рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів: що це таке, види, фото, протипоказання

  1. Як роблять татуаж брів
  2. Види татуажу брів
  3. Волоскові татуаж брів
  4. Метод м'якої розтушовування брів
  5. Мікроблейдінг
  6. Татуаж брів в домашніх умовах
  7. Скільки тримається татуаж брів
  8. Видалення татуажу брів
  9. Протипоказання
  10. Наслідки татуажу брів

Перманентний татуаж брів можна сміливо назвати косметологічної операцією, яка за своєю суттю нагадує вибивання татуювання, що відбивається в самій назві. При татуаже брів косметолог використовує спеціальні голки, завдяки яким під шкіру вводяться нешкідливі фарбувальні речовини, що допомагають візуально зробити бліді брови - темними, ріденькі - густими, крім того, таким чином можна відкоригувати лінію для природного зростання брів в майбутньому.

Зміст, швидкий перехід

Як роблять татуаж брів

Весь захід зі створення татуажу брів у досвідченого фахівця зазвичай займає близько 30 хвилин, однак трапляються і об'єктивні винятку через індивідуальних особливостей клієнта, що може розтягнути процедуру в рази. В першу чергу з особи усувають всю нанесену косметику, самі брови при цьому знежирюють спеціальними засобами. На чисту і знежирену шкіру наносять попередньо узгоджений макет, потім фахівець ставить необхідні мітки, на які він буде орієнтуватися під час нанесення татуажу брів.

Татуаж брів є досить болючою процедурою, тому для зняття малоприємних відчуттів клієнта, а заодно і спрощення роботи майстра використовують місцеві анестезуючі препарати. Після нанесення анестетика, очікують близько 15 хвилин, за цей час досягається повноцінне дію знеболюючого препарату.

Нарешті, настає момент безпосереднього нанесення самого татуажу. За допомогою звичайної тату-машинки, під шкіру вводять безпечний фарбувальний пігмент органічного або мінерального походження, який підбирають в залежності від обраного татуажу брів. Голку вводять під шкіру не дуже глибоко, в середньому, на 1 мм. Гранично допустима глибина - 1,5 міліметра. Якщо голку ввести глибше, то титрування лінії брів швидше за все будуть мати різний відтінок і товщину, саме тому косметолог повинен бути гранично акуратним і обережним у проведенні кожної лінії.

Після закінчення процедури нанесення татуажу брів, їх покривають заспокійливими кремами, які вбережуть від зайвого роздратування і запалення, а також прискорять процес регенерації.

Види татуажу брів

За способом проведення розрізняють два види татуажу, які відрізняються кінцевим ефектом і тривалістю збереження отриманих результатів:

  1. Волоскові татуаж брів;
  2. Метод м'якої розтушовування;
  3. Комбінований татуаж брів (передбачає поєднання двох технік, робиться на розсуд майстра).

Волоскові татуаж брів

Волоскові татуаж брів передбачає таку процедуру, під час якої косметолог «вибиває» на бровах татуйований малюнок, де лінії, своєю товщиною і кольором, будуть ідеально відповідати волосках ваших власних брів Волоскові татуаж брів передбачає таку процедуру, під час якої косметолог «вибиває» на бровах татуйований малюнок, де лінії, своєю товщиною і кольором, будуть ідеально відповідати волосках ваших власних брів. Тобто, даний тип татуажу полягає в домальовування «не вистачає» волосків. Досить майстерний і досвідчений косметолог - естетист, зможе, так намалювати додаткові волоски, що навіть при уважному близькому розгляданні, їх буде досить складно відрізнити від ваших власних. Таким способом, можна нататуіровать волоски будь-якої необхідної довжини, відкоригувати лінію брів, зробити їх візуально природними і густішими.

Коли роблять волоскові татуаж зазвичай використовують мінеральні пігменти, які вводяться досить глибоко під шкіру (0,8-1,0 мм). Даний вид татуажу має дуже великі терміни збереження первозданного, гідного кінцевого результату. Насправді, з плином часу волоскові татуаж зовсім не пропаде, він залишиться з вами на все життя. Правда, в процесі старіння шкіри, відтінок брів стане світліше, а лінії можуть трохи спотвориться. Однак подібний природний недолік можна дуже просто прибрати процедурою корекції татуажу.

