рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

NEWSru.com :: Видавничий дім Burda закриває журнал Сool

Наступного тижня з прилавків можуть зникнути відразу кілька популярних журналів. Співробітникам молодіжного журналу Cool і чоловічого "Ось так!", Які випускає видавничий дім Burda, було оголошено, що c понеділка на роботу виходити не потрібно
Трохи більше тижня тому Генпрокуратура Росії в особі тепер уже колишнього заступника генерального прокурора Сергія Фрідінського (відразу після цієї ініціативи він подав прохання про відставку) оголосила, що доб'ється закриття відразу трьох підліткових журналів

В редакції видавничого дому Burda спростували інформацію про те, що з наступного тижня припиниться випуск чоловічого видання "Ось так!" Однак, журнал Cool припинить своє існування.

"Журнал Cool протягом довгого часу не приносив видавничому дому запланованого доходу. Результати I півріччя 2006 року також не відповідали очікуванням. Останнім вийде 29-й номер журналу (15 липня)", - йдеться в офіційному повідомленні ВД "Бурда".

У свою чергу, прес-секретар видавничого дому Дар'я Самсонова сказала "Інтерфаксу", що "дане рішення ніяк не пов'язане з поданням Генпрокуратури РФ, в якому була вимога закрити журнали Сool і Cool Girl.

"Ми самі, як і інші ЗМІ, дізналися про це поданні з інтернету (воно було розміщено на сайті Генпрокуратури), але ніяких офіційних документів з цього приводу не отримували", - зазначила Самсонова.

Крім того, за її словами, "журнал Cool-Girl НЕ буде перереєструватися, як еротичне видання (пройти подібну перереєстрацію запропонувала Росохранкультура)".

"Для цього немає підстав. Єдине, що станеться, так це те, що в зв'язку з припиненням виходу журналу Cool, Cool-Girl тепер буде називатися просто Girl, - зауважила Самсонова.

Вона також спростувала інформацію про те, що ВД "Бурда" припинить випуск журналу "Ось так!" "Ось так!" буде виходити, як і раніше ", - підкреслила Самсонова.

Раніше повідомлялося про те, що на наступному тижні з прилавків можуть зникнути відразу кілька популярних журналів. Співробітникам молодіжного журналу Cool і чоловічого "Ось так!", Які випускає видавничий дім Burda, було оголошено, що c понеділка на роботу виходити не потрібно. Видання припиняють вихід, працівників скоротять з виплатою двомісячної зарплати, стверджувала газета GZT.ru .

Журнали призупинять свою роботу через різке скорочення надходження реклами. Трохи більше тижня тому Генпрокуратура Росії в особі тепер уже колишнього заступника генерального прокурора Сергія Фрідінського (відразу після цієї ініціативи він подав прохання про відставку) оголосила, що доб'ється закриття відразу трьох підліткових журналів. Тоді мова йшла про Cool, Cool Girl і "молотка" . Підстава: журнали, не будучи зареєстрованими як спеціалізовані еротичні або рекламні, "систематично і в значних обсягах публікують рекламні матеріали і кольорові ілюстрації до них, які експлуатують інтерес неповнолітніх читачів до сексу", порушуючи тим самим відразу три федеральних закону.

Зокрема, мова йшла про рекламу послуг стільникового зв'язку, які дозволяють вільно закачати в свій телефон еротичні і порнографічні картинки і анімацію, звуки чоловічих і жіночих оргазмів, еротичні ворожіння, триповерховий мат і навіть "більш 200 різних поз Камасутри". За словами Фрідінського, він направив керівнику Росохоронкультури Борису Боярскова подання з вимогою направити в суд позови про припинення діяльності цих журналів. На адресу журналу для чоловіків "Ось так!" тоді загрози прокуратури не звучали, хоча такого роду реклама присутня і в ньому.

Незважаючи на відсутність судових позовів, заяву Генпрокуратури було сприйнято видавничим домом Burda всерйоз. Співробітники двох журналів, які побажали залишитися неназваними, розповіли, що публікувати у себе рекламу, яка так обурила прокуратуру, після скандалу, що вибухнув вони не можуть, а без неї їм не вижити.

Глава "Видавничого дому Родіонова" Олексій Волін вважає, що рішення про закриття журналів буде передчасним: адже навіть у разі реальних переслідувань з боку прокуратури журналам досить просто перереєструватися як "дорослі" видання. "Це в черговий раз доводить - головна біда російських ЗМІ не в тиску ззовні, а в прагненні не тільки бігти попереду паровоза, але і лягати під нього", - констатує Волін.

Після вимоги Генпрокуратури РФ про закриття трьох російських журналів, "експлуатують інтерес неповнолітніх до сексу", Федеральна служба з нагляду за дотриманням законодавства в сфері масових комунікацій та охорони культурної спадщини (Росохранкультура) пішла на ще більш радикальний крок - вона має намір через суд припинити діяльність і визнати недійсною реєстрацію 19 друкованих видань , Що поширюють матеріали порнографічного змісту.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com