністю копіював американський державний символ.

Використання ліберійського герба обов'язково у всіх державних і офіційних установах країни.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 22.09.2015


фотографії

Популярні статті



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com