рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити світильник з пластикових пробок від пляшок

Світильники, джерела світла, самі по собі є об'єктом, що привертає погляд

Світильники, джерела світла, самі по собі є об'єктом, що привертає погляд. Пристрою освітлення завжди приділяється особлива увага, тому об'єкти освітлення: люстри, бра, торшери, настільні лампи, так різноманітні. Не так уже й рідко світильники роблять своїми руками, причому використовують для цього дуже доступні підручні засоби, наприклад, всіляку пластикову тару або одноразовий посуд, які стають компонентами, з яких збирають вельми цікаві світильники. Це навіть стало таким собі напрямком в інтер'єрної моді, до того ж є утилітарним рукоділлям.

Одним із прикладів вторинного використання елементів від пластикової тари став настільний світильник-нічник з пластикових кришечок від пляшок. Відразу потрібно сказати, що перш, ніж приступити до роботи, потрібно зайнятися збиранням цих самих кришечок. Взагалі, це можуть бути кришечки від пластикових пляшок, пакетів соку, пакетів молока, пляшечок або баночок з дитячим харчуванням. Головне, щоб кришечки були однакового розміру, як по діаметру, так і по глибині. Це забезпечить симетричність, правильну форму і загальну акуратність зовнішнього вигляду готового виробу. Пластикових кришок знадобиться досить багато, всередньому близько 300, тому на їх збори доведеться витратити якийсь час. Великою перевагою цього способу виготовлення є те, що ви можете вибрати форму, яка вам більше подобається. Зручніше і швидше, звичайно, підуть фігури з прямими гранями-площинами, такі як прямокутник або куб. Для прикладу, представлена ​​модель світильника-куба на виготовлення якого пішло 245 білих кришечок. Крім кришечок потрібна дерев'яна площину (дошка, фрагмент плити ДСП або фанера), яка буде служити підставою або підставкою для світильника, ще чотири кришечки для ніжок до цієї підставці. Крім того, термопістолет з запасом клейових стрижнів або товста волосінь, вибір залежить від того, яким способом будуть з'єднуватися кришки. І ще чотири самоклеючих фетрових кружечка для ніжок, що забезпечують, захист поверхні, на якій буде стояти світильник, від подряпин. Щоб працювати з дошкою, знадобиться дриль. Ну і, звичайно ж, енергозберігаюча лампа і патрон з шнуром, вилкою і вимикачем.

Для роботи ми зібрали 245 пластикових кришок, це означає, що наш клуб буде складатися з граней зі стороною в 7 елементів. На кожну грань піде 49 пластикових кришок. Складіть на столі сторону куба по периметру і виміряйте довжину якогось одного боку, ця мірка потрібна для визначення розміру дерев'яної деталі, так як сторона квадрата повинна бути трохи більше, на сантиметр з кожного краю. До речі, якщо на кришках виявилися штампики про дату виробництва або термін придатності, то їх потрібно стерти допомогою ацетону або рідини для зняття лаку, змивається дуже легко.

До речі, якщо на кришках виявилися штампики про дату виробництва або термін придатності, то їх потрібно стерти допомогою ацетону або рідини для зняття лаку, змивається дуже легко

У дерев'яній деталі за допомогою лінійки знаходимо центр помічаємо його простим олівцем, беремо дриль і проробляємо отвір, яке необхідно для протягування шнура з вимикачем.

У дерев'яній деталі за допомогою лінійки знаходимо центр помічаємо його простим олівцем, беремо дриль і проробляємо отвір, яке необхідно для протягування шнура з вимикачем

Підстави світильника відкладаємо в сторону, приступаємо до складання плафона з пластикових кришок. Якщо у нас термопістолет, то склеюємо їх між собою краплею гарячого клею, це можна робити в рукавичках, щоб не обпекти пальці. Щоб не відхилитися від курсу, використовуйте паперовий шаблон квадрата.

Якщо не хочемо використовувати клей, то робимо в кришечці 4 отвори навпроти один одного. Цей спосіб з'єднання тривалішим і більш трудомісткий, зате ви можете не хвилюватися, що світильник деформується від нагрівання. Хоча в будь-якому випадку рекомендація - використовувати енергозберігаючу лампу.

Дерев'яна підстава постачаємо ніжками-кришками, які надійніше прикріпити короткими саморізами, а зверху приклеїти фетрові гуртки. За рахунок ніжок підставка підніметься, що забезпечить вільне проходження дроти під дерев'яною основою до розетки.

Настільна лампа готова. Встановлюємо плафон з кришок на дерев'яну підставку і клацаємо вимикачем. Отримуємо м'який розсіяний світло з цікавим малюнком тіней на стінах.

А ось як виглядають світильники з пластикових кришок іншої форми і кольору. Майже, як веселка. Тут потрібно мати деякі навички, щоб акуратно склеїти пластикові кришки у формі кулі.

У будь-якому випадку світло від таких світильників не буде занадто яскравим, зате інтер'єр перетворитися однозначно.

-----------

Хочете облаштувати вашу квартиру? ��творити в ній затишок і комфорт? тоді встановіть світильники Lightstar . Додайте більше світла в ваш будинок.

Хочете облаштувати вашу квартиру?
?творити в ній затишок і комфорт?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com