рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тіні для брів в широкому асортименті: вчимося обирати і використовувати

  1. Тіні для брів: призначення
  2. види
  3. набори
  4. кольори
  5. консистенція
  6. З чого складаються тіні для брів
  7. Рейтинг кращих тіней
  8. ТОП преміум-класу
  9. ТОП бюджетних варіантів
  10. Як наносити тіні на брови: інструкція

Марія Симонова

Боїшся - не роби, робиш - не бійся

calendar_today 13 квітня 2019

visibility 291 перегляд

Дізнайтеся, навіщо потрібні тіні для брів. Серед основних функцій - фарбування, фіксація, корекція. Огляд різних видів: пудровие, рідкі, кремові, воскові, відтінків і інші. Корисна інформація про хімічний склад. Рейтинг найкращих засобів. Правила нанесення тіней на брови.

Чому останнім часом більшість жінок вибирають тіні для брів, ігноруючи звичний олівець? Як стверджують візажисти, у них маса переваг: відтінок виходить більш реальним, м'яка текстура, немає ризику подряпатися.

Як стверджують візажисти, у них маса переваг: відтінок виходить більш реальним, м'яка текстура, немає ризику подряпатися

Дійсно, після цього косметичного засобу відсутня ефект намальованих брів. Якщо все зроблено професійно, можна подумати, що кисть або аплікатор навіть не торкалися цієї частини обличчя. Чи можна зробити гарний макіяж брів тінями в домашніх умовах? Звичайно, якщо правильно їх підібрати і навчитися ними користуватися.

Тіні для брів: призначення

Навіщо потрібні тіні для брів, знають всі. За допомогою цього косметичного засобу можна зробити макіяж особи практично ідеальним. Це один з тих нюансів, який грає важливу роль в створенні індивідуального образу. Основні функції:

  • фарбування брів тінями дозволяє зробити їх більш яскравими і насиченими;
  • корекція форми брів тінями дозволяє згладжувати нерівні кордону і маскувати волоски, які вибиваються із загальної лінії;
  • натуральність макіяжу з тінями для брів вам забезпечена: з ними ви точно не будете виглядати вульгарною і розмальованої: навряд чи хтось здогадається, що тут побували кисть або аплікатор;
  • фіксація форми можлива, якщо до складу тіней входить віск, який дозволяє пудрі не обсипається з волосків і триматися на них цілий день.

Так що якщо навчитися робити красиві брови тінями в домашніх умовах, результат перевершить всі ваші очікування. Ви по-достоїнству зможете оцінити всі переваги цього косметичного засобу і віддавати відтепер перевагу виключно йому. Однак ефект по-справжньому порадує лише в тому випадку, якщо ви правильно підберете потрібні тіні, які підходять саме вам.

види

Щоб не розчаруватися в покупці і результаті, потрібно знати, які тіні для брів пропонують сучасні виробники і які з них вважаються найкращими. На ринку їх присутня велика різноманітність, тому потрібно хоча б приблизно припускати, які види тіней в вашому випадку будуть найоптимальнішим варіантом.

набори

Найчастіше продається набір тіней для брів, в який, крім основного косметичного засобу, можуть входити інші - допоміжні, а також інструменти по догляду за бровами .

Найпоширеніший набір - це тіні для брів з воском, який виконує фіксуючу функцію. Спочатку ви фарбуєтеся тінями, а потім наносите поверх них віск, щоб пігментні частинки не обсипалися вже в першій половині дня. Це дасть вам можливість виглядати натурально і природно до самого вечора.

  • З аппликаторами, щіточками і гребінцем

Велика частина наборів йде з аплікаторами, які представляють собою паличку з поролоновими вставками на кінцях. Вони не дуже зручні у використанні, т. К. Сприяють склеюванню волосків. Краще придбайте набір тіней з щіточкою або гребінцем, яка забезпечить рівномірний розподіл кошти по бровах.

Найпоширеніший набір тіней для брів - палетки з кількома кольорами відразу. Вони дозволяють експериментувати з різними відтінками і постійно змінювати образ.

Набори дуже зручні у використанні, так як містять інструменти для нанесення тіней на брови. З іншого боку, вони змушують переплачувати, бо більшість жінок користуються тільки якимось одним відтінком з набору, а другий (або третій) залишається цілим і засихає.

кольори

Найбільшу проблему для вибору складають кольору тіней для брів, які потрібно обов'язково підбирати відповідно до свого кольоротипу. Якщо помилитися, можна дуже сильно зіпсувати свій образ, виглядати ненатурально і навіть вульгарно.

блондинкам:

  • з синіми / зеленими очима - колір «графіт» або сіро-коричневі тіні;
  • з пшеничними волоссям і карими глазамі- світло-коричневі або шоколадні тіні;
  • з рудувато-золотими - теракотовий пігмент.

брюнеткам :

  • з річним цветотипом - темно-коричневі або шоколадні тіні;
  • з зимовим цветотипом - сірий пігмент (так званий «графіт»);
  • з волоссям, відливають синявою, - баклажановий колір;
  • смаглявим, з чорними волоссям - антрацитна палітра (мокрий асфальт).

