рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вороніна поховали на Байковому

Прощання. Інна Семенівна всю церемонію простояла біля узголів'я чоловіка.

Фото: А. Яремчук

У середу в Києві попрощалися з "метром чоловічого костюма" Михайлом Вороніним, який помер від раку на 74-му році життя.

Панахида пройшла в київському Будинку вчителя, і хоча вона була призначена на 12.00, люди з квітами почали прибувати задовго до початку церемонії. Причому бажаючих попрощатися з Михайлом Львовичем приїхало так багато, що на дорозі утворилася справжня пробка.

ФОТО: У Києві попрощалися з модельєром Михайлом Вороніним

Попрощатися з дизайнером прийшли композитор Юрій Рибчинський, продюсер Олена Мозгова, музикант Ян Табачник, сім'я Білоножко, актори Євген Паперний, Ілля Ноябрьов, Валерій Чигляєв. З політиків - глава КМДА Олександр Попов, помічник глави МНС Євген Червоненко .

"Ми з Мішею дружили більше 20 років, - не соромився сліз Червоненко. - Тоді я ще був спорт-зміна і нас познайомив Юрій Рибчинський. Ми були дійсно близькими людьми. На моє 50-річчя я з синами Кирилом та молодшеньким Альфредом були в костюмах саме від Вороніна. Він був людиною, який просто не знав слова "ні". Пам'ятаю, одного разу стояла дуже важлива зустріч і мені був потрібен фрак. Миша пошив мені його за добу! ".

Чи не приховував свого горя і акордеоніст Ян Табачник. "З Михайлом ми продружілі більше 18 років. Це добрий чоловік, який ніколи не дозволяв собі підвищувати голос і спілкувався з усіма абсолютно на рівних. Ми постійно зустрічалися на всі дні народження, свята, дати. Якось раз Міша зі своєю сім'єю відпочивав де -то на островах і на ці дні випав і мій ювілей - 60-річчя. Так він спеціально все кинув і прилетів, щоб просто мене привітати ", - поділився з нами музикант. Вдова модельєра Інна Семенівна, з якої Михайло Львович прожив разом 53 роки, всю церемонію провела в головах чоловіка. Дочка Лариса не відходила від мами ні на крок.

Після панахиди попрощатися з Михайлом Вороніним на Байкове кладовище вирушило понад 700 осіб. Поховали Михайла Львовича по сусідству з художницею Тетяною Яблонської, політиком Олександром Зінченком і футболістом Валерієм Лобановським.

Ірина Поліщук

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com