рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибір форми та кольору брів

  1. Як підібрати форму брів для татуажу
  2. Вибір за типом обличчя
  3. вибір відтінку

Правильно підібрані форма і відтінок брів здатні перетворити обличчя і додати йому привабливості. І якщо окреслені олівцем або невдало вищипані бровние дуги можна виправити, то в разі татуажу все набагато складніше. Тому так важливо вибрати майстра , Навички якого викликають довіру.
Правильно підібрані форма і відтінок брів здатні перетворити обличчя і додати йому привабливості
Якщо ви збираєтеся зробити татуаж брів, форми краще обговорити з фахівцем. Спираючись на свій досвід, він підкаже, які підійдуть особисто вам. Основні орієнтири для вибору - це тип особи і відтінок волосся.

Як підібрати форму брів для татуажу

Існує універсальна схема створення ідеальної брови «як правильно надати форму» (татуаж, як і будь-який макіяж, починається з визначення контуру). Для цього необхідно:

  1. Взяти олівець і розташувати його паралельно носовому крила. Уявна лінія повинна перетнути внутрішній кут ока і досягти лінії росту волосся. У цьому стає точкою - початок майбутньої дуги.
  2. Повернути олівець на 45 ° і подумки провести лінію через центр ока. Там, де вона досягне лінії росту, буде злам.
  3. Направити олівець через зовнішній кут ока. Місце зіткнення з лінією росту буде точкою закінчення дуги.

Перед процедурою «татуаж брів» форми майбутніх дуг акуратно промальовувалися олівцем і лише після цього закріплюються пігментом
Перед процедурою «татуаж брів» форми майбутніх дуг акуратно промальовувалися олівцем і лише після цього закріплюються пігментом.

Вибір за типом обличчя

Найпопулярніший спосіб визначення форми бровние дуг - класифікація за типом обличчя. Як підібрати форму брів для татуажу:

  • Для круглого обличчя ідеальною буде лінія зі зламом. Початок має бути широким, а кінчик - вузьким і коротким. При цьому бровние дуги повинні мати високий підйом. А ось лінії, що повністю повторюють контур обличчя, для цього типу - табу.
  • Для квадратного обличчя підійдуть підняті вгору вигнуті дуги. Головне правило для цього типу: вони не повинні бути занадто тонкими.
  • Для овального особи гармонійними будуть дуги злегка закругленої форми з невисоким підйомом. Якщо лінія буде розташовуватися дуже високо, особа візуально буде здаватися довшим.
  • Для трикутного особи оптимальним варіантом стануть дуги з плавним вигином і невеликим підйомом. Основне завдання тут - не перестаратися зі зламом, інакше особа придбає сумний вираз.
  • Для подовженого обличчя добре підійдуть прямі бровние дуги з ледь помітним вигином. Завдяки ним особа буде здаватися кругліше. Такому типу протипоказані дугоподібні лінії з високим підйомом.

Спираючись на ці дані, ви з легкістю виберете форми для татуажу брів, які стануть гідною прикрасою вашого образу.

вибір відтінку

Якщо ви хочете мати ідеальні брови, «як правильно надати форму при татуаже» буде не єдиним важливим питанням для вас. Велике значення має і вибраний колір. Підбирати відтінок слід виходячи з кольору волосся:

  • Блондинкам підійде пігмент з гами світло-коричневих і коричневих тонів. Якщо ж в кольорі присутній попелястий відтінок, то пігмент повинен включати холодні сірі тони.
  • Русяве волосся відрізняються різноманіттям відтінків, тому колір повинен вибиратися з урахуванням відтінку шкіри. Це можуть бути каштанові, коричневі, шоколадні тони.
  • Рудим дівчатам підійдуть коричневі і темно-коричневі пігменти, в залежності від відтінку волосся.
  • Шатенкам варто звернути увагу на палітру темно-коричневих і темно-сірих кольорів. При цьому вибирати темно-коричневий пігмент рекомендується тільки смаглявим дівчатам.
  • Брюнеткам зі світлою шкірою підійдуть темно-коричневі тони. Якщо шкіра смаглява, можна сміливо вибирати відтінок, близький до чорного кольору.
  • Меліровать дівчатам потрібно вибирати пігмент відповідно до кольору коренів волосся.

Як правильно надати форму, і який колір вибрати при татуаже брів, завжди підкаже майстер. А ще ви можете замовити послугу моделювання брів по фотографії . Або вибрати більш простий спосіб - довіритися досвіду майстра і насолоджуватися результатом.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com