рудоволосим:

  • з яскраво-рудим волоссям - коричневий, шоколадний, теракотовий відтінок;
  • з червоним волоссям - махагон, мідь, теракот;
  • з рудо-коричневого шевелюрою - графіт, шоколад.

У сучасних виробників палітра тіней для брів дуже обширна. Є відтінки для будь-якого кольоротипу. Тепер ви знаєте, як підібрати тіні для брів по їх відтінкам відповідно до кольору свого волосся.

Тепер ви знаєте, як підібрати тіні для брів по їх відтінкам відповідно до кольору свого волосся

консистенція

Якщо ви думаєте, що все тіні однаково розсипчасті і виробляються виключно у вигляді пудри, ви помиляєтеся. За консистенцією вони бувають різними.

Ніжні по своїй текстурі, кремові тіні для брів ідеально підходять для власниць сухої шкіри обличчя. Зазвичай вони мають додаткові зволожуючими властивостями. З ними приємно мати справу. Найпопулярніші крем-тіні для брів - EyeStudio Color Tattoo (Maybelline), Vamp! Compact Eyeshadow (Pupa), Kalinka Beauty Mono Eyeshadow (Essence).

  • Тіні-олівець

Можна вибрати олівець-тіні, який, незважаючи на свою пудровую, розсипчасту консистенцію, дозволяє наносити засіб більш точно, викреслюючи лінію брів рівно. З цієї серії немає рівних Brow Satin від Maybelline.

Більш розсипчасті, ніж олівець, тіні-пудра для брів, які наносяться аплікатором або спеціальним пензликом. Серед них добре зарекомендували себе Taupe (Billion Dollars Brows), BrowPow (theBalm).

Водостійкі рідкі тіні для брів нагадують по своїй кремові, але не такі густі. Тому їх краще відразу після нанесення фіксувати воском або лаком, а інакше вони можуть просто-напросто потекти. Вибирайте в цій ніші Long-Wear Brow Cream (lash & brow).

Якщо вам попалися воскові тіні для брів, вибирайте їх - не прогадаєте, бо, крім фарбування, вони дозволять зафіксувати потрібний вам вигин. За своєю консистенцією вони відрізняються твердістю, що дещо ускладнює їх нанесення.

Пудровие і олівцеві - це сухі тіні для брів, які протиставлені по консистенції рідким і кремовим.

Тільки ви самі можете вирішити, які тіні для брів краще: це буде залежати від цветотипа зовнішності і особистих переваг. Вибираючи засіб, не забудьте ознайомитися з його складом: добре, якщо в ньому будуть в основному натуральні інгредієнти.

На упаковці з тінями для брів шукайте такі іноземні слова: Eyebrow або Brow - брову, Kit - набір, Beauty - кращі, Shadows - тіні, Cake - сухі, тверді, Powder - пудра.

З чого складаються тіні для брів

Якщо вам потрібна хороша підводка брів тінями, яка, крім фарбувального ефекту, буде ще й доглядати за волосками, обов'язково придивляйтеся до складу вподобаного вам кошти. Добре, якщо в ньому будуть значитися:

  • гліцерин для зволоження;
  • віск для фіксації;
  • пігментні частинки для фарбування;
  • мінерали і вітаміни для ослаблених брів;
  • масла для пом'якшення (входять до складу рідких і кремових тіней);
  • тальк створює відчуття розсипчастості;
  • слюда надає бровам блиск.

А ось парабени і пропілегліколі у великій кількості не вітаються, так як можуть викликати сильну алергічну реакцію. Хочете підфарбувати і підправити брови за допомогою тіней? В такому випадку, після вивчення представлених тут азів сучасного косметичного мистецтва беріться за вивчення ринку. І допоможе вам тут рейтинг кращих тіней для фарбування брів.

Красуням корисно знати такий термін, як палетка - набір декоративної косметики, який часто вживається як раз щодо тіней.

Рейтинг кращих тіней

Пропонуємо вашій увазі найкращі тіні для брів від кращих брендових виробників. Щоб вам простіше було вибрати, ТОПи представлені за вартістю.

ТОП преміум-класу

  1. Light Brow Kit - тіні для брів Bobbi Brown (Боббі Браун) з США. 3 700 рублів.
  2. Le Sourcil Perfect Brows - тіні для брів Chanel (Шанель) з Франції. 2 900 рублів.
  3. Eyebrows Kit - тіні для брів Guerlain (Герлен) з Франції. 2 800 рублів.
  4. Brow Powder Duo - тіні для брів Anastasia Beverly Hills (Анастасія Беверлі Хілз) з США. 2 200 рублів.
  5. Eyebrow Powder Kit - тіні для брів Nouba (Ноубі) з Італії. 1 500 рублів.
  6. Eyebrow and Eyeliner Compact - тіні для брів Shiseido (Шісейдо) з Японії. 1 400 рублів.
  7. Eyebrow Design Set - тіні-пудра для брів Pupa (Пупа) з Італії. 840 рублів.
  8. Catwalk Star Eyebrow Powder - тіні для брів BeYu (Бію) з Німеччини. 770 рублів.
  9. Brow Artist Genius Kit - водостійкі тіні для брів L'Oreal Paris (Лореаль) з Франції. Професійний набір з щипцями, пигментированним воском, скошеної пензлем і гребінцем. 750 рублів.
  10. Perfect Brow Kit - тіні для брів IsaDora (Ізадор) зі Швеції. 700 рублів.

