рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

За якими принципами визначається форма брів за типом обличчя

  1. Основні принципи вибору
  2. Вибір форми брів
  3. Як визначити оптимальну форму
  4. Правила забарвлення з використанням трафарету

Зміст статті

Доглянуті брови являють собою акуратні лінії, які можуть бути як прямими, так і злегка зігнутими. Корекцію брів візажисти рекомендують виконувати, орієнтуюся на контур надбрівної дуги, що знаходиться трохи вище очей.

Корекцію брів візажисти рекомендують виконувати, орієнтуюся на контур надбрівної дуги, що знаходиться трохи вище очей

Лінія брів повинна звужуватися до свого закінчення

Найчастіше лінії широкі у внутрішнього куточка очей, ближче до середини є височина, а після неї брову дуже плавно стає тоншою. Довжина цих хвостиків може бути будь-якою, також відрізняється і злам дуги. Фахівці стверджують, що визначити оптимальну форму можна за допомогою детального розгляду свого обличчя перед дзеркалом. правильно підібрана форма брів за типом обличчя допоможе Вам бути прекрасною в будь-якій життєвій ситуації, підкреслить красу очей і навіть губ.

Повернутися до змісту ↑

Основні принципи вибору

Ідеальна форма брів за типом обличчя у кожного своя. Підібрати її може бути непросто, особливо, якщо Ви робите це вперше. У таких випадках можна звернутися за професійною допомогою, а надалі лише підтримувати задану форму.

У таких випадках можна звернутися за професійною допомогою, а надалі лише підтримувати задану форму

Форма брів вибирається залежно від типу особи

Вибрати оптимальну форму для різних типів особи допоможуть наступні рекомендації:

  1. Для круглого обличчя краще зробити ламану лінію з коротким хвостиком. При цьому середина дуги повинна бути досить високо піднята. Заборонено створення круглих брів, які збігаються з контуром особи. Також не рекомендується виконувати занадто гострий вигин.
  2. Для овального обличчя краще вибрати прямі і довгасті лінії. Можна також зробити злегка підняті лінії, а ось зайве високих дуг необхідно всіляко уникати для овального особи.
  3. Для трикутного особи необхідно підібрати трохи закруглені брови, довжину зробити середньої. Прямі лінії використовувати не рекомендується, вони зайвий раз підкреслять широкий лоб і вузьке підборіддя дівчини. Однак якщо зробити лінії занадто круглими, це теж буде виглядати безглуздо. Вигнуті брови підійдуть для власниць квадратного типу обличчя
  4. Для квадратного обличчя не рекомендовані тонкі лінії. Втім, така товщина вже давно вийшла з моди і її краще не використовувати власницям всіх типів зовнішності. Вигнуті в дуги лінії стануть кращим рішенням для квадратного особи, вони допоможуть зробити риси акуратніше, витонченіше і жіночні. Щодо довжини брів для квадратного особи, то вона повинна бути значною. Дуги краще розташовувати так, щоб їхні кордони були біля основи перенісся і зовнішнього куточка очей.

Власницям як квадратного, так і овального особи коригувати форму брів необхідно по нижній лінії. Це пов'язано з тим, що фолікули волосків, які ростуть вгорі, дуже активні і їх видалення майже завжди залишається непоміченим.

Повернутися до змісту ↑

Вибір форми брів

Повернутися до змісту ↑

Як визначити оптимальну форму

Зробити брови ідеальної форми допоможе визначення трьох головних точок: початку і кінця, а також найвищої точки дуги. Щоб правильно позначити задані точки, можна взяти в руки олівець і з його допомогою умовно провести лінії:

  • Перше, що важливо розуміти, це де буде початок брови. Від крил носа необхідно умовно прокласти лінію до внутрішнього куточка очей. На перетині цієї лінії з бровами має бути початок, а всі попередні волоски краще видалити за допомогою пінцета.

Щоб брови виробляли належний ефект, слід правильно визначити лінію вигину

  • Друга важлива мітка - рівень максимальної височини дуги. Щоб визначити розташування цієї точки, необхідно прокласти лінію від крил носа до зовнішнього кордону зіниці очей. У тому місці, де дана лінія перетинається з бровою, і буде перебувати височина. Це означає, що брови повинні плавно підніматися до цієї точки і бути рівномірно широкими, а після неї лінія плавно опускається вниз і звужується.
  • Третя точка - це кінець брови. Для її визначення олівець необхідно приставити від крил носа до зовнішнього куточка очей. Якщо є додаткові волоски за межами позначених точок, їх необхідно своєчасно видаляти.

Коли всі три точки будуть визначені, не завадить перевірити все ще раз. Для цього достатньо просто приставити олівець до середини брови. Хвостик і підстава повинні бути рівновіддаленими від середини. Це правило діє як для прямих ліній овального особи, так і для закруглених при квадратному.

Це правило діє як для прямих ліній овального особи, так і для закруглених при квадратному

Брови між собою повинні знаходити на відстані двох пальців

Не менш важливо дотримуватися достатню відстань між бровами. Для різних типів зовнішності рекомендовані параметри трохи відрізняються, проте стандартне значення для найбільш поширеного овального особи становить відстань двох пальців.

Просто підібрати форму недостатньо, необхідно її правильно підтримувати, регулярно видаляти з'явилися волоски, розчісувати, змащувати їх касторовою олією перед сном. Також можна додатково фарбувати волоски, щоб збільшити виразність очей.

Повернутися до змісту ↑

Правила забарвлення з використанням трафарету

Якщо Вам вдалося підібрати найбільш вдалу форму брів, можна сміливо переходити до наступного етапу - забарвленні. Існує багато різних способів нафарбувати брови . Це і звичайний олівець, і тіні, і навіть хна. Фарбування часто викликає складності у жінок. Не так вже й просто домогтися абсолютної симетрії. Але на щастя, є спеціальні пристосування, які допомагають намалювати однакові, ідеально збігається за формою праву і ліву брову. Для овального особи дуже зручно використовувати спеціальний трафарет, який можна придбати окремо, або в комплекті з фарбою для біотатуаж.

Для овального особи дуже зручно використовувати спеціальний трафарет, який можна придбати окремо, або в комплекті з фарбою для біотатуаж

Надати бровам потрібної форми можна за допомогою трафарету

Трафарет необхідно просто прикласти до брови, а потім нанести фарбу, хну або олівець. Тут може виникнути проблема - трафарет один, а брови дві. Щоб вийшли красиві рівні лінії, необхідно правильно прикладати трафарет на одній висоті і під одним кутом. Якщо умовно уявити собі рівну лінію складно, можна поставити на шкірі кілька точок, щоб не допустити помилки.

Крім того, трафарет можна виготовити і самостійного, адже нічого складного в цьому аксесуарі немає. Необхідно вибрати найбільш підходящу форму і перенести її на пластик. Потім потрібно вирізати отвір і персональний трафарет готовий до використання. Його можна також успішно застосовувати для вищипування зайвих волосків.

Повернутися до змісту ↑

Як правильно користуватися трафаретами для брів

Схожі статті

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com