рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У Олексія Воробйова трапилася істерика після смерті улюбленого собаки

18:37, 28.11.2018

вчора Олексій Воробйов повідомив в своєму мікроблозі в Instagram, що позбувся найкращого друга - свого пса породи вельш-коргі на прізвисько Елвіс-Мелвіс. Сьогодні артист опублікував відео, в якому зі сльозами на очах розповів про свої переживання. Олексій заявив, що спеціально записав цей ролик, як нагадування для себе, щоб більше ніколи не заводити домашніх тварин.

«Я записую це відео для тебе, щоб наступного разу, коли ти захочеш завести собаку, ти подивився це відео», - звернувся до самого себе Воробйов. Артист зізнався, що раптова смерть домашнього улюбленця стала для нього справжнім потрясінням. У підписі до відео Олексій розповів, що йому дуже боляче. «Чим сильніше любиш, тим болючіше потім залишатися одному», - написав Воробйов (орфографія і пунктуація автора тут і далі дані без змін. - Прим. Ред.), А розділі Stories опублікував відео, де грає на роялі сумну мелодію, присвячену псу.

У Олексія Воробйова трапилася істерика після смерті улюбленого собаки

Відзначимо, що про хворобу Елвіса-Мелвіса стало відомо п'ять днів тому. Вихованцеві артиста поставили діагноз пневмонія. Для того, щоб допомогти Елвісу-Мелвісу, Воробйов звернувся за допомогою в дорогу клініку, де пса помістили в спеціальну кисневу камеру. Фото з лікарні артист пуліковал в своєму мікроблозі в Instagram. «Я сів в машину і вже цілу годину не можу виїхати з клініки. Собаки нам дарують стільки радості і тепла, а потім стільки ж болю, коли з ними щось трапляється », - розповідав музикант, коли йому довелося ненадовго розлучитися з вихованцем. Елвіс залишився під наглядом американських лікарів, а сам Воробйов полетів по роботі в Москву. Правда, дізнавшись про смерть улюбленця, Олексій повернувся в США.

Правда, дізнавшись про смерть улюбленця, Олексій повернувся в США

Олексій Воробйов з Елвісом-Мелвісом

Нагадаємо, що Елвіса-Мелвіса Воробйову подарувала його продюсер Катерина фон Гечмен-Вальдек . Артист і коргі були нерозлучні протягом багатьох років. Артист брав пса на гастролі, виходив з ним у світ, відвідував фан-зустрічі, а також знімав в своїх кліпах. Крім того, Елвіс-Мелвіс засвітився на зйомках 4-го сезону романтичного реаліті « Холостяк », Героєм якого був Воробйов.

Читайте також:

У Олексія Воробйова померла улюблена собака

Вікторія Дайнеко і Олексій Воробйов возз'єдналися через 6 років після розставання

30-річний Олексій Воробйов почав зйомки в італійському фільмі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com