рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Де живе Олена Воробей

  1. Особисте життя
  2. Квартира Олени Воробей

З 2012 року заслужена артистка, пародистка, актриса, гумористка і лауреат Всеукраїнських конкурсів - Олена Лебенбаум (псевдонім Воробей) народилася в сім'ї робітників в 1967 році в Білорусії.

З 2012 року заслужена артистка, пародистка, актриса, гумористка і лауреат Всеукраїнських конкурсів - Олена Лебенбаум (псевдонім Воробей) народилася в сім'ї робітників в 1967 році в Білорусії

Закінчила музичне училище і театральний інститут. Почала свою кар'єру з роботи в театрі «БУФ», а після знайомства з артистами з програми «Аншлаг» перейшла до виступів на естрадну сцену.

В її репертуарі величезна кількість пародій на зірок вітчизняного ТБ і шоу бізнесу. Крім виступів на естраді, Олена багато знімалася в кіно, виступала на телебаченні і займалася режисурою, а з 2014 року займається викладанням у напрямку «актор радіопрограми».

Особисте життя

У перший раз Олена вийшла заміж ще працюючи в театрі «БУФ» за Андрія Кислюка, в шлюбі пара прожила десять років.

Вдруге Воробей вийшла заміж за бізнесмена на ім'я Ігор. У 2003 році у пари народилася дочка Софія. На жаль, пара з невідомих причин розлучилася.

Ходило безліч чуток про численні романи Олени, але вони не підтвердилися. На сьогоднішній день Олена живе в цивільному шлюбі з звукорежисером Олександром Каліщуком.

Квартира Олени Воробей

Олена Воробей довгий час проживала на Варшавському шосе, на околиці Москви, але зовсім недавно змогла придбати квартиру в районі Воробйових гір в елітному комплексі «Золоті ключі» . Квартира ідеально розташована: близько до центру Москви і одночасно в екологічно чистому місці (поруч природні заказники столиці).

На території житлового комплексу розташований більярдний клуб, в якому Олена любить зустрічатися зі знаменитими сусідами. На березі річки знаходиться чудовий ресторан, який Олена любить відвідувати з друзями. До речі, переїхала вона сюди завдяки своєму коханому спортклубу, який свого часу закрився на ремонт і їй довелося їздити на тренування саме сюди. Ну а коли було прийнято рішення придбати нову квартиру, то зовсім не сумнівалася у виборі району.

Ну а коли було прийнято рішення придбати нову квартиру, то зовсім не сумнівалася у виборі району

Квартира Олени вийшла дуже світлим і радісним. Так як в квартирі багато нестандартних просторів і немає прямих кутів, з дизайнерами господиня не порозумілася. Спочатку один не догодив, потім і другий не зрозумів ідей Олени. Облаштовувати їй довелося все самій.

Облаштовувати їй довелося все самій

Вся квартира виконана в змішанні стилів арт-деко і класики. Всюди багато м'яких кольорів і метеликів. Вони прикрашають вхід в спальну кімнату дочки і комод у вітальні.

Вони прикрашають вхід в спальну кімнату дочки і комод у вітальні

Найяснішої і яскравою кімнатою стала спальня Софії. Поєднавши спальну і вітальню кімнату, вийшла дуже простора спальня-ігрова для дочки. Кімната м'яка, тепла і в той же час, пройшовши в ігрову, потрапляєш в яскравий куточок, в якому хочеться грати, танцювати або помузіціровать на піаніно.

Кімната м'яка, тепла і в той же час, пройшовши в ігрову, потрапляєш в яскравий куточок, в якому хочеться грати, танцювати або помузіціровать на піаніно

Найважчим виявилася в оформленні кухня. Спочатку Олена виконала її в стилі хай-тек, цей стиль був дуже модний в той період. Через пару місяців втомилася від цього рішення настільки, що перестала готувати, не витримала і замовила кухню в Італії. Фасад кухні виконаний в ніжно рожевому кольорі з жовтими відтінками. Сьогодні кухня радує свою господиню спокоєм і теплотою.

Сьогодні кухня радує свою господиню спокоєм і теплотою

Вітальня розділена на три зони: кухню, обідню і зону відпочинку. Ця кімната виконана в спокійних класичних тонах і тільки люстра видає оригінальну натуру господині. Її Олена підбирала довгий час, об'їхавши безліч магазинів і ринків.

Її Олена підбирала довгий час, об'їхавши безліч магазинів і ринків

У квартирі багато різноманітних статуеток, ваз і невеликих скульптур. Їх Олена спеціально для квартири не купувала, а згодом зібрала велику колекцію, привозив по статуетці з гастролей.

Їх Олена спеціально для квартири не купувала, а згодом зібрала велику колекцію, привозив по статуетці з гастролей

Спальна кімната господині будинку виконана в золотистих кольорах з темно-коричневими елементами в інтер'єрі. Поруч з ліжком стоїть шафа з бутафорськими преміями «Оскар», а на вікні розташувалися численні статуетки. На особливу увагу заслуговує незвичайної форми тумбочка, яку складно назвати прикроватной через оригінальності виконання.

На особливу увагу заслуговує незвичайної форми тумбочка, яку складно назвати прикроватной через оригінальності виконання

Ціни на квартири в елітному комплексі «Золоті ключі» за даними Ціан починаються від 385 і сягають 1 014 тис. Руб. за м2.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com