Метод м'якої розтушовування брів

Метод м'якої розтушовування брів робиться шляхом затушовування головної лінії росту брів на пару тонів більш темним відтінком, завдяки чому брови здаватимуться значно густіше і темніше Метод м'якої розтушовування брів робиться шляхом затушовування головної лінії росту брів на пару тонів більш темним відтінком, завдяки чому брови здаватимуться значно густіше і темніше. Даний вид татуажу набагато простіше зробити, ніж волоскові, проте з його допомогою не вийде відкоригувати лінію росту або кардинально поміняти зовнішній вигляд брів. Також, при м'якої розтушовування брів використовують органічні барвники (пігменти з рослин), а голку вводять на трохи меншу глибину - від 0,5 до 0,8 мм, на відміну від волосових методу. У підсумку вийде татуювання брів, яка з часом вицвіте і в кінцевому рахунку зовсім зникне.

До слова, саме з цієї причини більшість людей вибирають метод м'якої розтушовування, так як він буде з вами не все життя, а тільки кілька років. Крім того, величезним гідністю м'якої розтушовування брів є те, що шкіра травмується набагато менше, через що набряклість і почервоніння характеризуються мінімальної виразністю, а будь-які хворобливі відчуття і дискомфорт повністю проходять за тиждень або раніше.

Мікроблейдінг

Косметолог проводить процедуру мікроблейдінга тонким лезом, роблячи на шкірі маленькі надрізи, для занесення в верхній шар епідермісу фарбувального пімента Косметолог проводить процедуру мікроблейдінга тонким лезом, роблячи на шкірі маленькі надрізи, для занесення в верхній шар епідермісу фарбувального пімента. Все це робиться для отримання на шкірі тонких штрихів з чітким контуром.

Напрямок волосків визначають залежно від обраної техніки нанесення. Існує дві основні техніки промальовування: східна і європейська, яку ще називають манекенів.

Європейська (вона ж манекенів) техніка передбачає нанесення рівномірно розподілених волосків заданої товщини, довжини та кольору.

При східній техніці штрихи прорисовують, спираючись на індивідуальні анатомічні особливості брів клієнта. Це означає, що волоски можуть бути різної довжини, товщини і кольору. Штрихи наносять в трьох різних напрямках.

Повноцінне відновлення шкіри після проведення процедури мікроблейдінга досягається за місяць. За цей час відваляться скоринки, повністю піде сухість шкіри, а з ними і відчуття стягнутості. Брови посветлеют.

Результат протримається від 8 місяців до 2 років. Все залежить, знову ж таки, від індивідуальних особливостей клієнта. Найменший термін збереження результату буде у людей з жирною і комбінованою шкірою.

Загалом, це просто стійкий макіяж, який все одно зажадає корекції, хоч і через тривалий час.

Татуаж брів в домашніх умовах

Татуаж брів в домашніх умовах ризик особливий і можливий тільки в разі, якщо умовте косметолога приїхати до вас додому, а от проводити таку процедуру самостійно не можна, зважаючи на свою неможливість. До того ж, робити татуаж брів будинку вкрай не рекомендується, оскільки вдома часом буває досить складно забезпечити прийнятний рівень комфорту і, що важливіше, гігієни для нормальної роботи майстра.

Якщо ж якимось чином ви вмовити косметолога зробити татуаж брів будинку, то йому потрібно буде облаштувати робоче місце, яке при достатньому ступені стерильності не завадило б самому робочому процесу. Також, потрібно виключити будь-які можливі подразники, які можуть відвернути або перешкодити майстру татуажу, адже якщо його рука здригнеться це призведе до не надто задовільного кінцевим результатом. А виправити біду можна буде тільки за допомогою повторної процедури татуажу, яку можливо провести лише після повного загоєння брів.

Скільки тримається татуаж брів

Тривалість збереження ефекту при татуаже брів, перш за все, залежить від обраного типу проведення процедури. Якщо при створенні татуйованих брів косметолог буде використовувати неорганічні барвники (їх вводять глибоко під шкіру), то такий вид татуажу залишиться з вами на все життя. Можливість його прибрати буде, але тільки з використанням спеціальної техніки, про яку ми поговоримо трохи пізніше. Якщо ж татуаж брів був зроблений за допомогою органічних фарбувальних пігментів, які вводяться не так глибоко під шкіру, то він з часом вицвіте і зникне.

Скільки часу займе повне зникнення слідів татуажу органічними фарбами, для кожної людини індивідуально, і залежить це від кількох факторів:

  • вік;
  • наскільки активна імунна система;
  • насиченість і якість використовуваних пігментів;
  • частота перебування на сонці;
  • глибина введення голки з пігментами.

А тепер давайте зупинимося і розберемо кожен пункт по-окремо, щоб краще зрозуміти причини впливу того чи іншого фактора.

