рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підтягнути верхні повіки в домашніх умовах

  1. Причини проблем верхніх повік
  2. Як підтягнути верхні повіки?
  3. Підтяжка верхніх повік в домашніх умовах
  4. Вправи для підтяжки верхніх повік
  5. Домашні косметичні засоби для підтяжки верхніх повік
  6. Маски для підтяжки верхніх повік
  7. Крем для підтяжки верхніх повік
  8. Протирання для підтяжки верхніх повік
  9. Примочки для підтяжки верхніх повік
  10. Масаж для підтяжки верхніх повік
  11. Профілактика обвислих верхніх повік

Косметика допомагає приховати майже всі вади шкіри. Але іноді навіть вона стає безсила. Тому слід заздалегідь замислюватися про збереження краси своїх століття. Як це зробити і як підтягти верхні повіки в домашніх умовах, читайте далі.

Причини проблем верхніх повік

Шкіра навколо очей, повіки, найбільш уразливі частини особи, старіння яких досить складно приховати. Шкіра на очах тонка, майже не має жирового прошарку. У зв'язку з цим вона старіє швидше. Дрібні зморшки можна виявити вже після 25 років.

Повіки з часом провисають, з'являються глибокі зморшки. Обвислі повіки є результатом ослаблення і всихання м'язів, що призводить до нависання шкіри над очима. Причиною проблемних століття також стає неправильне і раннє використання косметичних засобів.

Крім того, мають значення індивідуальні особливості і генетична схильність. Неправильне харчування, надмірна кількість ультрафіолету, шкідливі звички також є причинами обвислих верхніх повік. Недосипання негативно позначається на стані шкіри обличчя.

Як підтягнути верхні повіки?

Сьогодні існує кілька методів підтяжки шкіри століття. Радикальний спосіб підтягнути повіки - пластична операція (блефаропластика). При цьому проводиться розріз і видаляється зайва шкіра. В силу генетичної схильності через деякий час після операції процес обвисання століття може тривати. Операцію не рекомендується робити більше 2 разів.

Про підтяжки повік нитками >>

Сьогодні салони краси пропонують велику кількість процедур щоб підтягнути повіки: уколи ботокса, міостимуляція (апаратний ліфтинг) і т.д., а також спеціальний масаж для повік.

Альтернативою хірургічного втручання і болючим процедурам є ряд народних засобів, вправи, крему і т.д. Ці процедури легко проводити в домашніх умовах. Крім того, вони не вимагає величезних грошових витрат. Як же підтягнути верхні повіки в домашніх умовах?

Підтяжка верхніх повік в домашніх умовах

У домашніх умовах можна виконувати ряд маніпуляцій для підтяжки верхніх повік. При цьому не знадобиться багато витрат, лише трохи часу кілька разів на тиждень. Основна умова - систематичність і регулярність.

Вправи для підтяжки верхніх повік

Вправи - найлегший спосіб підтяжки повік в домашніх умовах. Але слід бути обережним в процесі тренування, щоб не зробити неправильні рухи, які можуть негативно позначитися на зорі.

Вправи, спрямовані на зміцнення м'язів, не тільки допоможуть підтягнути повіки, але і є своєрідною профілактикою старіння.

Подібні домашні тренування будуть ефективними, якщо їх проводити кілька разів на день.

  1. Повертаємо погляд за годинниковою стрілкою - спочатку дивимося вперед, потім вліво, вгору, вправо і вниз. Фіксуємо погляд в кожній точці кілька секунд. Переводити погляд слід поступово, по п'ять кіл за годинниковою стрілкою і в зворотному напрямку.
  2. Закриваємо очі сильно, до відчуття тиску, і відкриваємо на кількох хвилин. Слід робити паузи і концентруватися на потрібній точці, а також для запобігання запаморочення. При появі неприємних відчуттів (нудота, «мушки») слід зупинитися. Це означає, що вправи проводилися довго або сильно швидко.
  3. Швидке моргання. Відкрийте рот і швидко моргайте пару хвилин. Голова повинна бути піднята.
    Закидаємо голову і закриваємо повіки до максимального положення, щоб побачити свого носа. У такому положенні знаходимося 5 секунд і розслабляємося.
    Затримуємо погляд вліво і вправо.
  4. «Гейша». Дана вправа підтягне верхні повіки і позбавить від мімічних зморшок. Для цього пальцями розтягуємо куточки очей, натягуючи шкіру в сторону.
  5. Притримуємо верхню повіку пальцями і відкриваємо очі. Сильно натискати на око не варто.
  6. Відкриваємо очі широко і підтягуємо шкіру скронь по напрямку до вух. Протягом 30 секунд відкриваємо і закриваємо очі в такому положенні.

Детально про вправи для шкіри очей >>

Досягти ефекту підтяжки повік в домашніх умовах вдасться приблизно через місяць, за умови систематичного і регулярного виконання вправ.

