рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів: переваги та протипоказання до проведення процедури

  1. Відео процедури перманентного макіяжу брів
  2. Що ж таке татуаж брів?
  3. Як виконується «багаторічний» макіяж
  4. Протипоказання до проведення процедури
  5. Татуаж брів в питаннях і відповідях

Рідкісна жінка вважає свої брови ідеальними Рідкісна жінка вважає свої брови ідеальними. Одні домальовують олівцем необхідну довжину, інші старанно вищипують брови, щоб надати потрібну форму. А між тим, є альтернатива. Це татуаж брів - тимчасове татуювання, яка наноситься спеціальною фарбою.

Відео процедури перманентного макіяжу брів

Безліч жінок вже оцінили переваги перманентного макіяжу. Татуаж брів, губ, «стрілки на очах», які зроблені красиво, дають можливість заощадити час на щоденний макіяж. Але, незважаючи на очевидні переваги, мало хто наважується на цю процедуру. Жінок насторожує сумний досвід знайомих і незнайомих дам з невдало зробленим перманентним макіяжем, а також відсутність інформації про саму процедуру, протипоказання і можливі побічні ефекти.

до змісту ↑

Що ж таке татуаж брів?

Татуажем називають перманентний (постійний макіяж). Хоча правильно було б назвати його полуперманентние. Адже постійним цей макіяж залишається тільки протягом декількох років. Фарби, які використовуються для такого макіяжу, що не фарбують тканини шкіри. Це мікроімплантанти природного походження. Через 2-3 роки вони починають бліднути через регенерації клітин, а потім і зовсім зникають.

Багато хто задає питання: чому ж не зробити «вічний» макіяж, пофарбувавши тканини шкіри Багато хто задає питання: чому ж не зробити «вічний» макіяж, пофарбувавши тканини шкіри? Досить знайти хорошого майстра, який точно зробить брови красивими, а не спотворить обличчя, і зробити макіяж раз і назавжди. Не варто цього робити. По-перше, від помилок ніхто не застрахований. По-друге, фарби, які забарвлюють тканини шкіри (їх використовують для постійних татуювань) з часом набувають зеленуватий відтінок. А навіщо вам зелені брови?

Деякі недобросовісні майстри, намагаючись заощадити на фарбі, роблять перманентний макіяж з використанням татуіровочних, а не татуажном фарб. Деякі роблять так, щоб клієнт нічого не помітив. Тільки через кілька років він починає підозрювати про це, коли брови набувають зеленуватий або червонуватий відтінок. Червоними брови стають через те, що майстер, вирішивши заощадити на фарбі, не купив коричневу фарбу для татуажу брів. Він отримав її шляхом змішування червоної фарби для татуажу губ з чорною фарбою для стрілок і татуювань. А цього робити не можна, оскільки частинки пігментів різних фарб мають різну структуру і різні розміри, тому сходить фарба нерівномірно.

Бували випадки, що майстри самі рекомендували клієнтам робити «вічний» макіяж. Навіщо, мовляв, кожні 2-3 роки переробляти татуаж брів? Давайте постійний зробимо, це ж економія грошей. Так говорить майстер довірливою клієнтці. Тільки не уточнює, чиїх грошей економія. Виявляється його, майстри грошей. Адже фарба для татуажу значно дорожче фарби для постійних татуювань.

до змісту ↑

Як виконується «багаторічний» макіяж

Перед початком процедури особа ретельно очищають від косметики і забруднень. Використовують антибактеріальне мило і антисептичні засоби. Далі починається найвідповідальніший етап. Це підбір форми брів. Волосся обов'язково збираються назад, відкривається шия. Це робиться для того, щоб майстер побачив овал обличчя. Підбір форми - відповідальний етап, який зумовлює підсумок всієї роботи. Тому дуже важливо, щоб майстер не тільки знав техніку татуажу, а й був візажистом.

Не варто виривати у майстри олівець і самостійно малювати форму брів Не варто виривати у майстри олівець і самостійно малювати форму брів. Якщо це професіонал, він зробить форму, яку вважає за потрібне, і ця форма вам сподобається. Не сподобається - підкоригує. Безпосередньо до наколюванні приступають тільки після того, як форма брів буде затверджена вами. Якщо ж вам не подобається форма, яку пропонує майстер, ймовірно, краще пошукати іншого фахівця. Майстер татуажу просто зобов'язаний бути візажистом.

