рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо фарбу для брів - рефектоціл, Ігора, РоКОЛОР, графіт

  1. Огляд популярних брендів
  2. Фарби від RefectoCil (Рефектоціл)
  3. Schwarzkopf Igora Bonacrom (Ігора)
  4. Фарба для брів і вій РоКОЛОР
  5. Estel Professional Enigma
  6. фарба Concept
  7. Що входить до складу фарб для брів?
  8. Як фарбувати брови?
  9. Популярні кольори і відтінки фарб
  10. Вибираємо відповідний колір
  11. Поради та маленькі хитрощі

Фарбування брів за допомогою спеціальної фарби - відмінний спосіб надати бровам доглянутий і яскравий вигляд на кілька днів.

Хороший варіант для літа, коли не хочеться навантажувати обличчя косметикою, а також для поїздки до моря - особа буде виглядати виразним з чіткими бровами.

Дівчата, які не перший раз фарбують брови фарбою, знають що фарба повинна бути гіпоалергенної, добре віддавати колір, не знебарвлювати вихідний матеріал і бути максимально стійкою.

Огляд популярних брендів

Для початку з'ясуємо, які фарби є сьогодні найбільш популярними у дівчат для домашнього використання.

Фарби від RefectoCil (Рефектоціл)

Колір, фарбування, стійкість - все показники у цій представниці знаходяться на висоті. Також споживачів радує відсутність алергічних реакцій і широка палітра кольорів.

Тюбик кошти досить великий - 50 мл, окислювач потрібно купувати окремо, що можна віднести до недоліків. Все інше, що необхідно для фарбування брів, в наборі є.

Schwarzkopf Igora Bonacrom (Ігора)

Шанувальниці цієї фарби вважають її високу ціну відповідної її якості.

У комплект входить майже все необхідне для фарбування: маленька мисочка для змішування, барвник, окислювач, наклейки під вії (на випадок, якщо ви захочете забарвити і вії).

Єдиний недолік цього засобу - колірна палітра, що включає в себе тільки 3 відтінку (чорний, коричневий, і синьо-чорний).

Фарба для брів і вій РоКОЛОР

РоКОЛОР - один їх бюджетних варіантів. Незважаючи на невисоку ціну, цей продукт дуже якісний: засіб гіпоалергенні, має в складі все необхідне для фарбування (покупниці відзначають дуже зручну пензлик для фарбування на відміну від більш дорогих аналогів), легко наноситься і змивається.

Тримається на волосках в середньому 2-3 тижні, залежно від догляду за бровками і особою.

Estel Professional Enigma

Ще один якісний бюджетний представник фарб для брів. Напівпрофесійне засіб відрізняється легкістю фарбування, відсутністю дратівливих чутливу шкіру компонентів.

Все необхідне для фарбування брів міститься в комплекті.

фарба Concept

Самий позитивний момент цієї фарби відзначають дівчата з чутливою шкірою: в ній немає аміаку. Зовсім! До плюсів також можна віднести: вартість кошти, широку кольорову палітру, досить високу стійкість.

Що входить до складу фарб для брів?

Загальний склад фарб для брів аналогічний фарбам для волосся, але з одним великим застереженням - в них міститься набагато менше аміачного окислювача, що дозволяє уникнути роздратування на ніжній шкірі обличчя і знебарвлення волосків.

Зверніть увагу, в недорогих засобах присутні спиртовмісні речовини, що не дуже добре, оскільки спирт може знебарвлювати і пересушувати волоски брів, хоча і сприяє глибокому проникненню фарби.

З цих же причин остерігайтеся коштів з аміаком в перших рядках складу, сульфітами і фосфіти.

Як фарбувати брови?

Можливо, ви захочете отримати брови Шамаханська цариці, не виходячи з дому. Що для цього знадобиться? Півгодини вільного часу і відповідна фарба.

