рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки тримається татуаж брів на обличчі

  1. Переваги та недоліки татуажу брів
  2. Термін дії татуажу брів

У прагненні змінюватися і покращувати свою зовнішність, дівчата часто забувають, що жодна процедура і втручання не проходять безслідно. І справа не в тому, чи боляче буде і скільки тримається татуаж брів 3d - важлива картина наслідків в цілому. Адже заради краси можна потерпіти і саму процедуру, і корекцію, але якщо перманент невдалий, не підходить для вашого круглого особи або не відповідає відтінку волосся - подібні «дрібниці» здатні отруїти життя на кілька місяців. Тому спочатку детально вивчіть всі плюси і мінуси, з'ясуйте, чи не шкідливий татуаж брів в вашому конкретному випадку, на скільки вистачає ефекту, а вже потім вирішуйте - робити вам чи ні цю процедуру.

Переваги та недоліки татуажу брів

Переваги та недоліки татуажу брів

Як будь-яка косметична процедура, татуаж брів має свої плюси і мінуси. Розглянемо всі варіанти. Мінуси перманенту:

  1. Першим недоліком залишається те, що татуаж часом дуже боляче робити. Але все залежить від методу анестезії, а також від вашого больового порогу. Загалом, тут необхідно враховувати особливості клієнта - одному буде боляче, а інший не зазнає ні найменшого дискомфорту. До речі, від цього залежить, скільки буде тривати сеанс.
  2. «Несподіваний» відтінок і неправильна форма. Перед тим, як робити татуаж брів 3d для круглого особи, чітко уявіть, яку саме форму і колір ви хочете. Детально викладіть свої побажання майстру. Можливо, краще робити не повну розтушовування, а зупинитися на волоскові методі. Прислухайтеся до порад майстра, йому з боку видно риси вашого обличчя.
  3. Алергія на компоненти. Ось тут вже не обійтися без тесту, який потрібно робити за пару діб до передбачуваного сеансу. Не полінуйтеся, витратьте час, щоб уникнути серйозних побічних ефектів. Крім того, подібна процедура служить запорукою того, що перманенту вистачає на більш тривалий період часу. Але скільки саме протримається перманент, залежить від особливостей вашого організму.
  4. Невдалий татуаж брів 3d може вийти, якщо ви не підготувалися до процедури - не зробили аналіз крові, не дочекалися закінчення менструації / лактації, вилікували герпес або НЕ загоїли шрами. В такому випадку вам може бути дуже боляче, а брови після подібної екзекуції можуть почати випадати.
  5. Невдоволення своїм зовнішнім виглядом може викликати перманент брів 3d, зроблений в поспіху, без урахування рис обличчя. Наприклад, для круглого особи необхідні брови зі зламом, подовженої форми. Якщо ви або майстер не врахували це до початку сеансу, навряд чи ви залишитеся задоволені результатом.

Навіть якщо ви зіткнулися з подібними дефектами, не турбуйтеся - кваліфікований фахівець знає, що робити, щоб виправити невдалий перманент.

Тим більше, що у татуажу 3d є безперечні плюси, яких значно більше, ніж мінусів.

  1. Ви мінімум на півроку зможете забути про необхідність фарбувати брови.
  2. Якщо ви ретельно підготуватися і виберете професійного майстра - боляче не буде.
  3. Якщо боїтеся алергічної реакції, вибирайте біотатуаж брів хною. Це природний компонент абсолютно гіпоалергенний. Але тривалість ефекту від такої процедури набагато коротше, ніж від повноцінного перманенту - всього 2-3 тижні. Зате це безболісно, ​​не подразнює шкіру і пігмент сходить рівномірно, не залишаючи таких неприємних для круглого особи сюрпризів, як плями, розводи, «позеленіння / почервоніння» відтінку. Через місяць ваші брови знову стануть такими, як раніше без будь-якої корекції. Як бачите, дана процедура - це суцільні плюси. При бажанні її можна робити регулярно.
  4. Якщо ви вирішили зупинитися на техніці 3d (наприклад, якщо ваші брови занадто світлі, рідкісні або неправильної форми), врахуйте, що для круглого особи це не кращий варіант. До того ж, якщо ви блондинка, татуаж 3d може виглядати вульгарно. У таких випадках рекомендується робити волоскові перманент.

Термін дії татуажу брів

Термін дії татуажу брів

На питання, скільки ж тримається татуаж, ніхто не дасть вам точної відповіді. Щось залежить від майстра, щось - від технології (метод 3d, наприклад, дає більш стійкий результат, ніж волоскові перманент) і складу фарби, дуже багато - від індивідуальних особливостей організму клієнта. Справа в тому, якщо ви робите брови у професійного майстра, він вводить пігмент на глибину до 1,5 мм (і то, це вважається занадто глибоко), тобто тільки у верхній шар шкіри, який постійно оновлюється. Такий підхід націлений на природний вид клієнтки, а не на гротескний перманент, про який говорять, що він тримається скільки завгодно без корекції. Але ми ж за натуральну красу? Тому йдемо до майстра, який виконає татуаж з найменшим пошкодженням шкіри. Тривалість ефекту в цьому випадку - до 2-х років. При цьому вам знадобиться всього одна корекція, щоб підправити форму і відтінок.

У разі ж, коли ви дозволили збрити свої натуральні брови і вбити собі пігмент на глибину до 3 мм, то, природно, подібна «красотища» може протриматися і 7-10 років. Але ось чи потрібно вам це? Адже мине небагато часу, і ви захочете знову щось поміняти. І тоді доведеться «прати» брови лазером, а потім знову робити татуаж, тому що після подібної екзекуції їх у вас зовсім не залишиться.

Так що не зловживайте перманентом, враховуйте особливості круглого особи і, якщо не хочете занадто затяжного дії пігменту, вибирайте біотатуаж хною. Радимо в першу чергу цікавитися, чи не скільки протримається татуаж, а як зробити так, щоб виглядати натурально.

Подивіться, як виглядає татуаж брів у зірок: Анастасія Волочкова і Юлія Волкова - живий приклад невдалого перманенту. Радимо вам рівнятися на Вікторію Лопирьова або Меган Фокс.

Але ми ж за натуральну красу?
Але ось чи потрібно вам це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com