рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Засоби для вій. Лікарські засоби для росту і зміцнення вій

  1. Лікувальні засоби для росту і зміцнення вій
  2. Поживний гель для вій «Double-Lash»
  3. Сироватка для росту вій Adonia LashALive Serum
  4. Препарат для вій RevitaLash
  5. Засіб для росту і зміцнення вій Ріциніол-В
  6. Засіб для росту вій Карепрост
  7. Засіб для росту вій і брів Evolash

Вії вважаються недовговічними волоссям, їх тривалість життя не перевищує 200 днів. При цьому вії не тільки виконують захисну функцію очей, але і відіграють важливу роль в області жіночої краси. Довгі, густі вії витончено обрамляють розріз очей, візуально роблячи їх більше, а також надають погляду виразність і загадковість. У зв'язку з цим догляд за віями є обов'язковою складовою загального догляду за обличчям , Їх, як і волосся на голові необхідно зміцнювати, живити і зволожувати.



Існує багато способів, засобів і методик по догляду за віями , Що забезпечують їх зріст . Однак у даній ситуації мова піде про аптечних засобах для росту і зміцнення вій. Очевидно, що найпопулярніше подібний засіб - це касторове масло . Його можна придбати в будь-якій аптеці за мінімальною ціною (30 мл, близько 30 руб.) І отримати при цьому максимальний ефект. Касторовою олією вії змащуються перед сном за допомогою ретельно промитої щіточки від звичайної туші.


Трохи більше легкою текстурою має масляний розчин вітамінів А і Е, званий Аевіт. Він випускається у вигляді желатинових капсул (20 шт, ок.35 руб.) І також дозволяє досягти гарного результату. Для його використання необхідно надрізати капсулу, видавити масляну рідину і пучкою нанести її по контуру росту вій. При бажанні Аевіт можна додавати в касторове масло, змішуючи їх в окремій тубі з-під використаної туші.

Лікувальні засоби для росту і зміцнення вій

Крім касторової олії і аевіта мають широкий спектр дій, в аптеках можна знайти і інші препарати для росту і зміцнення вій, що відносяться до категорії так званої аптечної або лікувальної косметики. Ця косметика, відома також як космецевтика гарантує ефект, заявлений в анотації, що ґрунтується на результатах клінічних випробувань. На відміну від звичайного косметичного тестування, про який ми так багато чуємо з рекламних компаній різних продуктів, космецевтика тестується в умовах справжніх медичних клінік.


Пропонований асортимент аптечних засобів для росту і зміцнення вій, звичайно, не дуже широкий, але і тут кожен зможе знайти препарат підходить як за ціною, так і за якістю.

До найпопулярніших аптечним засобам для догляду за віями можна віднести: «Double-Lash» від Mavala, Adonia LashALive Serum, RevitaLash, Ріциніол - В, Карепрост і Evolash.


Поживний гель для вій «Double-Lash»

Поживний гель для вій «Double-Lash» ( «Подвійні вії») від швейцарської компанії Mavala (10 мл, ок. 620 руб.). Цей лікувальний засіб активної дії, що зміцнює, захищає вії від зовнішніх негативних впливів, а також стимулюючий їх зростання. До складу гелю входить екстракт хмелю, який покращує обмінні процеси в волосяних цибулинах, тим самим, провокуючи їх зростання. Рекомендований період застосування - три тижні, після чого результат вже буде відчутний і помітний.


Сироватка для росту вій Adonia LashALive Serum

Сироватка для росту вій Adonia LashALive Serum ( «Адонія Лешалайв») американського виробництва (9 мл, ок. 4550 руб.) Лікує і відновлює структуру вій, що дозволяє їм надалі досягати максимальної довжини. Сироватка створена на основі 19 видів ефірних масел (м'ята, лаванда, пачулі, ромашка, деревій і т.д.), сировина для яких видобувається тільки в екологічно чистих районах нашої планети. Вона не містить консервантів, гормонів та інших речовин, здатних негативно вплинути на очне яблуко. Дотримуючись запропонованої виробником схемою нанесення сироватки, її має вистачити на 9 місяців.


Препарат для вій RevitaLash

Інший американський препарат від компанії ATHENA Cosmetics - це RevitaLash ( «РевітаЛаш», 3 мл, ок.4500 руб.). Він містить багато компонентів, серед яких вітамін В5, С, біологічно активні речовини і ряд нешкідливих для людського організму хімічних сполук. «РевітаЛаш» зроблений у вигляді рідкої підводки для очей, зручний для нанесення і забезпечує ефект вже через три тижні застосування. Однак препарат не рекомендується вагітним жінкам і годуючим матерям, а також людям з різними захворюваннями очей.


Засіб для росту і зміцнення вій Ріциніол-В

Російський препарат Ріциніол-В (15 мл, ок.190 руб.) - це вітамінізований комплекс для повік і вій, збагачений вітамінами групи В, мікроелементами і поліненасиченими жирними кислотами. Для зміцнення вій рекомендується наносити по контуру очей, в будь-який зручний для вас час. Чи не є перешкодою для подальшого макіяжу. Якщо у вас є схильність до алергічних реакцій, попередньо нанесіть трохи засобу на ліктьовий згин і зачекайте пару годин, щоб перевірити, як організм відреагує на склад препарату.


Засіб для росту вій Карепрост

Засіб для росту вій Карепрост (Careprost) не відноситься до космецевтики, а є повноцінним лікувальним препаратом для зовнішнього застосування (3 мл, ок.1800 руб.). У його склад входить речовина Біматопрост, схвалене Міністерством охорони здоров'я США і гарантовано впливає на ріст вій. Карепрост - це більш економічний аналог американських препаратів, що містять Біматопрост. За заявою виробника, вже після декількох днів його використання, вії стануть об'ємніше, довше і набудуть більш темний відтінок.

Засіб для росту вій і брів Evolash

Засіб для росту вій і брів Evolash ( «Еволаш», 3 мл, ок.4500 руб.) Від австрійської компанії FacEvolution містить антиоксидантний комплекс, біологічні добавки і пептиди. При регулярному застосуванні зміцнює вії, робить їх гнучкими і еластичними, надає блиск і сяйво, омолоджує і захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Завдяки унікальній формулі, Evolash не тільки покращує стан існуючих вій, але і стимулює пробудження так званих «сплячих цибулин». Рекомендований курс - 5 тижнів.


Як видно з вищесказаного, аптечні засоби для росту і зміцнення вій, за винятком препаратів російського виробництва, мають досить високу ціну. Це пов'язано, як правило, з тим, що подібні препарати є результатом активної інноваційної діяльності, яка за визначенням вимагає багато витрат. Однак, виставляючи таку високу ціну, виробник гарантує результативність своєї продукції і довготривалий ефект. Більш того, коли мова йде про жіночу красу ціна найчастіше грає другорядну роль.

Автор: Єршова Наталія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкова!

Повернутися до початку розділу Догляд за обличчям
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com