рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Velvet крем для депіляції: інструкція із застосування Вельвет

  1. Види крему Velvet
  2. Як доглядати за шкірою після хімічної депіляції кремом
  3. Запобіжні заходи
  4. Поради та рекомендації

Креми для депіляції - це непоганий метод, за допомогою якого можна дуже швидко і без зайвої тяганини видалити небажане волосся. У цій статті ми поговоримо про такий засіб, як velvet крем для депіляції різних ділянок тіла. Ви дізнаєтеся, які види цього крему можна купити в магазинах, як він діє і як правильно ним користуватися.

Депіляційним крем вельвет - це вітчизняний продукт, який вигідно відрізняється від багатьох аналогів низькою ціною і дійсно гарною якістю. За численними відгуками, вельвет видаляє 100% рослинності, при цьому не викликаючи подразнень і свербіння. Особливо добре він діє на не надто жорсткі і темне волосся.

Існує велика кількість різновидів крему для депіляції velvet, створених для різних ділянок тіла. Серед них ви знайдете кошти для депіляції навіть найніжніших зон: обличчя і бікіні.

Креми для депіляції - це непоганий метод, за допомогою якого можна дуже швидко і без зайвої тяганини видалити небажане волосся

Фото: це далеко не всі різновиди

Види крему Velvet

  • Вельвет для чутливої ​​шкіри. Цей крем підходить дівчатам з особливо чутливою шкірою, схильної до подразнень. Завдяки різним вітамінним і поживним добавкам, що входять до складу (наприклад, вітамін E, оливкова олія, ромашка), крем, крім видалення волосся, також доглядає за шкірою і дає їй додатковий захист. Крім того, їм можна користуватися для депіляції зони бікіні.
  • Вельвет 2-в-1. Це велика серія кремів з різними добавками, доглядають за вашою шкірою. Наприклад, серед них є такі:
  • Velvet з витяжкою з м'яти. Він відмінно видаляє волосся, уповільнює їхній ріст і допомагає уникнути проблему вростання. Також дуже приємно пахне, прекрасно живить і тонізує шкіру.
  • Velvet з екстрактом польових квітів. Він також уповільнює ріст волосся, живить і насичує шкіру корисними елементами, даруючи відчуття м'якості і гладкості надовго. Їм можна видаляти волосся всюди, крім особи.
  • Velvet з екстрактом алое. Алое - рослина, відоме своїми приголомшливими цілющими властивостями, допоможе заспокоїти шкіру після депіляції, зволожити її і захистити від подразнень. Ефект після процедури триватиме довше звичайного.
  • Вельвет Intim для депіляції зони бікіні. Крем створений спеціально для самої ніжної і чутливої ​​області. Екстракти ромашки і вербени не дадуть шкірі запалюватися і дратуватися після процедури, також у складі цього крему немає особливо агресивних складових.
  • Вельвет для сухої шкіри. Тим, у кого шкіра швидко сохне, важко користуватися такими засобами для видалення волосся. Однак цей крем velvet позбавить вас від неприємних наслідків, активно зволожуючи шкіру в процесі депіляції за допомогою рожевого масла. Він також захищає від подразнень і почервоніння.

Інструкція з використання крему Velvet

Фото: нанесення крему на шкіру і зняття з допомогою лопатки

Найголовніше - точно дотримуватися інструкції, все-таки ви маєте справу з хімічним засобом, яке може завдати шкоди. Як же користуватися ним правильно?

  1. Прийміть душ. Це потрібно, щоб очистити шкіру від бруду, косметики, і відкрити пори для кращого видалення волосся. Після цього витріть насухо.
  2. Перед застосуванням крему вельвет необхідно зробити тест на алергію. Чи не пропускайте цей пункт!
  3. Наносити velvet на шкіру потрібно досить товстим шаром, щоб він покрив все волоски, то наші люди із них можуть не піти. Після нанесення залиште засіб на шкірі згідно з інструкцією - зазвичай це 10-15 хвилин, і ні в якому разі не більше 20. Якщо перетримаєте, можливо як роздратування, так і хімічний опік!
  4. Після потрібного часу акуратно зніміть крем з шкіри спеціальним шпателем, що входять в комплект. Краще робити це проти росту волосся, докладаючи деяку силу - ефект буде «чистіше».
  5. Сполосніть оброблений засобом ділянку шкіри проточною водою, щоб видалити залишки.

Як доглядати за шкірою після хімічної депіляції кремом

Фото: дія крему досить серйозне, будьте обережні з частотою процедур!

Протягом доби після використання крему velvet не користуйтеся дезодорантами, духами, іншими спиртовмісними і хімічними засобами, косметикою. Постарайтеся не перебувати довго на сонці або в воді. Також, навіть якщо волосся почало відростати швидко, пару днів не користуйтеся бритвою, не робіть шугарінг або ваксинг.

Якщо з'явилося роздратування або опік, сходіть до дерматолога. Навіть якщо в процесі депіляції ви відчули печіння або інші неприємні відчуття - припиніть процедуру і змийте засіб. Дбайте в першу чергу про своє здоров'я!

Після процедури нанесіть на шкіру засіб для зволоження і уповільнення росту волосся (краще марки «вельвет»). Щодня стежте за зволоженням шкіри, а раз на тиждень робіть пілінг для видалення відмерлих клітин.

Запобіжні заходи

Категорично не можна робити депіляцію кремом при наявності проблем зі шкірою, будь то ранки, подряпини, висип, або будь-які шкірні захворювання - результат буде непередбачуваним і малоприємним.

Також не можна користуватися подібними засобами занадто часто, про це попереджають самі виробники. Оптимально - два-три рази на місяць, не частіше.

Поради та рекомендації

Відео: Порівняння кремів для депіляції Velvet і крему Veet

Відео: Огляд чудесного крему Velvet

Крем для депіляції вельвет - це прекрасний засіб для видалення волосся, яке може дозволити собі кожна. Коштує воно дійсно недорого, а зі своїм завданням справляється «на всі сто»! Тому, якщо ви вирішили прибрати небажану рослинність таким способом, спробуйте для початку саме цей крем, швидше за все, на ньому ваші пошуки і завершаться.

Де купити крем Велвет? Його можна придбати у великих магазинах вашого міста. Velvet продається в Ашані, Оці, Магніт, Fix Price, а так само на розкладках косметики на ринках, в переходах і спеціалізованих магазинах хімії.

Дотримуйтесь всі інструкції, робіть тести на алергію кожен раз перед застосуванням, а в разі виникнення будь-яких шкірних проблем негайно йдіть до лікаря. Любіть себе і будьте красивою!

Як же користуватися ним правильно?
Де купити крем Велвет?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com