Косметика допомагає приховати майже всі вади шкіри

Домашні косметичні засоби для підтяжки верхніх повік

Сьогодні існує безліч косметичних засобів для підтяжки повік - крему, маски і т.д. Дані кошти вимагають чималих витрат. Рецепти природи, приготовані в домашніх умовах, не поступатимуться за паливною ефективністю.

Підтягнути обвислі повіки допоможуть домашні засоби, приготовані з натуральних продуктів. Правильний догляд за обличчям - запорука молодості шкіри, в тому числі і на століттях.

Маски для підтяжки верхніх повік

  • Збиваємо міксером білок до пінного стану, додаємо мед (1 столова ложка) і борошно (2 столові ложки). Наносимо маску на повіки на 15 хвилин і промиваємо холодною водою. Під час процедури слід перебувати в розслабленому стані. Борошно може бути замінена подрібненими вівсяними пластівцями. Наносимо маску не менше 2 разів на тиждень.
  • Збиваємо яєчний жовток і додаємо масло (кілька крапель), наприклад, оливи, мигдалю, персика, кунжуту. Все перемішуємо і наносимо на повіки.
  • Соду розчиняємо в чверті склянки молока, збиваємо до однорідного стану і охолоджуємо 20 хвилин в холодильнику. Наносимо на повіки маску один раз на тиждень. Крім того, молоко не тільки підтягне повіки, але і допоможе позбутися від темних кіл, втоми і набряків.
  • Роздрібнюємо петрушку, корінь або пучок, і наносимо на повіки, накриваємо серветкою або марлею. Потім маску змиваємо прохолодною водою.
  • Натираємо на тертці картопля і залишаємо на 15 хвилин в холодильнику. Таким же способом готують і огіркову маску.

Запропоновані засоби є безпечними і безболісними, ефективно підтягнутий повіки. Єдиний нюанс - особиста непереносимість окремих компонентів.

Крем для підтяжки верхніх повік

Посилити дії крему для підтяжки повік допоможуть різні ефірні масла. Найбільш дієвими є рожеве, м'ятна, фенхелевое, сандалове масло і масло какао. На 15 мл крему достатньо 5 крапель олії.

Розбавляють загуслий крем для підтяжки парою крапель оливкової олії.

Протирання для підтяжки верхніх повік

Готуємо настій з лікувальних трав (наприклад, ромашки, м'яти або петрушки) або чорний чай, остужіваем і додаємо трохи мінеральної води. Потім заливаємо в форму для льоду і ставимо в морозилку. Протираємо кубиками шкіру повік 2 рази в тиждень.

Примочки для підтяжки верхніх повік

Примочки з фруктів (м'якоть банана) і овочів (картопля) підтягують обвислі повіки.

Масаж для підтяжки верхніх повік

Масаж верхніх повік можна робити і в домашніх умовах. Для цього розтираємо пальцями крем для догляду за століттями, ставимо три крапки уздовж брів (на орбітальних кісточках). Робимо масаж безіменними пальцями рухами в такому напрямку: під бровами, на верхній повіці, на скронях і зонах темних кіл.

10-15 хвилин буде достатньо, після чого змащуємо верхні повіки льодом. Лід після масажу найкраще приготувати з герані (40 грам на 160 мл води, заливаємо окропом і настоювати 1 годину).

Найкращого ефекту можна досягти при комплексному підході до боротьби з обвислими верхніми століттями.

Найкращого ефекту можна досягти при комплексному підході до боротьби з обвислими верхніми століттями

Профілактика обвислих верхніх повік

Щоб запобігти появі обвислих верхніх повік, необхідно зробити наступні поради своїми щоденними звичками.

  1. Харчуємося правильно. Виключаємо надмірне вживання кави, солодощів і борошняних продуктів.
  2. Вибираємо косметику за віком.
  3. Використовуємо натуральну і тільки якісну косметику.
  4. Не забуваємо зволожувати шкіру верхніх повік. У цьому допоможуть спеціальні креми, лосьйони і т.д.
  5. Захищаємо повіки від ультрафіолету - використовуємо сонцезахисні окуляри.
  6. Стежимо за водно-сольовим балансом.
  7. Дотримуємося режим - повноцінний відпочинок і мінімум перевтоми.
  8. Рідше щурім очі.
  9. Чи не спимо особою в подушку.
  10. Наносимо кошти масажними рухами.

Домашні засоби і вправи з підтяжки верхніх повік не поступаються дорогим процедурам і операціям. Головне - комплексний підхід і систематичність. Велике значення має профілактика обвислих верхніх повік.

Стаття перевірена практикуючим лікарем. Крижанівська Єлизавета Анатоліївна, стаж 5 років. Детальніше…

Як підтягнути верхні повіки?
Як же підтягнути верхні повіки в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com