рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно ходити і засмагати в солярії

  1. Як правильно засмагати в солярії, якщо ви прийшли в перший раз
  2. Проконсультуйтеся з лікарем
  3. Подбайте про захист шкіри
  4. Як правильно засмагати в вертикальному солярії
  5. Як швидко засмагнути в солярії
  6. Краще зіграти в білизні або без
  7. Чи можна засмагати при місячних і вагітності
  8. Відео

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Солярій - саме те саме місце, де жінка може швидко отримати такий бажаний золотистий загар

Солярій - саме те саме місце, де жінка може швидко отримати такий бажаний золотистий загар. Але на шляху до рівномірного шоколадного відтінку є ряд труднощів і правил, які не можна не враховувати. І щоб всупереч очікуванням замість відтінку карамелі не одержати червоне обличчя, слід прислухатися до порад для здобуття золотистого засмаги в солярії.

Як правильно засмагати в солярії, якщо ви прийшли в перший раз

Як то кажуть, все колись буває в перший раз, і похід в салон для отримання засмаги не виняток. На жаль, косметологи, які обслуговують апарат, не завжди в повній мірі інформують клієнтів про всі нюанси. Так що слід підготуватися самостійно і попередньо дізнатися, як правильно ходити в солярій.

Проконсультуйтеся з лікарем

Про можливі протипоказання щодо відвідування солярію вже точно знає ваш лікуючий лікар Про можливі протипоказання щодо відвідування солярію вже точно знає ваш лікуючий лікар. Отримувати підвищені дози ультрафіолету не можна при великій кількості родимок на тілі або пігментних плям. Також протипоказанням є захворювання щитовидної залози, діабет і деякі хронічні хвороби шкіри. Потрібно пам'ятати, що прийом ліків може викликати алергічні реакції.

Світлошкірим блондинкам «кельтського» цветотипа іноді також протипоказані штучні сонячні ванни.

Подбайте про захист шкіри

Безпосередньо перед походом в солярій не можна

  • Відвідувати сауну або лазню, а також не проводити процедури у косметолога - чищення, пілінги або ін'єкції краси.
  • Приймати душ, так як під час нього змивається природна ліпідна захист.
  • Користуватися косметикою і парфумами, тому що вони можуть викликати роздратування на шкірі.

Безпосередньо в салоні

  • Розпитайте косметолога, який працює в кабінеті, про лампах для солярію , Які встановлені в апараті, і про їх терміні дії. Чим довше експлуатується лампа, тим більше шкідливого опромінення потрапляє на шкіру.
  • Попередьте про те, що ви прийшли в перший раз, і попросіть точно розрахувати, скільки загоряти в солярії за часом. Для перших відвідин не рекомендується проводити під лампами більше 3 хвилин для світлошкірих дівчат і 5 хвилин - для смаглявих.
  • Нанесіть крем і подбайте про накладках на соски (стикини), спеціальної шапочки і окулярах. Зніміть металеві прикраси.
  • Складіть графік відвідування солярію і проконсультуйтеся, як часто можна ходити в солярій . Після першого відвідування рекомендується перечекати кілька днів, щоб переконатися у відсутності негативних реакцій організму на підвищену дозу ультрафіолету або на косметику для солярію.

Як правильно засмагати в вертикальному солярії

Залежно від розташування ламп і положення тіла під час сеансу солярії бувають:

  • горизонтальні - клієнт лежить під час сеансу;
  • вертикальні - клієнт стоїть під час сеансу;
  • турбосолярії - бувають як горизонтальними, так і вертикальними, але оснащені спеціальною системою охолодження повітря.

Найпопулярнішими серед клієнтів є вертикальні солярії, так як в них встановлюються більш потужні лампи, що дозволяє отримати жаданий шоколадний відтінок в короткі терміни. Спершу варто розібратися, чи приносить такий солярій шкоду або користь вашій шкірі, а як і в якому становищі краще зіграти в солярії, вирішувати тільки вам.

Якщо чаша терезів усе ж переважила в бік вертикального солярію, то з ледует врахувати деякі нюанси: Якщо чаша терезів усе ж переважила в бік вертикального солярію, то з ледует врахувати деякі нюанси:

  • відвідувати солярій не можна в контактних лінзах;
  • губи слід також захистити від ультрафіолету;
  • час сеансу має бути менше, ніж в горизонтальному;
  • загар в окулярах може залишити білі кола навколо очей, так що вибирайте самі вузькі окуляри;
  • глибоко натягнута на вуха шапочка також може залишити білі смуги на лобі;
  • під час сеансу краще порухатися або трохи потанцювати;
  • руки краще підняти, щоб не отримати білі смуги на боках.

