рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що робити якщо випадає брови, причини та методи вирішення проблеми

  1. Причини випадання брів
  2. Внутрішнє рішення проблеми випадіння брів
  3. Відновлення брів олійною терапією

Все більше уваги жінок забирають брови. Їм надають красиву форму, моделюють вигин, фарбують і вміло підводять олівцем. Але що робити, якщо волоски випадають і це процес постійний? По-перше, з'ясувати причини, по-друге, викорінити їх, застосовуючи комплексний підхід.

Причини випадання брів

Причини випадання брів

Однозначно відповісти, чому випадають брови у жінок, може тільки лікар-трихолог. Якщо вас це по-справжньому турбує, варто робити комплексне обстеження і здати аналізи. Найчастіше, це закономірне випадання брів, обумовлене активним зростанням волосків - одні фолікули відмирають, щоб поступитися місцем іншим.

Але якщо цей процес супроводжується почервонінням або сверблячкою, то вже можна говорити про часткове облисінні. Подібні симптоми повинні відразу вас насторожити, тому не зволікайте з візитом до дерматолога. Найпоширенішими причинами, за якими відбувається випадання брів у жінок, є:

  • стрес, нервовий зрив, депресія;
  • зміни гормонального фону (наприклад, при вагітності, захворюванні ендокринної системи, або лікуванні відповідними препаратами);
  • погана циркуляція крові;
  • гострий інфекційний недуга;
  • дефіцит вітамінів і відсутність культури харчування також можуть стати причиною облисіння брів у жінок;
  • цукровий діабет;
  • дерматологічні проблеми;
  • кліщ.

Щоб якомога швидше визначити, чому у вас випадають брови, негайно зверніться до лікаря. Чим раніше ви виявите захворювання, тим простіше буде його усунути. Якщо лікар не виявить ніяких серйозних порушень, можна робити домашні маски і компреси.

Внутрішнє рішення проблеми випадіння брів

Внутрішнє рішення проблеми випадіння брів

Навіть якщо зі здоров'ям у вас все в порядку, пам'ятайте, що гормональний фон у жінок непостійний, що негайно позначиться на зовнішньому вигляді - почнеться випадання брів. Щоб уникнути цього, намагайтеся не нервувати, чаші відпочивати і влаштовувати собі релакс. Крім медитацій допоможуть спеціальний препарати на рослинній основі. Також варто налагодити раціон, адже все волосся сигналізують про внутрішній стан організму.

Не відмовляйте собі в молочних продуктах і нежирному м'ясі, вживайте мінімум 0,5 кг свіжих овочів в день, пийте багато води, а також приймайте збалансований вітамінно-мінеральний комплекс для жінок. Робити це потрібно протягом мінімум 3 місяців, інакше ви не побачите результату.

Відновлення брів олійною терапією

На здоров'я і красу волосків дуже сприятливо позначається масляна терапія. Ось кілька рецептів, інгредієнти, в основному, беруться в рівних частинах, а склад можна змінювати.

  1. Візьміть за основу будь-яку рослинну олію (реп'яхову, кокосове, мигдальне) в кількості 1 ч.л. і додайте туди 10 крапель будь-якого ефірного (чайного дерева, камфорного, лимонного). Втирайте суміш у верхню рослинність очей на ніч.
  2. Змішайте в пропорції 1: 1 касторку і неочищена оливкова олії. Додайте туди сік алое і зробіть компрес, залишивши просочені складом ватні диски на 20 хвилин.
  3. Підсильте корисні властивості обліпихової олії рідким ретинолом. Накладайте компреси на поверхню брів на 15 хвилин, а потім зітріть залишки ватним диском і зволожите шкіру кремом. Ця маска запобігає ламкість і випадання волосків.
  4. Натріть на дрібній тертці моркву, відіжміть 1 ч.л. соку, розбавте його вітаміном Е і нанесіть у вигляді компресу на брови. Через півгодини вбийте кінчиками пальців залишки суміші в шкіру і волоски.
  5. Проваріть сушений плід інжиру в жирному молоці, відіжміть в марлі і прикладіть до століть. Тримайте 20 хвилин, потім вмивайтеся.
  6. Також при випаданні брів відмінно допомагає банан. Розімніть невеликий шматочок в пюре і зробіть маску.
  7. Для щоденного догляду можна зробити такий склад: розтопіть 0,5 ч.л. бджолиного воску, додайте в нього 0,5 ч.л. вазелінового масла і капніть 5 крапель касторки. Змащуйте дуги мінімум двічі в тиждень на ніч.
  8. Скористайтеся паперовим «жиром»: спаліть лист в склянці - на стінках утворюється коричневий наліт. Намастіть цієї «маззю» брови, поки вони не відросте. Будьте обережні, світлі волоски можуть змінити колір в рудуватий колір.

Не чекайте миттєвого результату, проявіть терпіння і наполегливо доглядайте за бровами. Нехай це увійде у вас у звичку і ви обов'язково поліпшите їх зовнішній вигляд.

Але що робити, якщо волоски випадають і це процес постійний?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com