Зазвичай татуаж брів робиться поетапно. Спочатку колір неінтенсівен, потім тон потроху додається. Це дозволяє не переборщити і не зробити брови занадто чорними. Дуже важливо, щоб вони гармоніювали з тону з кольором шкіри і волосся. Оскільки під час татуажу шкіра травмується, по завершенні обколені місця дезінфікуються, на брови наносять товстий шар густого ранозагоювальний крему. Він оберігає ранку від пилу.

Найчастіше татуаж брів робиться в два заходи. Після того, як зійде скоринка, вам знову доведеться зустрітися з майстром з метою корекції брів. Адже неможливо вгадати точну глибину проколу, оскільки у різних людей різна структура шкіри, різний імунітет і метаболізм.

до змісту ↑

Протипоказання до проведення процедури

Протипоказаннями для проведення процедури є хвороби або стану організму, при яких знижується згортання крові Протипоказаннями для проведення процедури є хвороби або стану організму, при яких знижується згортання крові. Не можна робити татуаж брів, губ, очей людям, що страждають на цукровий діабет. Прийом напередодні алкоголю викликає зниження згортання крові. Такий же вплив мають деякі ліки (наприклад, анальгетики, аспірин).

загрузка ...

Проведення процедури збігається з курсом лікарських препаратів? Обов'язково порадьтеся з лікарем щодо можливості татуажу. Згортання крові знижується і в період менструацій. Ще одна особливість організму, при якій протипоказаний татуаж - схильність до утворення келоїдних рубців. Якщо ви помічали, що у вас після невеликої подряпини утворюється виступаючий шрам, вам не можна робити татуаж.

Звідси випливають і ускладнення, які можливі після проведення процедури татуажу брів. Тривале загоєння травмованих місць. Інших ускладнень при грамотному проведенні процедури і правильний догляд за татуйованими місцями не виникне. Всі частини татуіровочной машинки, які контактують зі шкірою, повинні бути одноразовими. Не соромтеся попросити майстра при вас роздрукувати голку.

до змісту ↑

Татуаж брів в питаннях і відповідях

  • Боляче це? Клієнтка сама вирішує питання про застосування анестезії. Татуаж, звичайно, процедура хвороблива, але терпима. Існує безліч анестетиків, які дозволяють не відчувати болю.
  • Чи потрібно збривати або повністю вискубувати брови перед процедурою? Ні. Знищувати брови не варто. Їх коригують пінцетом в тих місцях, де зростання волосків не збігається з новою правильною формою.
  • Чи впливає татуаж на ріст волосся? Ні, не впливає. Фарба вноситься в роговий шар шкіри, механічні дії виявляються тільки на епідерміс і на роговий шар, а волосяні цибулини знаходяться значно глибше.
  • Скільки тримається татуаж? Залежно від типу шкіри і швидкості обміну речовин татуаж тримається від 2 до 5 років.
  • Коли можна приймати душ або вмиватися після татуажу? Через дві години після проведення процедури. Але до тих пір, поки затягнеться ранка, це потрібно робити акуратно. Тонка скоринка, яка утворюється на татуйованому місці, повинна міститися в чистоті. Її не можна дряпати. Не можна давати скоринці пересихати, потрібно використовувати спеціальні креми. А ось акуратне ополіскування не зашкодить. Важливо !!! До тих пір, поки не зійде скоринка, не можна засмагати ходити в солярій або сауну, купатися в басейні або відкритих водоймищах.
  • Коли зійде скоринка? Після татуажу брів кірка сходить через 4-10 днів. На бровах вона практично непомітна.
  • Як доглядати за скоринкою? Догляд полягає в нанесенні антисептичних і зволожуючих кремів. Підійде «Рятувальник» (не "Спаситель», а саме «Рятувальник»). Для зволоження добре підходить крем Nivea. Дряпати скоринки категорично заборонено.
  • Через скільки днів сходить набряклість після татуажу? Татуаж брів набряклості не викликає, а легке почервоніння сходить через дві години.

Багато хто задає питання: чому ж не зробити «вічний» макіяж, пофарбувавши тканини шкіри?
А навіщо вам зелені брови?
Навіщо, мовляв, кожні 2-3 роки переробляти татуаж брів?
Проведення процедури збігається з курсом лікарських препаратів?
Чи потрібно збривати або повністю вискубувати брови перед процедурою?
Чи впливає татуаж на ріст волосся?
Скільки тримається татуаж?
Коли можна приймати душ або вмиватися після татуажу?
Коли зійде скоринка?
Як доглядати за скоринкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com