рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масаж повік і очей: як робити правильно від мішків лімфодренажний

  1. Види масажу очей
  2. Правила
  3. Які види масажу очей пропонують в салоні?
  4. лімфодренажний масаж
  5. японський масаж
  6. Точковий масаж повік
  7. масаж ложками
  8. Іспанська масаж
  9. криомассаж
  10. імпульсний масаж
  11. Як робити масаж очей в домашніх умовах?
  12. Отже, підсумуємо сказане:

Читачі, які завітали до нас на сайт під глазамі.ру, точно знають, що очі, які Л.Н. Толстой недарма називав дзеркалом душі, не тільки вміють говорити навіть тоді, коли уста зімкнуті, але видають вік жінки і можуть розповісти багато про її здоров'я.

В області очей шкіра дуже чутлива, тонка і ніжна - вона реагує на всі зміни в організмі: втома, безсонні ночі, тривала робота перед монітором - очі розкажуть про все. Якщо ще пам'ятати про миготіння і про постійному русі мімічних м'язів обличчя, а також про брак вологи, то поява зморшок в області очей можна вважати неминучим процесом. Тому за шкірою повік доглядати потрібно систематично.

Поліпшити кровообіг і тим самим попередити старіння шкіри можна як за допомогою косметичних препаратів, так і за допомогою масажу, який по праву багато косметологи вважають найбільш продуктивним методом в боротьбі зі зморшками, мішками і набряками під очима. Масаж можна робити як в салоні у професійного косметолога, так і в домашніх умовах.

Види масажу очей

Виділяють такі види масажу в області очей:

  • Гігієнічний, який рекомендують проводити жінкам після 25 років, щоб освіжити шкіру;
  • Після 35 років, коли шкіра починає в'янути, і зморшки стають більш помітними, рекомендують пластичний масаж в області очей;
  • При в'ялою шкірі проводиться лікувальний масаж очей.

Правила

Важливо знати, як правильно робити масаж очей, щоб не розтягнути ніжну шкіру. Його можна робити в домашніх умовах, але все-таки краще хоча б раз повчитися у косметолога, щоб мати загальне уявлення про особливості проведення масажу в цій області.

  • По-перше, масажувати повіки слід строго певних лініях і в певному напрямку.

Професійний косметолог проводитиме масаж верхньої повіки, ритмічно рухаючись від перенісся до зовнішнього куточка ока. Тоді як масаж під очима проводиться в зворотному порядку, рухаючись від зовнішнього кута до внутрішнього.

  • По-друге, щоб не розтягнути шкіру і поліпшити проток лімфи в проблемну зону, необхідно натискати на певні точки;
  • По-третє, навіть знаючи масажні лінії і точки, необхідно засвоїти основні техніки масажу.

Працюючи з ніжною шкірою в області очей, найчастіше застосовують прийом легкого поколачивания, рідше - вібрацію і ніжне погладжування.

  • І нарешті, важливо правильно підібрати засіб для очей, з огляду на вік і тип шкіри.

Тому бажано пройти консультацію у косметолога і отримати майстер-клас проведення масажу в області очей перед тим, як почати проводити сеанси в домашніх умовах. Ще один варіант - подивитися навчальне відео.

Які види масажу очей пропонують в салоні?

Давайте зробимо короткий огляд тих видів масажу, які можуть запропонувати в салоні.

лімфодренажний масаж

Це найпопулярніший вид масажу. Його рекомендують для вікової шкіри. Руки масажиста рухаються, враховуючи потік крові (лімфи), тому й така назва - лімфодренажний. Грамотно проведений лімфодренажний масаж очей сприятливо впливає на стан шкіри:

  • Покращує потік крові, активізуючи роботу клітин;
  • Попереджає появу мімічних зморшок;
  • Прибирає темні кола в області очей;
  • Знімає набряклість.

Не можна проводити цей вид масажу при серйозних хворобах очей, таких як глаукома, відшарування клітковини.

Не можна проводити цей вид масажу при серйозних хворобах очей, таких як глаукома, відшарування клітковини

Мішки під очима масаж прибирає відмінно, особливо коли його робить фахівець

японський масаж

Від темних кіл під очима в салоні пропонують позбутися за допомогою японського масажу очей. Техніка проведення теж тісно пов'язана з роботою лімфосістеми - методом поколачивания лімфа прокачується до основних лімфатичних вузлів.