Залежність тривалості збереження татуажу від віку людини виражається в тому, що чим старше клієнт, тим повільніше стають його імунні реакції. Татуаж брів, зроблений в молодому віці, зазвичай зберігається набагато менший час, ніж в зрілому і літньому.

Раз вже ми торкнулися активності імунної системи, нагадаємо, вона відповідає за те, як швидко організм встигає виводити чужорідні речовини. Тобто, чим активніше імунна система, тим менше часу збережеться татуаж брів.

Найбільш важливим фактором, від якого залежить тривалість збереження татуажу брів, є насиченість пігментів. Адже організм сприймає барвники будь-якого походження як чужорідні, які терміново потрібно вивести. Зводиться все до того ж, чим насиченішим, тим довше організм буде виводити пігмент, а значить більш тривалий час буде збережуться татуаж брів.

Те, як часто ви будете перебувати на сонці, також позначиться на терміні «життя» вашого татуажу. Як ми знаємо, в сонячних променях є ультрафіолет, який може, вміє і буде активно випалювати як натуральні, так і штучно забарвлені пігменти шкіри. Звідси випливає, що для продовження терміну зберігання первозданної краси татуажу брів, доведеться скоротити прийом сонячних ванн, ну або хоча б від прямих сонячних променів прикрити.

Глибина введення голки в сильній мірі вплине на тривалість збереження татуажу, адже чим глибше вона проникне, тим важче буде організму викорінювати чужорідні пігменти з підшкірної клітковини.

Видалення татуажу брів

Видалити татуаж брів буде легко, в тому випадку, якщо вам зробили татуаж, при якому використовують органічні пігменти, а, як ми з'ясували раніше, з часом такий вид татуажу і сам без будь-якої допомоги з боку зникне. Однак, якщо ви залишитеся незадоволеною результатом роботи майстра, або просто хочеться змінити форму, то косметолог може зробити лазерну шліфовку шкіри, після якої втечуть не тільки штучні, але і, на жаль, деякі, натуральні пігменти епітеліальної клітковини.

Набагато складніше видалити волоскові татуаж брів, який здійснюється за допомогою фарбувальних пігментів неорганічного походження. Насправді, подібний татуаж є ні що інше як повноцінна татуювання, яку, як відомо, зовсім не просто видалити. Щоб розпрощатися з волоскові татуажем необхідно вдатися до допомоги лазерного апарату для видалення тату. Для повного звільнення від татуйованих брів, доведеться пройти близько чотирьох, що б'ють по кишені, процедур лазерного видалення. Ну і самі розумієте, що в цей час будуть виглядати ваші брови.

Протипоказання

Як ми вже не раз відзначали, татуаж брів - це процедура, під час якої в епітеліальну клітковину вводяться фарбувальні речовини чужорідного для організму людини походження. Не будемо приховувати, даний процес досить травматичний для шкіри обличчя, а також є ще одним збудником для імунної системи, тому татуаж брів категорично заборонений:

  • При цукровому діабеті інсулінозалежній форми.
  • Запальних захворюваннях шкіри.
  • Поганий згортання крові.
  • Захворюваннях організму, що супроводжується підвищенням температури тіла.
  • Наявності келоїдних рубців біля лінії росту брів.
  • Наявності злоякісних і доброякісних новоутворень шкіри.
  • Психічних розладах і епілепсії.

Наслідки татуажу брів

Відразу після закінчення процедури татуажу ділянку біля брів почервоніє і вспухнет, але це короткострокове явище, яке пройде не більше ніж за два дні. Через кілька годин на порушених ділянках брів утворюється корочка. Ні в якому разі не здирати її, як би не хотілося, свербіло або щось ще - вона повинна відлущити самостійно, без вашої допомоги. Для того щоб звести до мінімуму весь можливий дискомфорт, косметолог може виписати мазь, яка посприяє швидшому заспокоєнню роздратованою шкіри, її загоєнню і пом'якшить корочку, що в свою чергу зменшить ваше бажання здерти її.

Через деякий час (два-три дні), в надзвичайно рідкісних випадках, пов'язаних з індивідуальними особливостями клієнта - через 1,5-2 тижні, шкіра на бровах повністю заживає, і вони, нарешті, стануть такими розкішними, як замислювалося спочатку. З плином часу, в залежності від характерних особливостей конкретно взятої людини і деякої вищеописаної специфіки самої процедури, татуаж брів можливо стане світлішим. На жаль, захиститися від цього неможливо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com