рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироби з пластикових пляшок

Фоторепортаж .Вироби з пластикових пляшок є новим видом художньої творчості.Цей спосіб виготовлення різних дрібничок і прикрас є дуже простим і доступним для тих, у кого є бажання зробити щось особливе своїми руками.

У блогах користувачі розмістили картинки своїх творінь. Ці вироби з пластикових пляшок, серед яких метелики, дерева, бісер, квіти, вази, шкатулки та навіть чоловічки, просто дивовижні. І це те, що можна зробити своїми руками, застосувавши кмітливість і вигадку, маючи при собі ножиці, свічку, фарбу для розмальовки скляних виробів, намистинки і праска - для додання краях вази або шкатулки округлої форми.

І це те, що можна зробити своїми руками, застосувавши кмітливість і вигадку, маючи при собі ножиці, свічку, фарбу для розмальовки скляних виробів, намистинки і праска - для додання краях вази або шкатулки округлої форми

Натисніть на фото, щоб відкрити галерею!

______________________________________________________________________

Тара із пластику оптом промислового і сільськогосподарського призначення пропонується сервісним центром. Широкий вибір асортименту провідних російських виробників. Якість продукції, хороший сервіс - гарантія довгострокових відносин.

Якщо Вам сподобалася стаття, не забудьте поділитися в соціальних мережах

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com