В області очей цей вид масажу практикують від темних кіл під очима і для зняття набряклості. Проводиться він обертальними рухами з урахуванням масажних ліній і з натисканням під зовнішні та внутрішні куточки очей і в куточки надбрівної дуги. Масажист рухається строго по масажних лініях, про які ми розповідали вище.

Точковий масаж повік

Зняти набряклість і втому з очей можна за допомогою точкового масажу. Точки для масажу очей розташовані в області скроні, по краю нижньої повіки, у внутрішньому куточку ока і по краю верхньої повіки.

Не забувайте, що ніжна шкіра в області очей легко розтягується, тому масажисти практикують легке постукування і натиснення, обертальні рухи і торкання, щоб шкіра не обвисла.

масаж ложками

Точковий масаж можна зробити більш ефективним, якщо проводити його за допомогою гарячих ложок . Нагрітими ложками натискають на масажні точки, рухаючись по масажних лініях. Особливо ефективний масаж ложками в боротьбі з гусячими лапками і дрібними зморшками під очима.

Іспанська масаж

Це досить молодий вид масаж, але в салонах краси дана процедура досить затребувана. Після іспанського масажу обличчя поліпшується відтік лімфи, знімається набряклість в області очей, пропадають гусячі лапки і мімічні зморшки.

Виконується масаж не тільки подушечками пальців, а й всієї долонею. Особливий акцент робиться на проблемні зони, в тому числі і на область навколо століття.

криомассаж

Для тих, хто бажає спробувати щось новеньке, в деяких салонах пропонують послугу - кріомасаж особи. Суть полягає в тому, що по масажних лініях прокочується валик з рідким азотом. Під впливом дуже низької температури судини скорочуються і швидко розширюються. Така процедура покращує кровопостачання, мімічні зморшки згладжуються, а шкіра починає дихати.

імпульсний масаж

У сучасних салонах вам також можуть запропонувати пройти імпульсний масаж обличчя за допомогою масажера Дарсонваль. На поверхню шкіри діє мікроструми. Під вплив імпульсу в проблемній зоні поліпшується кровотік і поліпшується приплив лімфи, що позбавляє від темних кіл під очима і усуває зморшки.

Як робити масаж очей в домашніх умовах?

Щоб зняти набряклість вік або прибрати мішки під очима, масаж не обов'язково проводити в салоні. Простий пластичний масаж ви можете виконувати самі. Сайт podglazami.ru нагадує, що результат буде помітним лише в тому випадку, якщо масаж робити регулярно.

Робити масаж від мішків під очима можна як самостійну процедуру, або поєднувати його з нанесенням нічного або денного крему для повік.

Не забувайте про масажних лініях і про те, як правильно за ними рухатися. Пам'ятайте також про те, що масаж навколо очей робиться тільки подушечками безіменних пальчиків, які у нас найніжніші, а натиск робиться дуже легкий. Масаж слід виконувати одночасно на очах двома руками.

  1. Перед початком масажу з очей знімається вся косметика;
  2. На шкіру повік наноситься зволожуючий крем для повік. Також можна зрідка використовувати для основи підігріту оливкову або іншу рослинну олію.
  3. Починаємо з верхньої повіки: постукуємо подушечками по масажною лінії рухаємося від внутрішнього куточка до зовнішнього.
  4. Відразу ж переходимо в зону під очі і проводимо масаж нижньої повіки: рухаємося в зворотному порядку до внутрішнього куточка.
  5. Повторюємо до тих пір, поки нанесений крем або масло не вбереться.

Рухаючись правильно, ви не розтягніть шкіру в області очей.

Отже, підсумуємо сказане:

Результат і салонних, і домашніх масажів буде залежати від регулярності проведення процедури. В ідеальному варіанті фахівці рекомендують 2 рази на рік звертатися до косметологів і проходити курс в 8 - 12 сеансів, і щодня 12 рази в день проводити масаж для повік в домашніх умовах.

Головне, запам'ятати, що яка б не була обрана техніка масажу, рухатися потрібно строго по масажних лініях по колу від зовнішнього куточка ока до кінця надбрівної дуги і від зовнішнього куточка до внутрішнього під очима.

Спиридонова Юлія - ​​спеціально для сайту Під глазамі.ру

Які види масажу очей пропонують в салоні?
Як робити масаж очей в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com