рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весняні вироби в садок

  1. Весняні вироби в дет садок

Цілий рік ми разом з дітьми виконуємо різноманітні вироби в садок (фото багато на нашому сайті). Дитячі вироби досить легкі у виконанні, але разом з тим виглядають дуже цікаво і незвично. Їх можна зробити з найрізноманітніших матеріалів: паперу, пластиліну, природних матеріалів, намистин та інших.

Падалка кожного сезону відрізняються один від одного, так як приурочені до різних подій. Наприклад, якщо говорити про весняному сезоні, то майже всі вироби цього періоду будуть спрямовані на цвітіння дерев, квітів, озеленення, приліт птахів з півдня і так далі. Такого роду вироби не тільки допоможуть розвинути уяву і моторику, але нададуть малюкові інформацію про те, які зміни в природі відбуваються навесні, які в цей період існують свята і які їхні головні атрибути.

Дуже популярні весняні вироби в дитячий садок, підготовлені напередодні державних свят, серед яких можна відзначити Міжнародний жіночий день, Великдень і День Перемоги. Так, наприклад, на Восьме березня прийнято робити квіткові букети з паперу, листівки та аплікації.

Неймовірно красиво виглядають тюльпани, виконані в стилі орігамі з двосторонньої паперу. Робляться вони нескладно, головне, запам'ятати покрокову послідовність виконання. Такому букету, зробленому дитиною, буде радіти кожен. Квіти до такої міри схожі на натуральні рослини, що якби не відсутність запаху, їх не можна було б відрізнити.

Можна зробити і красиві листівочки з квіточками, які потім подаруємо на свято мамі, бабусі і тітці. Відмінно для такого завдання підійде гофрований папір, вона створює відчуття природності. Для кожної квітки зробіть один шар з лепесточков, поверх ще один з більш дрібними пелюстками і третій шар буде серединкою квіточки. Такі багатошарові квіточки будуть виглядати незвично і дуже цікаво.

Весняна виріб в садок їжачок стане непоганим подарунком для своєї улюбленої виховательки. Такого прекрасного їжачка зможе зробити навіть найменша дитина, при невеликій допомоги і підтримки батьків.

виконуючи весняні вироби своїми руками , Можна спорудити цілий букет з помпонами. Але, перш ніж приступати до виготовлення, вам з малюком потрібно сходити на прогулянку на вулицю. Справа в тому, що для такого букета нам знадобляться гілочки. Їх назбирати можна прямо біля будинку, не відходячи від під'їзду. Для помпонів ж знадобляться вовняні нитки. Саме такі нитки зможуть створити необхідний ефект справжнього квіточки. Зробити помпон просто. Для цього нам знадобитися картон, ножиці, і звичайно, нитки. Картон нам потрібен для того, щоб вирізати з нього два однакових кільця. Зверніть увагу, від діаметра кілець буде залежати і розмір помпонів.

Обидва кільця потрібно скласти докупи і щільно обмотати ниткою. На наступному етапі вставляємо ножиці між кільцями і розрізаємо по зовнішній стороні. Щоб бубон не розпався, необхідно між кільцями затягнути його ниткою. Розправляємо наш помпон, якщо є нерівні краї, їх можна акуратно підрізати ножицями. На зібрані нами попередньо палички приклеюємо помпони. Всю композицію перев'язуємо яскравою стрічкою. Наш букет готовий. Для повної картини, така саморобка весняний букет в садок буде ефектніше виглядати в вазі. Нашому букетик коштує підібрати вузьку вазочку. Як варіант, можна взяти і звичайну вузьку скляну пляшку. Такий милий саморобний букет, що нагадує мімозу, буде прикрашати квартиру протягом довгого часу, приносити тепло і ніжність в приміщення.

Весняні вироби в дет садок

Різні букетики і листівочки із зображенням квітів більше підійдуть в якості подарунка на Восьме березня. Але крім цього свята весна дарує нам ще й така чудова подія, як Великдень. До цього дня всі намагаються прикрасити певним чином житло, підготувати паски і красиво розписати яйця. Звичайно, деякі не заморочуються, але з попередньою підготовкою свято здасться ще більш світлим і душевним. Діткам цілком можна запропонувати зробити саморобні розмальовані яйця до цього свята. Варіантів кілька. Найпростіші весняні вироби в дет садок полягають у виконанні яйця в техніці пап'є-маше. Для цього нам знадобиться звичайне яйце, клей і папір. З цією технікою знайомі практично всі. Нам потрібно тільки обклеїти яйце шматочками змоченою в клеї паперу і після висихання акуратно розрізати і вийняти справжнє яйце. Каркас з паперу склеїти по зрізу і прикрасити.

такі вироби в дитячому садку користуються величезною популярністю напередодні святого свята. Діткам буде дуже цікаво не тільки взяти участь в процесі створення саморобного яйця, але і розфарбувати його на свій власний побажанням. Яйця можуть бути прикрашені квітами, пейзажами або іншими картинками.

Не менш цікава весняна виріб в садок (картинки), виконана з цілого яйця. Щоб яйце швидко не зіпсувалося, робимо з двох сторін дірочки і зливаємо вміст в посудину. У нас залишається ціла шкаралупа, з якої ми можемо зробити прекрасні вироби.

Не забудьте акуратно, не пошкодивши поверхню, промити яйце, перш ніж приступати до його оформлення. такі весняні вироби стануть чудовою прикрасою квартири до дня Великодня.

Трохи пофантазуйте і у вас з'являться геніальні ідеї весняних виробів.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com