Отже, приступимо:

  1. Вимийте обличчя, знежирте тоніком область фарбування;
  2. Маленька хитрість - якщо бажаєте злегка змінити форму брів, «обрисуйте» область, усередині якої повинна знаходитися фарба, косметичним олівцем контрастного кольору (наприклад, білого або сріблястого). Для полегшення завдання, можете скористатися спеціальними трафаретами;
  3. Навколо обмеженою області намажте самий жирний наявний у вас крем - це потрібно, щоб засіб не офарбило шкіру;
  4. За допомогою кисті заповніть фарбою область всередині олівцем ескізу;
  5. Щоб колір вийшов однаковим, фарбуйте брови синхронно. Спочатку - хвостики обох, потім - серединки, після цього - початок кожної брови. Слідкуйте за тим часом, який минув від початку фарбування;
  6. Через час, вказаний на упаковці, зітріть фарбу 2-3 ватяними дисками, змоченими водою.

Популярні кольори і відтінки фарб

Вибирайте той відтінок фарби, який найбільш підходить за кольоротипом. Сьогодні палітри мають багато відтінків для будь-якого типу зовнішності.

Не засмучуйтеся, якщо колір вийшов злегка яскравіше, ніж ви очікували - зайва яскравість зійде через 1-2 дня. Якщо ви хочете зробити колір світліше негайно, просто вмивайтеся звичайним гелем для вмивання і потріть бровки ватним диском.

Вибираємо відповідний колір

Зайве говорити, що блондинці не підійдуть синяво-чорні соболині або мідно-червоні брови, так само як світло-русяве або руде брови на брюнетці будуть губитися.

Якщо у вас світле волосся з холодним і попелястим відтінком, вибирайте фарбу відтінку графіт, русяву, або коричневу.

Якщо у вас світле волосся з холодним і попелястим відтінком, вибирайте фарбу відтінку графіт, русяву, або коричневу

Синяво-чорні і чорні брови йдуть тільки пекучим брюнеткам. Рудим і медноволосим дівчатам підходять брови від темно-русявого до темно-коричневих, включаючи всі відтінки рудих і золотисто-бежевих кольорів.

Також при виборі відтінку керуйтеся правилом: брови можуть бути темніше волосся тільки на 1-2 тони. Всі інші варіації виглядатимуть неприродно.

Поради та маленькі хитрощі

Спеціаліст в салоні навряд чи буде відкривати вам секрети фарбування, адже ви потрібні йому як клієнт. Однак замість майстра це зробимо ми. Отже:

  • Брови можна фарбувати фарбою досить часто, але не частіше 1 разу на тиждень;
  • Між фарбування підживлюйте волоски брів касторовою, мигдальним або оливковою олією. Це зміцнить волоски і зробить брови глянцевими і блискучими;
  • Строго витримуйте час, вказаний на упаковці. При фарбуванні в світло-русявий відтінок невитримане час може привести до того, що в дзеркалі ви побачите блідо-зелені відтінок;
  • Фарба для брів перед нанесенням виглядає набагато світліше, в процесі під впливом повітря вона окислюється і темніє, тому якщо бачите в мисочці з приготовленою до фарбування сумішшю світлий колір, не поспішайте додавати фарбувальний пігмент;
  • Головна хитрість в тому, щоб зробити пофарбовані брови якомога натуральніше - дитяча пензлик для малювання. Напевно ви здивуєтеся: «Навіщо потрібна дитяча кисть для малювання, коли в наборі є спеціальна паличка для фарбування?», Але, коли придбаєте досить досвіду у фарбуванні брів фарбою, зрозумієте, що кисть дає більш натуральний ефект.

Як фарбувати брови?
Що входить до складу фарб для брів?
Як фарбувати брови?
Що для цього знадобиться?
Напевно ви здивуєтеся: «Навіщо потрібна дитяча кисть для малювання, коли в наборі є спеціальна паличка для фарбування?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com