рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів - виправлення кольору.

  1. Сині брови.
  2. Блакитно-сірі або свинцеві брови.
  3. Червоні брови.

Одна з проблем з якою стикаються початківці майстра перманентного макіяжу це складність у прогнозуванні кольору татуажу брів після повного загоєння. Це викликано декількома причинами. Перше, це величезний асортимент пігментів для перманентного макіяжу. Виробники прагнуть наситити ринок, продавці підвищити рівень продажів і ті і інші обіцяють що нові пігменти, краще попередніх, містять «біо» або органічні барвники, і навіть якщо в цьому є якийсь відсоток від правди, то на тестування нового пігменту піде чимало часу. Друге, бажання догодити клієнту і зробити татуаж брів теплих відтінків коричневого кольору.
Розглянемо можливі наслідки таких експериментів і варіанти виправлення.

Сині брови.

Такий колір це наслідок використання чорного барвника як допоміжного, для посилення насиченості або, що вже практично не зустрічається, в чистому вигляді.
Виправити такий невдалий татуаж можна, поетапно змінюючи його колір спеціальними пігментами для корекції .

Виправити такий невдалий татуаж можна, поетапно змінюючи його колір спеціальними   пігментами для корекції

BLUE EYEBROW CORRECTOR (W) COR05. КОРРЕКТОР СИНІХ БРІВ.

Для перекриття такого синього або синювато-фіолетового кольору брів може знадобитися кілька процедур, з інтервалом від 3-х до 4-х тижнів, необхідних для повного відновлення шкіри, і прояви отриманого кольору.
Брови фарбуються рівномірним шаром, використовуючи штриховую техніку, спіральна, в даному випадку, потрібного результату не дасть. Колір потрібно використовувати жовтий або помаранчевий з лінійки спеціальних пігментів-коректорів. Ефект від цієї процедури ґрунтується на принципі виборчого відбиття світла . Після загоєння шкіри і інкапсуляції клітинами організму частинок нового барвника, брови стануть сірого або сіро-коричневого відтінку. Коли, після чергової процедури татуажу коректором, отриманий ефекту буде влаштовувати і майстри і клієнта, можна використовувати звичайний пігмент для перманентного макіяжу, а коректор як добавку до нього, для більш м'якого переходу квітів в граничної області між старим і новим татуажем.

Блакитно-сірі або свинцеві брови.

GRAY ASH EYEBROW CORRECTOR (W) COR09. КОРРЕКТОР ДЛЯ попелястий-СІРИХ І брудно-СІРИХ БРІВ.

Такий результат зазвичай зустрічається у клієнтів з холодним типом зовнішності (волосся єстві

ного попелястого кольору, шкіра не вираженого кольору з блакитним відливом) в тих випадках коли процедура татуажу проводилася з використанням пігментів з барвниками сірих або попелястих відтінків.
Якщо невдалий колір брів не надто насичений (блакитно-сірий, прозорий) то для виправлення такого татуажу потрібно використовувати оливковий коректор, з незначним додаванням жовтого. Така методика дозволить скоротити кількість процедур корекції і в результаті колір брів повинен стати сіро-русявим. Після чого, з цього кольору можна проводити остаточний варіант татуажу потрібного кольору. В результаті брови повинні придбати природний колір - коричневий або темно-пісочний.

Червоні брови.

В основі складу коричневих пігментів, від будь-яких виробників, закладені однакові мінеральні компоненти мають різний час розпаду і виведення з організму. Через це прекрасно зро

Через це прекрасно зро

PINK EYEBROW CORRECTOR (N) COR01. КОРРЕКТОР РОЖЕВИХ БРІВ.

анний татуаж брів згодом може змінити свій колір від коричневого до різних відтінків червоного кольору, в залежності від типу шкіри і додаткових компонентів основного барвника.

Абсолютно будь-який пігмент, з на базі барвників коричневого кольору, перебуваючи в шкірі, незалежно від його якості, з часом може почервоніти. Практично всі кольори використовуються в і татуаже і татуювання є складовими. В основі коричневого - чорний, червоний, жовтий і білий.

Молекули оксидів металів які входять до складу червоного барвника зі шкіри практично не виводяться.
Під впливом ультра-фіолетових променів світла молекули чорних, білих і жовтих елементів пігменту знаходиться в шкірі з часом руйнуються, а елементи червоного кольору - немає.
«Почервонілий» татуаж брів не складно виправляється пігментом коректором оливкового кольору. Після цього їх колір набуває русявий відтінок.
Червоні брови не складно виправити коректорами оливкових оттенков.Уже після першої процедури, брови можуть придбати русявий відтінок.


comments powered by HyperComments

Share


січень

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com