рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пенелопа Круз зіграє дівчину, з якою у Джека Горобця буде роман в нових «Піратах карибського моря»

Джеррі Брукхаймер, найбільший з нині живих продюсерів, поділився деякими смачними подробицями про майбутню четвертої і, здається, останній частині «Пірати Карибського моря: На дивних хвилях» / Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / (2011) .

По-перше, капітан Джек Воробей (винятковий Джонні Депп ) Більше не буде волочитися за героїнею Кейри Найтлі, непристойно вже в кінці кінців, і йому заведуть дівчину. Дівчиною буде Пенелопа Круз. Про її героїні відомо, що вона дочка поганого хлопця і у неї є почуття гумору.

Крім того у фільмі буде новий лиходій: капітан Чорна Борода, самий злісний і жорстокий пірат на світі. Його зіграє Іен Макшейн, давно вже спеціалізується на лиходіїв. Чекаємо не дочекаємося: справжній пірат Едвард Тіч по прозвіімел звичку вплітати в свою страшну чорну бороду палаючі гноти, щоб зручніше було підпалювати гранати перед кидком на вороже судно і вид мав самий диявольський. Будемо сподіватися, що в фільмі він стане ще красивішим.

При цьому капітан Барбосса теж нікуди не дінеться, Джеффрі Раш зіграє його в четвертий раз.

Зйомки фільму почнуться в червні.


Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Джеррі Брукхаймер, найбільший з нині живих продюсерів, поділився деякими смачними подробицями про майбутню четвертої і, здається, останній частині   «Пірати Карибського моря: На дивних хвилях» / Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / (2011) Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com