рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що краще: волоскові татуаж або растушевка? Фото до і після

  1. Що таке волоскові татуаж брів?
  2. Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?
  3. Змішаний татуаж брів: що це?
  4. Вартість процедури в салонах Києва

Перманентний макіяж брів підкреслює природну красу та індивідуальність і при цьому істотно заощаджує час на рутинну процедуру щоденного макіяжу. Плануючи перетворити себе за допомогою цієї б'юті-послуги, більшість стикається з питанням: який татуаж брів вибрати? Популярними сьогодні вважаються волоскові татуаж і техніка розтушовування. Власне, вони і стали базою для щодо нового виду - змішаного татуажу брів.

У цій статті ми розповімо про особливості волоскової техніки татуажу брів, техніки розтушовування і можливості моделювання брів методом їх комбінування.

зміст

  1. Що таке волоскові татуаж брів?
  2. Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?
  3. Змішаний татуаж брів: що це?
  4. Вартість процедури в салонах Києва

Що таке волоскові татуаж брів?

волоскові татуаж - це метод перманентної корекції брів, який являє собою процедуру прорісовиванія тонких штрихів, що імітують натуральні волоски.

Такий татуаж дозволяє відтворити об'ємні і густі брови, які практично неможливо відрізнити від справжніх. Майстри татуажу виконують його як апаратним, так і мануальним (ручним) способом.

Майстри татуажу виконують його як апаратним, так і мануальним (ручним) способом

Який ефект дає волоскові татуаж?

Волосковая техніка - вдалий варіант перманентного макіяжу для моделювання рідкісних і асиметричних брів, брів з пробілами в рослинності (лисинами).

Такий татуаж забезпечує:

  • вид доглянутих брів;
  • натуральний обсяг і густоту;
  • чіткі контури;
  • витончену форму бровние дуг.

Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?

техніка розтушовування являє собою перманентний макіяж з ефектом макіяжу або косметичного олівця для брів .

На відміну від волосових методу, в цьому випадку не промальовувалися окремі волоски - пігмент наноситься на область бровние дуг розтушованими лініями. Процедура розтушовування виконується за допомогою апарату для татуажу або вручну, ручкою-манипулой.

Процедура розтушовування виконується за допомогою апарату для татуажу або вручну, ручкою-манипулой

Який ефект дає растушевка?

Растушевка підходить тим, хто хоче підправити / виправити неправильну форму брів, тонувати брову повністю або окремі ділянки, підфарбувати сиві волоски.

Такий перманентний макіяж забезпечує брів:

  • виразну форму;
  • правильні контури;
  • додаткову густоту і обсяг;
  • рівномірний колір;
  • природний ефект.

Змішаний татуаж брів: що це?

Як бачимо, волоскові татуаж брів і растушевка - це зовсім різні техніки татуажу , Кожна з яких дозволяє домогтися конкретного результату. Однак, буває, що для повноцінного вирішення проблеми у клієнта недостатньо використання тільки однієї з даних технік або клієнт бажає отримати густі, об'ємні і одночасно природні брови з м'якими контурами. Відповідно, потрібен комплексний підхід до моделювання (реконструкції) брів.

В цьому випадку майстри пропонують так званий комбінований татуаж брів - волоскові з розтушовуванням. Такий перманентний татуаж дозволяє відкоригувати нерівномірно зростаючі брови, надати їм більш насичений відтінок, або повністю виправити неправильно ростуть брови. В результаті грамотно виконаної процедури брови виглядають як справжні.

часто тату-майстра пропонують таку техніку як оптимальний варіант своїм клієнтам, які ніяк не можуть зважитися, який варіант краще: волоскові татуаж брів або растушевка.

Техніка змішаного татуажу брів

Волоскові з розтушовуванням татуаж передбачає одночасне прорісовиваніе волосків з розтушовуванням пігменту на бровние дугах з формуванням м'яких контурів.

При цьому для створення основного фону використовуються пігменти світлих тонів, волоски в свою чергу вимальовуються більш темними штрихами. Для створення колірної композиції, що відповідає відтінку волосся і кольору шкіри клієнта, майстер може використовувати кілька пігментів з палітри фарб для брів .

В результаті брови набувають природний обсяг і густоту, і неозброєним поглядом їх практично неможливо відрізнити від натуральних. Дуже красиво виглядає татуаж з нарощеними віями .

Дуже красиво виглядає татуаж з   нарощеними віями

Який ефект дає волоскові з розтушовуванням татуаж?

Брови набувають:

  • симетрію;
  • правильну форму;
  • легкі контури;
  • насичений, рівномірний колір;
  • природний обсяг і густоту.

Відео салонної процедури змішаної техніки татуажу брів.

Вартість процедури в салонах Києва

У зв'язку з тим, що волоскові татуаж брів об'єднує в собі дві методики перманентного макіяжу, його вартість досить висока в порівнянні зі звичайним татуажем. Так, на сьогоднішній день мінімальна ціна послуги в салонах краси Києва становить 1800 гривень. Приватні майстри пропонують свої послуги, починаючи від 1500 гривень.
Майстри та салони татуажу представлені на сторінці .

У будь-якому випадку, що отримати чудовий результат, процедуру краще робити у висококваліфікованого фахівця з багаторічним досвідом і реальними відгуками. У нашому каталозі б'юті-послуг в розділі татуаж брів можна ознайомитися з майстрами, які виконують послугу в салоні і вдома, а також їх прайсом і фотороботами за даною методикою.

Змішаний татуаж брів дозволяє усунути проблему рідкісних, сивого волосся, надає бровам обсяг, густоту, насичений колір і красиву, виразну форму.

Що таке волоскові татуаж брів?
Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?
Змішаний татуаж брів: що це?
Плануючи перетворити себе за допомогою цієї б'юті-послуги, більшість стикається з питанням: який татуаж брів вибрати?
Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?
Змішаний татуаж брів: що це?
Який ефект дає волоскові татуаж?
Що таке татуаж брів в техніці розтушовування?
Який ефект дає растушевка?
Змішаний татуаж брів: що це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com