рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сірі олівці кошти для брів: відгуки і Свотч

  1. Олівець для брів Ideal Brow, Eva Mosaic (Чорна кава)
  2. Натуральний контурний олівець для брів Natural Eyebrow Pencil, Shiseido (GY901 Natural Black)
  3. Олівець для брів Shaping Eyebrow Pencil, Dolce & Gabbana (4 Stromboli)
  4. Олівець для брів Hard Formula, Shu Uemura (Stone Gray 05)
  5. Гель для брів Precision Brow Gel, Illamasqua (Stare)
  6. Точковий олівець для брів Precision Brow Pencil, NYX (Black)
  7. Моделює засіб для брів Mr Brow Filler Mascara, Givenchy (03 Granite)

Вісім років я фарбувала волосся в рудий колір , А брови - олівцями в діапазоні «від Таупо до шоколаду», і все це, в цілому, було більш-менш гармонійно. Але варто було мені відростити натуральний колір волосся (назвемо його «якийсь темно-коричневий») - і, з незрозумілої до кінця причини, всі колишні засоби для брів стали виглядати на мені практично помаранчевими.

Тут-то я і перейнялася пошуками «ідеального сірого». Але на жаль: з'ясувалося, що оглядів, що охоплюють цей вузький сегмент, трохи, «той самий» шуканий відтінок може існувати тільки на сайті бренду, а в магазинах про нього взагалі не чули. В результаті тривалих пошуків було виявлено всього штук 20 правильних сірих коштів для брів. Випробувано - близько 15-ти. У цій збірці - ті, які я можу рекомендувати.

У цій збірці - ті, які я можу рекомендувати

NYX, Eva Mosaic, Shiseido, Shu Uemura, Dolce & Gabbana, Givenchy, Illamasqua

Олівець для брів Ideal Brow, Eva Mosaic (Чорна кава)

Один з моїх давніх улюбленців. Текстура пудровая, колір при нанесенні можна варіювати від світло-сірого до майже чорного. Хочете - зробите легкий акцент, хочете - намалюєте що завгодно в Insta-стилі. Я спочатку фарбує всю брову максимально яскраво, а потім розтушовують ту частину, яка ближньому до перенісся - виходить виразно, але не надто. Робити це найкраще рідний щіточкою - вона підходящої звужується форми. При дуже інтенсивному нашаровуванні грифель може залишати грудочки, але вони скидаються одним рухом будь-якої жорсткої кисті.

Ціна: 245 руб .

Натуральний контурний олівець для брів Natural Eyebrow Pencil, Shiseido (GY901 Natural Black)

Другий з моїх улюбленців, і, по-моєму, самий знаменитий сірий олівець на світлі. Текстура - пудровий-воскова, жорсткість - середня. Слово «натуральний» в назві виправдано - кардинально форму їм не зміниш і брови, як у Волочкової, які не намалюєш - інтенсивність кольору не та. Але скорегувати, домалювати пару міліметрів, і виділити те, що є - легко. По-моєму, Natural Eyebrow Pencil треба видавати всім неофітам - ризик зобразити на обличчі брови-таргани відсутня повністю.

Ціна: 1749 руб .

Олівець для брів Shaping Eyebrow Pencil, Dolce & Gabbana (4 Stromboli)

Shaping Eyebrow Pencil міг би стати ідеальним олівцем: хочеш - підфарбовувати свої брови, хочеш - малюй нові. Жорсткість - що треба, нашаровувати можна до нескінченності, грудочок не залишає. З протилежного боку - дуже класна конусоподібна щіточка (ніколи не думала, що щіточка може викликати у мене таке захоплення, виявилося - може!). Але є одне значне «але». Дуже зручний грифель в формі скошеного трикутника після першого використання перетворюється у щось невиразно-овальне. І виправити це можна тільки обрізавши його канцелярським ножем. Відомий спосіб - поточити об серветку - тут не працює. Але шматувати олівець, який стоїть практично як тональний крем, мені здається варварством.

Ціна: 4199 руб .

Олівець для брів Hard Formula, Shu Uemura (Stone Gray 05)

Як ми вже писали , Відтінок цього олівця проявляється тільки при зіткненні зі шкірою, точніше, з шкірним салом. На руці Hard Formula відмовляється залишати хоч якийсь слід, як сильно ні душі. А на бровах неймовірним чином проявляється, прямо чудеса. Точніше, якщо вдуматися, не зовсім чудеса - якраз біля коріння волосків шкірне сало є завжди. Ефект - супер-натуральний. Скорегувати форму не вийде, тільки фарбувати між волосків. Зате не ризикуєте помилитися. Користуюся ним, коли немає часу на ретельне каліграфічне вимальовування.

Ціна: 1990 руб .

Гель для брів Precision Brow Gel, Illamasqua (Stare)

Precision Brow Gel претендує на звання «відкриття року». Я завжди уникала помад для брів - кисть до них треба шукати, мити її потім, результат виходить занадто Худа-стайл. Але тут мені відкрився новий світ: виявилося, цією штукою малювати в десять разів зручніше, ніж будь-яким олівцем, яким би прекрасним він не був. Я досить сильно домальовую брову зверху, а з цим гелем це виходить зробити непомітно. Точніше, що брову намальована, звичайно, помітно, але от наскільки саме я прикрасила дійсність, - незрозуміло: інтенсивність кольору можна варіювати. Наноситься Precision Brow Gel без лисин, якщо діяти швидко, то встигнеш розтушувати, потім гель застигає і тримається до переможного.

Ціна: +1849 руб .

Точковий олівець для брів Precision Brow Pencil, NYX (Black)

Текстура - класична воскова. Колір - в залежності від сили натискання - від сірого до чорного. Грифель Precision Brow Pencil плоский і тонкий, таким можна зробити все: фарбувати саму брову, скорегувати форму або домалювати окремі волоски.

Ціна: 790 руб .

Моделює засіб для брів Mr Brow Filler Mascara, Givenchy (03 Granite)

Насправді, я думала, що ця штука виявиться чимось на зразок фіксуючого гелю з сіруватим відтінком. Але немає. Mr Brow Filler Mascara - самодостатнє дуже пигментированное засіб. Якщо використовувати його після олівця, то виходить too much. І повністю мені з ним впоратися так і не вдалося. Я не можу не забруднити їм Пушкова волоски над бровою, і виходить, хм, неакуратненько. А Brow Filler страшно стійкий, тому виправити огріхи, навіть відразу, неможливо - мицеллярная вода його не бере. Але от якщо наносити його пензлем, як пасту, виходять акуратні і, головне, дуже стійкі брови. Чи готова я так морочитися кожен день? Ні. Але якщо раптом зберуся на вечірку в басейн (хоча сумніваюся), то неодмінно про нього згадаю.

Ціна: 1880 руб .

Я навіть не думала, що мені потрібно стільки бровяних штук. Виявилося, потрібно. На кожен день - Shiseido, Dolce & Gabbana і Nyx. Eva Mosaiс і Illamasqua - для макіяжів в Інста-стилі. Shu Uemura - на той випадок, коли зовсім немає часу. А Givenchy - для уявних вечірок біля басейну або вологого азіатського клімату.

Читайте також:

Чи готова я так морочитися кожен день?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com