Як швидко засмагнути в солярії

Швидкий загар отримати можна при використанні спеціальних кремів з бронзаторами. Головне - підібрати відтінок, який ідеально підходить вашому кольоротипу. І пам'ятати, що використовувати такий крем з першого разу не можна, так як він наноситься на вже підготовлену базовим засмагою шкіру. За добу перед відвідуванням солярію провести скрабірованіе всього тіла. Так загар ляже рівніше.

Чого не можна робити для того, щоб прискорити отримання засмаги: Чого не можна робити для того, щоб прискорити отримання засмаги:

  • думати, що, намазав крем з сильним бронзатором, ви відразу отримаєте гарний відтінок карамелі;
  • збільшувати час перебування;
  • нехтувати кремами.

І пам'ятайте, що швидкий загар не варто вашого здоров'я.

Краще зіграти в білизні або без

Відповідь на питання, чи можна засмагати в солярії без білизни або все ж приймати сеанси ультрафіолету в білизні, залежить від того, наскільки ви піклуєтеся про своє здоров'я.

Проблема засмаги в білизні стає актуальною, коли ми хочемо отримати рівномірний карамельний відтінок без білих смужок Проблема засмаги в білизні стає актуальною, коли ми хочемо отримати рівномірний карамельний відтінок без білих смужок. Перш ніж приймати рішення, слід згадати про негативний вплив ультрафіолету на чутливі ділянки шкіри і дітородні органи і максимально їх захистити. Обов'язково потрібно подбати про накладках на соски і нанести сильний захисний крем на інші чутливі місця.

Жінкам старше 30 років засмагати зовсім без білизни шкідливо для здоров'я. Купуйте спеціальні стрінги, в яких ви кожен раз будете засмагати. Так ви не отримаєте множинні сліди від різних трусиків.

Чи можна засмагати при місячних і вагітності

Якщо вас турбує питання, чи можна вагітним засмагати в солярії, то однозначної відповіді немає. Ваш гінеколог може заборонити відвідування солярію, якщо у вас є ряд протипоказань або загроза викидня.

Ультрафіолет забезпечує посилені дози вітаміну D, покращує обмін речовин і роботу імунної системи Ультрафіолет забезпечує посилені дози вітаміну D, покращує обмін речовин і роботу імунної системи. З іншого боку, в деякі періоди «цікавого положення» організм настільки нестабільний, що ніхто не зможе передбачити, як він відреагує на відвідування солярію. Під час перебування в капсулі навіть може початися панічна атака.

При місячних посилене прогрівання може викликати кровотечу, а внаслідок перегріву можна навіть втратити свідомість. За кілька днів до початку місячних чутливість організму збільшується, що може викликати больові відчуття.

Під час вагітності або місячних трапляються гормональні сплески, а при них засмага не лягає рівномірно. Є ймовірність отримати опік або сильну пігментацію.

Відео

Розповідь дівчини-косметолога, яка тривалий час працювала в солярії і знає абсолютно всі нюанси рівної засмаги, а також скільки потрібно засмагати і як довго можна це робити. Дотримуючись всіх порад, ви зумієте засмагнути в солярії з ногами, з руками і спиною, які не відрізнятимуться по відтінку.

Автор ролика ділиться власним Лайфхак щодо того, як швидко засмагнути в солярії . Крім швидкості, ви отримуєте ще і тривалий ефект, що не може не радувати.

Лікар-косметолог розповідає про те, як важливо перед першим відвідуванням отримати інформацію про лампах, які встановлені в апараті. Озвучений також перелік питань, які повинна задати жінка, якщо вона прийшла в солярій перший раз і ще толком не знає, як правильно і безпечно засмагати.

Автор ролика розповідає про загальні правила відвідування солярію. Крім підготовки шкіри до сеансу і першого відвідування потрібно точно знати, скільки разів потрібно ходити в солярій, щоб засмагнути, і як регулярно слід це робити.

Якщо ви знаєте, як правильно засмагати в солярії і любите це робити, поділіться вашими секретами швидкого засмаги, будемо вам вдячні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com