рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види татуажу брів - фото і відео

  1. процедура
  2. Види або методи нанесення
  3. За формою брів
  4. технологія
  5. Ефект після загоєння

Вважається, що жінка завжди повинна виглядати красиво і доглянуто. І багато представниць прекрасної статі не можуть з цим не погодитися. Але все косметичні процедури забирають багато часу, тому сучасна індустрія краси придумує методи скоротити час на догляд за собою. Одним з таких способів є татуаж брів.

процедура

Якщо розібратися, то татуаж - це одна з різновидів татуювання, оскільки фарба також наноситься під шкіру, тільки не так глибоко, як під час татуювання.

Татуажем брів називають процедуру нанесення контуру і заповнення його кольором, з одночасною корекцією форми. По-іншому такий метод корекції називають перманентним, тобто постійним, макіяжем.

Після процедури татуажу брови не потрібно буде підмальовувати або підправляти, тільки періодично видаляти волоски, що виходять за їх контур.

Види або методи нанесення

Перед тим як визначитися, якого ефекту ви хочете домогтися від татуажу, потрібно розібратися, як його можна виконати:

  1. Техніка розтушовування виконується в два етапи - спочатку окреслюється суть справи, а потім вона ж розтушовують, заповнюючи решту брови. Цей вид нанесення легкий у виконанні і лінія брови при ньому виходить красивою і плавною. Візуально це виглядає, як ніби волоски трохи підфарбовані тінями або підведені олівцем.
  2. Волосковая техніка татуажу, при якій імітуються промальовування справжніх волосків, кожного з них, підрозділяється ще на два види:
  1. При європейському методі нанесення волоски зображуються однакової довжини і направляються вгору, з нахилом до краю брови. Якісний татуаж виходить, якщо відстань між волосками однакове.
  2. У східному способі нанесення кожен волосок прорисовують від кореня до кінчика. Щоб вид вийшов природний, волоски направляють в різні боки і роблять їх різної довжини. Для виконання такої ювелірної роботи потрібно дуже кваліфікований майстер.

3. Техніка змішання двох зазначених видів стає все більш популярною. Цю техніку ще називають об'ємним татуажем. Бажаний обсяг виходить за рахунок використання різних пігментів: для розтушовування - більш світлого, а для прорісовиванія волосків - більш темного кольору.

За формою брів

Види татуажу брів відрізняються не тільки по техніці виконання, але і по їх формі, яка краще підходить до обличчя.

Щоб визначити, яка форма підійде вам, потрібно знайти три точки: початок брови, її середину і закінчення. Для цього візьміть кисть з довгою ручкою і прикладіть її до крила носа - там, де кисть пройде вище внутрішнього кута ока, і буде початок брови. Середина або вигин визначаються також, тільки кисть від крила носа повинна пройти через зіницю. Для визначення розташування хвостика прокладете кисть від крила через зовнішній кут ока.

Принадність татуажу в тому, що можна зобразити на своєму обличчі будь-яку вподобану вам форму брів:

  1. Горизонтальні, прямо розташовані брови візуально розширюють вузьке або довгасте обличчя, а також роблять гостру лінію підборіддя більш м'якою.
  2. Спадний тип, у якого хвостик брови знаходиться нижче її початку, робить обличчя сумним і візуально старіють.
  3. Висхідні брови зможуть візуально подовжити обличчя. Але, якщо надто захопитися, виразу обличчя може вийти неприродним, і ви будете виглядати нерозумно.
  4. Овальна або форма дуги є негласним еталоном. Така форма брів зробить ваше обличчя краще і молодше за рахунок візуально більш піднесеного століття.
  5. Округла форма, як у східних жінок, допоможе згладити грубі риси обличчя, наприклад, важкий квадратний підборіддя. На обличчі у формі овалу такий вид брів буде виглядати природніше всього.
  6. Брови зі зламом молодят жінку і надають особі грайливий вираз. Така форма прикрасить кругле обличчя і урівноважать непропорційне. Але пам'ятайте, що, чим сильніше буде злам, тим жорсткіше буде ставати погляд.
  7. Форма «будиночком» підійде дуже обмеженому колу жінок, тому що в більшості випадків вона надає особі дурний вигляд. Але, якщо центр брови від природи розташований високо, то виглядати така форма гармонійно.
повернутися до меню ↑

технологія

Після того як майстер підібрав форму, вивчивши всі нюанси вашого обличчя, він приступає до роботи. Процес корекції і фарбування проходить в кілька етапів:

  1. Очищення шкіри від декоративної косметики і знежирення спеціальними засобами.
  2. Знеболювання - анестетик у вигляді крему наноситься на шкіру і починає діяти через 10 хвилин.
  3. Окреслення контуру майбутньої брови проводять косметичним олівцем. Це буде ескіз для нанесення татуажу.
  4. Визначення форми і товщини брови, яка стане обрамленням особи.
  5. Безпосереднє нанесення пігменту виробляється спеціальним приладом з голкою, яка і вводить під шкіру фарбу.

Безпосереднє нанесення пігменту виробляється спеціальним приладом з голкою, яка і вводить під шкіру фарбу

Відразу після нанесення пошкоджена голкою шкіра запалюється і саме місце нанесення татуажу трохи припухає, але це пройде через кілька днів. Саме в перші дні після процедури необхідно правильно доглядати, щоб татуаж красиво ліг і шкіра швидко загоїлася. Рекомендації по догляду дасть майстер, але зазвичай він радить змащувати пошкоджену ділянку кремом або гелем для загоєння.

повернутися до меню ↑

Ефект після загоєння

Після того як шкіра заживе і пігмент стане трохи блідіше, брови будуть залишатися красиво окресленими ще протягом 3-5 років. Все буде залежати від індивідуальних особливостей людини і правильності догляду, адже татуаж, наприклад, боїться прямих сонячних променів.

Крім того, варто пам'ятати, що протягом цього часу може знадобитися корекція, адже пігмент має властивість вицвітати. Якщо ви помітили, що колір фарбування змінився, зверніться до майстра, він підкаже можливі варіанти вирішення проблеми.

Щоб красиві брови довгий час обрамляли ваше обличчя, потрібно правильно підібрати їх форму і техніку, якої пігмент буде завдано. Самостійно зробити це буде досить важко, особливо якщо ви ніколи не вдавалися до подібних процедур, тому краще буде звернутися до кваліфікованих фахівців, вивчивши його портфоліо і відгуки клієнтів.

Актуальні матеріали:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com