рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати лечо на зиму в домашніх умовах

  1. Салат лечо з морквою на зиму: рецепт
  2. Як приготувати лечо на зиму

Лечо - класичне блюдо родом з Угорщини. Незмінні компоненти в рецепті - болгарський перець, томати і цибулю. Традиційно блюдо подають як гарнір в літній сезон. Розповімо, як приготувати лечо, щоб поласувати їм в будь-який час року. Лечо - класичне блюдо родом з Угорщини

Фото: Кулінарні рецепти світу

Салат лечо з морквою на зиму: рецепт

Лечо - це проста закуска, яка прикрасить будь-який стіл. Готують салат з різних продуктів. Кожна господиня робить закуску по-своєму, наприклад деякі люблять додавати в салат баклажани або квасоля.

Якщо хочете максимально зберегти вітаміни, приготуйте смачне і корисне лечо з перцю на зиму.

Подавайте його з картоплею, грибами або м'ясом - закуска гармонійно поєднується з будь-якими продуктами.

Подавайте його з картоплею, грибами або м'ясом - закуска гармонійно поєднується з будь-якими продуктами

Фото: Tochka.net.

Перед тим як приготувати лечо, дізнайтеся деякі секрети смачної закуски:

  • Вибирайте тільки стиглі томати.
  • Чи не варіть лечо з морквою занадто довго, інакше смак страви зіпсується.
  • Ретельно вибирайте приправи. З томатами і морквою добре поєднується базилік, чебрець і майоран.
  • До складу лечо найчастіше входить оцет: він дозволяє довше зберегти продукт і надає страві неповторну нотку. Але можете обійтися і без нього.

Хочете додати лечо пікантний смак? Додайте кілька зубчиків часнику.

Отже, ви вирішили закрити смачний салат на зиму. Рецепт лечо дуже простий - закуску приготує навіть починаюча господиня.

Візьміть такі інгредієнти:

  • помідори і болгарський перець - по 3 кг;
  • ріпчаста цибуля - 1 кг;
  • морква - 1,5 кг;
  • рослинне масло - 250 мл;
  • цукор - 100 г;
  • сіль - 3-4 ст. л .;
  • 9% оцет - 100 мл;
  • запашний перець - 7 горошин.

З даних продуктів виходить близько семи літрів готового лечо.

Надалі кількість інгредієнтів варіюйте на власний смак, наприклад додайте перцю.

Фото: Passion.ru

Помідори можете замінити томатною пастою. Але краще все ж використовувати свіжі томати.

Читайте також: Лечо з перцю з часником на зиму

Як приготувати лечо на зиму

Перед тим як закривати лечо на зиму, подбайте про достатню кількість банок. На 7 літрів закуски знадобиться 7 літрових банок або 14 півлітрових.

Тару, в яку покладіть закуску, обов'язково простерилизуйте. Для цього вимийте банки з содою, добре промийте і поставте в холодну духовку дном вгору. Тримайте при температурі 120 ° C близько 10-15 хвилин. Вимкніть духовку і дайте банкам охолонути.

Стерилізація допоможе убити всі мікроби і мікроорганізми - так консервація простоїть всю зиму.

Стерилізація допоможе убити всі мікроби і мікроорганізми - так консервація простоїть всю зиму

Фото: Ogorod.ru

Розповімо, як приготувати лечо:

  1. Добре вимийте томати, розріжте на шматочки, видаливши плодоніжки. Пропустіть овочі через м'ясорубку.
  2. Наріжте перець невеликими шматочками. Моркву натріть, а цибулю наріжте півкільцями.
  3. У глибоку каструлю налийте олію, висипте перець, цибулю і помідори. Гасіть 15 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи масу, щоб не пригорає.
  4. Додайте перекручені помідори, цукор, сіль і запашний перець. Тушкуйте ще 10 хвилин.
  5. Додайте оцет, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин. Спробуйте: можливо, буде потрібно покласти ще солі або цукру.
  6. Тепер настала черга консервування. Зробити це просто - вимкніть вогонь і відразу ж перекладіть гаряче лечо в сухі банки. Герметично закрийте кришками або закатати.
  7. Переверніть банки з закускою дном вгору і добре укутайте теплою ковдрою. Не витягуйте до повного охолодження.
  8. Банки з лечо зберігайте в сухому прохолодному місці.

Смачна закуска готова! Тепер знаєте, чим побалувати домашніх в осінні або зимові будні.

Тепер знаєте, чим побалувати домашніх в осінні або зимові будні

Фото: allWomens

Літній період - саме той час, коли варто зайнятися заготовками на зиму. Тому, якщо у вас урожай перцю і помідорів, ви знаєте, що з ними робити.

Лечо, рецепт якого попросять знайомі, - відмінне блюдо з м'яким смаком. А його приготування займає не так вже й багато часу.

Читайте також: Осінній салат: рецепт на зиму

Хочете додати лечо пікантний смак?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com