ТОП тіней середньої цінової ніші

  1. Smokey Eye - чотирьохкольорового тіні для брів Max Factor (Макс Фактор) з Ірландії. 640 рублів.
  2. Ideal Eyebrow - тіні для брів Eva Mosaic (Єва Мозіак), спільне виробництво Італія-Корея-Росія. 630 рублів.
  3. Shine Brow Liner - тіні-підводка для брів Vov (Вов) з Південної Кореї. 580 рублів.
  4. Eyebrow Cake Powder - тіні для брів Nyx (Нукс) з США. 490 рублів.
  5. Brow Satin - олівець-тіні для брів Maybelline (Мейбелін), США-Франція. 470 рублів.
  6. Совешенство - тіні для брів Avon (Ейвон) зі США. Набір включає в себе фіксує гель. 460 рублів. Купити можна на myavon.net.ua
  7. Білоруські тіні для брів Lux Visage (Люкс Візаж). 450 рублів.
  8. Eye Brow Set - тіні для брів Catrice (Катріс) з Німеччини. 420 рублів.
  9. Смокі айс - тіні для брів Faberlic (Фаберлік) з Росії. 400 рублів.
  10. Natural Code Eye Dramatizer - потрійні тіні для повік Lumene (люмен) з Фінляндії. 400 рублів.

ТОП бюджетних варіантів

  1. Eyebrow styling kit - тіні для брів Divage (Діваж) з Росії. 350 рублів.
  2. Eyestudio Color Tattoo - кремові тіні для брів Maybelline (Мейбелін), виробництво США-Франція. 330 рублів.
  3. Brow Shader Duo - тіні для брів Mac (Мак) з США. 320 рублів.
  4. Eye Brow Powder - тіні для брів Art Deco (Арт Деко) з Італії. 315 рублів.
  5. Beauty Eyebrow Kit - тіні для брів Oriflame (Оріфлейм) зі Швеції. У набір входять 2 відтінку тіней, що фіксує віск, 2 аплікатора. 300 рублів.
  6. Eyebrow Stylist Set - тіні для брів Essence (Ессенс) з Німеччини. 290 рублів.
  7. Тіні для брів Triumph (Тріумф) з Польщі. 250 рублів.
  8. Brow Arcade - пудровие тіні для брів Vivienne Sabo (Вів'єн Сабо) зі Швейцарії. 219 рублів.
  9. Trio Eyebrow - матові тіні для брів Ffleur «FF» (Флер) з Таїланду. 200 рублів.
  10. Eyebrow Cake - тіні для брів TF (ТФ) з Польщі. 130 рублів.

Вибирайте, які краще тіні для брів: рейтинг дає загальний огляд маркам, країнам-виробникам і, звичайно, орієнтовну вартість коштів.

Компанія Oriflame була створена в 1967 році в Швеції братами Йонасом і Робертом аф Йокнік. Раніше так називалося Королівське прапор в дореволюційній Франції.

Як наносити тіні на брови: інструкція

Залишилося зрозуміти, як фарбувати брови тінями правильно, щоб результат вийшов красиво. Є покрокова інструкція, яка допоможе вам освоїти дане мистецтво всього за кілька хвилин.

  1. Видаліть з особи макіяж. Вмийтеся з очищує тоніком.
  2. Нанесіть на пензлик (аплікатор) трохи тіней.
  3. Широким мазком нанесіть їх спочатку на одну брову в напрямку від перенісся до скроні. Потім виконайте те ж саме з іншою бровою.
  4. Якщо мазнула занадто багато, видаліть надлишки ватяним диском або спеціальної гребінцем для брів.
  5. Для фіксації стійкого кольору на весь день (або весь вечір) нанесіть зверху гель або віск, якщо вони не входять до складу ваших тіней.

З одного боку, здається, що нанесення тіней для брів - дуже просте, яке не потребує навичок справу. Однак дуже часто вони розсипаються, погано тримаються або вилазять за основну лінію брів. Так що все-таки будьте з ними акуратніше.

Тепер ви знаєте, як використовувати тіні для брів правильно, майже професійно, навіть в домашніх умовах. Не бійтеся експериментувати і застосовувати нові косметичні засоби. Вони допоможуть створити свіжий, більш оригінальний і натуральний образ, який здивує та захопить оточуючих.

Чи не применшуйте значення брів в жіночій зовнішності. Включіть в свою косметичку спеціальні тіні для них (не для очей, не для повік, а саме для брів) і самі побачите, наскільки це необхідна річ.

Чи можна зробити гарний макіяж брів тінями в домашніх умовах?
Хочете підфарбувати і підправити брови за допомогою тіней?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com