рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вантажні весільні сукні

Чи плануєте весілля в вінтажному стилі або просто є прихильницею попередньої епохи? Тоді вантажні весільні сукні чекають вас! Чи плануєте весілля в вінтажному стилі або просто є прихильницею попередньої епохи

Приблизно 20 років тому весільні вантажні наряди раптом злетіли на пік популярності. Багато в чому цьому сприяли голлівудські зірки. А з входженням в моду тематичних вечірок такий стиль став ще більш затребуваним.

Які особливості нарядів нареченої в стилі вінтаж? Вони повторюють характерні риси суконь минулих років. Це можуть бути мереживні моделі до колін, з рівним ліфом і пишною спідницею або плаття силуету пісочного годинника кремового, бежевого кольору, декороване стрічкою і бантом контрастного відтінку.

Це може бути і стиль арт-деко, характерний для початку 20-го століття, з легкої руки кінематографістів іменований тепер «Великий Гетсбі», для якого характерний прямий силует і декор пір'ям і перлових ниток, бісером. Таке плаття ідеально підійде для тематичної гангстерської або голлівудської весілля, або вечірки в стилі джаз. Прямі шифонові наряди до статі - основа таких вантажних весільних суконь. Талія при цьому може бути заниженою, а поділ прикрашений невеликим, але елегантним шлейфом.

Також вінтажними можуть бути короткі пишні сукні стилю 50-х років, так званий пін-ап, який в нашій країні, знову ж таки, завдяки кінематографу називають стилем «Стиляги».

Плаття-футляр теж зараховуються до стилю вінтаж. Адже це 60-е, ікона цього стилю - приголомшлива Одрі Хепберн у фільмі «Завтра у Тіффані» в чорному відвертій сукні, створеному Юбером Живанши, для якого Одрі довгі роки була музою.

Адже це 60-е, ікона цього стилю - приголомшлива Одрі Хепберн у фільмі «Завтра у Тіффані» в чорному відвертій сукні, створеному Юбером Живанши, для якого Одрі довгі роки була музою

весільну сукню в стилі 40-х років ХХ століття: рукава невеликим ліхтариком, А-силует, комірець

Придбати оригінальний вінтажний наряд нареченої зовсім нелегко.

1. Скористатися нарядами бабусі або мами. Їх можна відреставрувати, додати сучасності і використовувати ще раз. Вам забезпечений неповторний, ексклюзивний образ.

Також в рубриці

2. Пошукати підходяще плаття у скупників антикварних речей або на «блошиних ринках».
3. Вибрати плаття в спеціальних вантажних магазинах.
4. Замовити сукню в ательє, на основі вподобаного старовинного вбрання. В цьому випадку плаття буде виконано в необхідному стилі вінтаж, тільки з сучасних матеріалів.
5. Купити нову сукню у вінтажному стилі.

Купити нову сукню у вінтажному стилі

Доповніть вбрання аксесуарами та ви будете виглядати чарівно!

14 січня 2015

Чи плануєте весілля в вінтажному стилі або просто є прихильницею попередньої епохи?
Які особливості нарядів нареченої в стилі вінтаж?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com