рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуаж брів: догляд після процедури, ніж мазати волоскові макіяж? фото

  1. Як довго заживає?
  2. догляд
  3. Як доглядати за шкірою обличчя після процедури?
  4. Негативні наслідки неправильного догляду

Щоб виглядати завжди і всюди на п'ять з плюсом, багато жінок роблять татуаж брів . На щастя, це не так боляче, як здається, а результат зберігається роками. . Щоб процедура принесла більше користі, а результат радував вас якомога довше, дотримуйтесь наших рекомендацій.

Щоденний макіяж забирає досить багато часу. Особливо, якщо природа не нагородила вас густими і яскравими бровами, припадають підфарбовувати їх щоранку. Але в умовах відпустки, на пляжі, під час походу в басейн, сауну, теж хочеться виглядати максимально добре. Тому багато вирішуються на послугу перманентного макіяжу, який надовго забезпечує гарну рівну лінію, потрібну товщину і яскравий колір. .

Як довго заживає?

Не секрет, що татуаж брів, тобто малювання відсутніх волосків на шкірі за допомогою спеціального інструменту, - процедура травматична для шкіри, і знадобиться якийсь час, щоб пройшов процес загоєння. Майстри повинні інструктувати пацієнтів, як в домашніх умовах стежити за станом шкіри і волосків, ніж мазати брови після татуажу , Щоб залишився потрібний колір і контур. Ось основні правила:

  • Не чіпайте обличчя руками, не витирайте його жорстким рушником, це буде боляче;
  • Не плануйте відвідування лазні, басейну, інших громадських місць, де легко занести інфекцію в ранку;
  • Перший час відмовтеся від скрабів, пілінгу. Вам буде боляче їх робити, до того ж посилиться подразнюючий ефект;
  • Ви не повинні зіграти до повного відновлення шкіри.

. При правильному догляді за шкірою обличчя в цій області потрібний відтінок волосків проявиться після повного загоєння.

Голки травмують шкіру, тому протягом 5-7 днів бережіть обличчя від впливу подразнюючих шкіру засобів: пілінгів, скрабів, сонця, жорстких щіток і рушників.

догляд

Голочки з барвником () порушують поверхневий шар шкіри, тому між волосків назовні виступає сукровиця. Вона висихає і утворює корочку, яка стягує шкіру, викликаючи неприємні відчуття. Здирати скоринки не можна, це боляче і небезпечно! Ви повинні знімати їх вологою безспиртовій серветкою. Чим тонше буде корочка, тим швидше відбудеться повне загоєння.

. Якщо ж ви порушите баланс, то частина його вийде з сукровицею назовні, і колір брів стане нерівномірним. Разом з скоринкою може відірватися ще і частина волосків, що набагато болючіше.

Після перманентного макіяжу брів цілком природно освіту набряку у верхній третині особи. Щоб полегшити цей симптом, варто прийняти антигістамінний засіб, а при необхідності і знеболююче.

Як доглядати за шкірою обличчя після процедури?

50% успіху перманенту, чіткий контур і хороший насичений колір брів залежать від того, як ви будете стежити за собою. Ось що ви обов'язково повинні робити:

  • Відразу після процедури майстер наносить аплікацію, яку необхідно носити стільки, скільки він скаже. . Після закінчення цього часу треба вмитися з антисептичним засобом, обережно промокнув обличчя паперовою серветкою. І в наступні дні постарайтеся не торкатися особи руками і грубим рушником;
  • 10-14 днів можна користуватися ніякої косметикою в цій області;
  • (Він не впливає на підсумковий колір), а через 15 хвилин після цього змащуйте їх спеціальним кремом. Залишки крему через 7-10 хвилин промокніть;
  • Наступні дні проробляти ті ж маніпуляції, але не більше 4 разів на день. Це необхідно робити до тих пір, поки скоринки не будуть з легкістю відділятися від шкіри і волосків;
  • здійснюючи догляд після татуажу брів , Не допускайте занадто сильного зволоження або пересихання шкіри. І те, і інше може негативно позначитися на кінцевому результаті, і татуаж брів виявиться зовсім не таким, як ви очікували;
  • Вмивати обличчя, змивати макіяж краще кип'яченою водою;
  • При отрастании зайвих волосків в області брів з'являється бажання їх вищипнути. В умовах, поки процес загоєння не завершився, це може бути боляче. Якщо відмовитися від вищипування не можна, робіть це акуратно або використовуйте бритву.

Якщо ви хочете отримати оптимальний результат, ви повинні неухильно дотримуватися всіх рекомендацій вашого майстра, як відновити брови.

Негативні наслідки неправильного догляду

Якщо результат вас не влаштовує, це не обов'язково помилка або недобросовісна робота майстра. Можливо, догляд за бровами після татуажу, який ви робили в домашніх умовах, проводився не за правилами. Найпоширеніший підсумок цього - неоднорідний колір брів.

Підсумок Причина Нерівномірний розподіл пігменту в шкірі Прийом антибіотиків або гормональних засобів після перманентного фарбування брів Прогалини і нерівний колір Передчасне видалення кірочок з волосків Сильне запалення в області брів Занесена інфекція під час татуажу або через несвоєчасну обробки в домашніх умовах. Алергія на пігмент. Сонячний опік. Передчасне нанесення макіяжу. Умивання накопичений водою. Занадто активне вищипування волосків. Передчасне вицвітання пігменту Зловживання засмагою. Використання спиртових лосьйонів, кремів з гормонами або антибіотиками.

Пам'ятайте, зважившись на татуаж, догляд після процедури за бровами повністю залежить від вас, саме ви повинні дотримуватися рекомендацій і правила. Оптимальний результат перманентного макіяжу - це підсумок роботи і майстри, і клієнта. Не лінуйтеся доглядати за собою, і тоді відображення в дзеркалі буде вас радувати.

Як довго заживає?
Як довго заживає?
Як доглядати за шкірою обличчя після процедури?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com