рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Носити чи велошлем?

  1. Як вибрати велосипедний шолом
  2. За зовнішніми ознаками
  3. За складових компонентів
  4. По розміру
  5. СТАНДАРТИ БЕЗПЕКИ
  6. КАМЕРИ

При падінні з велосипеда, голова найсильніше піддається удару. Шолом потрібен для обмеження впливу, він поглинає силу удару до межі опору, в разі перевищення якого, шолом сомнется. Спосіб поглинання ударної хвилі грає практично ту ж роль, що і у автомобільній подушки безпеки: головна мета - захистити голову від прямих ударів. Шолом також захищає любителів їзди на велосипеді по горах від низько висять гілок дерев і від падаючих з гір каміння.
Примітка: в деяких країнах носити шолом обов'язково (Фінляндія, Нідерланди, Австралія, Туреччина і т.д.). Є також певні критерії (вік, погодні умови, сільська чи міська місцевість і т.д.), з якими пов'язано це вимога на дорогах в Канаді, Чехії та Іспанії, наприклад. Перш ніж сідати на велосипед в чужій країні, прочитайте місцеві закони про велосипедних шоломах .

Як вибрати велосипедний шолом

За призначенням велосипеда

Для кожного способу їзди на велосипеді є своя модель шолома. Для спуску на гірському або спеціалізованому велосипеді BMX (Bicycle Moto Cross), краще виберіть повнолицев велошлем.

Для спуску на гірському або спеціалізованому велосипеді BMX (Bicycle Moto Cross), краще виберіть повнолицев велошлем

На літо вибирайте шолом з якомога більшою кількістю отворів і дрібною сіточкою, що перешкоджає попаданню всередину комах. Для поїздок в гори вам може знадобитися шолом з козирком.

За зовнішніми ознаками

В даний час ви можете купити шолом до смаку і кишені. Так що йдіть за своєю фантазією! Немає необхідності витрачати цілий статок, дбаючи про безпеку і стильний образ!

4 складає вигідної покупки велосипеда в інтернеті

За складових компонентів

Велосипедний шолом складається з трьох основних частин. Зовнішня частина (оболонка) покрита полістиролом. Його захисна функція полягає в тому, щоб поглинати удари. Усередині також існує поролонова підкладка, що дозволяє вам відрегулювати шолом за своїм розміром для більш зручного використання.

По розміру

Розмір шолома підбирається двома способами: за допомогою стандартного розміру або безпосередньо вимірявши обхват голови.

Для більш повного уявлення розгляньте таблицю розмірів:

Розмір шолома

Розмір голови

XS

<47 см

S

47-52 см

M

52-57 см

L

57-61 см

XL

> 61 см

СТАНДАРТИ БЕЗПЕКИ

Переконайтеся, що шолом, який ви купуєте, відповідає, по крайней мере, одному з наступних стандартів: ANSI, ASTM, TUV / GS або CE. Знак СЕ гарантує, що шолом пройшов тестування на перевірку ударного опору. Перевірте на внутрішній стороні шолома, чи відповідають результати цієї перевірки вищезазначених стандартам.


https://www.ria.com/advertisement/search/?category_id=7&subcategory_id=53&options[0][103]=4

КАМЕРИ

Багато велосипедистів у верхній частині шолома закріплюють невелику камеру, з її допомогою вони можуть переглядати свої поїздки або ділитися ними в соціальних мережах. Однак не варто цього робити з двох основних причин:

  • Це додатковий вага, який може привести до зайвої напруги і болю в шиї. Коли сідаєте на велосипед, прислухайтеся до своїх відчуттів і усуньте дискомфорт. Вам потрібно знайти зручну позицію. Камера буде заважати, особливо якщо фіксувати її не по центру шолома, а збоку, спереду або ззаду.
  • Якщо ви ударитеся головою, не будете захищені досить ефективно. Ваш шолом призначений для пом'якшення зіткнення із землею, він поглинає ударну дію, після чого згинається, захищаючи ваш череп. Однак шолом не передбачає тиск про землю через дуже міцний твердий предмет. Камера може проламати шолом і вступити в контакт з вашою головою. Доказом тому служить падіння Міхаеля Шумахера на низькій швидкості.
  • Перш ніж кидатися до свого улюбленого заняття, перевірте надійність екіпіровки . Не слід забувати про регулярну заміну шолома. Це необхідно робити кожні 5 років. Якщо ви впали і вдарилися головою в шоломі про землю, замініть його. І навіть якщо на перший погляд він не здається пошкодженим, при наступному падінні шолом може не витримати удар, так що не варто ризикувати.

Com/advertisement/search/?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com