рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Раз і назавжди: яка косметика для брів потрібна саме вам?

тіні

тіні

Новачкам краще вибирати тіні для брів: пігмент легко нанести і змахнути, якщо ви допустили помилку. Схема проста: світлим відтінком підкресліть брови біля перенісся, а темним - вигин і хвостик, потім розчешіть щіточкою. Ідеально для власниць рідкісних або світлих брів, як у Гвінет Пелтроу - намальований контур виглядає природно. Можна навіть не купувати спеціальні тіні для брів, а замінити тінями для повік відповідного відтінку, але неодмінно з матовим фінішем.

Тіні для брів зазвичай продаються в наборах - так легше підібрати або змішати відповідний вам відтінок. Вибирайте пігментовані тіні, які не обсипаються при нанесенні. Бонусом в комплекті часто йде віск (кольоровий або прозорий), пінцет, пензлик або трафарети для швидкої промальовування брів.

олівці

олівці

Олівець підійде для брів, яким не вистачає густоти: тонким грифелем легко намалювати відсутні волоски, щоб брови знайшли гарну форму. Відмінний приклад - Гвен Стефані : Її зігнуті брови потребували лише невеликого коректування.

Хитрий трюк: щоб гостро заточити кінчик олівця, покладіть його в морозилку на п'ять хвилин

Замовте в магазині Beauty Discount Center :

Олівці для брів діляться на два типи. У воскових - м'який грифель, який заповнює брови кольором і одночасно фіксує волоски. У пудрових - сухий і твердий стрижень для точної промальовування відсутніх волосків. Останній тренд - олівці з плоским трикутним грифелем: такий зріз дозволяє легко намалювати як широке початок брови, так і тонкий кінчик. І забудьте про точило: механічний олівець завжди залишається гострим.

пудра

пудра

Не любите ефект намальованих брів? Тоді використовуйте пудру, яка м'яко заповнить брови кольором і заодно додасть їм густоту і обсяг. Результат потрібно закріпити воском або гелем - тоді брови не втратять форму до тих пір, поки ви не змиєте макіяж. Цей варіант підходить жінкам як тонких, так і широких брів - беріть приклад з сестричок Олсен.

Голлівудський візажист травня Квін любить наносити пудру поверх воску - так колір брів стає яскравішим, а макіяж тримається довше

Пудра для брів буває розсипчаста і пресована. Від тіней відрізняється тим, що крім кольору дарує брів за допомогою дрібних частинок ще й візуальний обсяг. Пудра часто продається в наборі з воском - вони прекрасно доповнюють один одного. Для графічного макіяжу краще вибирати дует олівця і пудри: грифель малює чіткий контур брів, а пудра заповнює внутрішню форму.

помада

Не лякайтеся назви, помада - це всього лише кремові тіні для брів. Бувають щільними і рідшими - вибирайте на свій смак. Помада підходить для всіх типів брів і дозволяє створити як природну форму, так і чітко окреслену, як у Анджеліни Джолі. Секрет в тому, що кремова текстура універсальна: можна намалювати окремі волоски легкими штрихами, провести чіткий контур або повністю зафарбувати брови, імітуючи ефект татуажу.

Для нанесення помади знадобиться тонка скошена кисть і щіточка для розтушовування. Регулюйте насиченість кольору, знімаючи надлишки фарби на руку, або ледь торкаючись пензлем до шкіри: так брови вийдуть більш світлими на переніссі і яскравими на кінчиках. Кремова текстура відразу ж фіксує волоски, і додатковий гель для укладання брів вже не знадобиться. Ще один плюс: більшість помад для брів - водостійкі, тому витримають сніг, дощ і навіть купання в басейні.

маркер

Маркер доводить брови до досконалості. Краще тому доказ - макіяж Джесіки Альби. Тільки не намагайтеся з його допомогою повністю змінити форму брів - маркер стане в нагоді лише в якості фінального штриха. Він малює найтонші лінії, які імітують натуральні волоски - те, що треба для заповнення рідкісних брів або прогалин на кінчиках. Будьте певні: такий макіяж не розтечеться навіть під дощем .

Маркер з одного дотику дає насичений колір і не вимагає розтушовування пензликом. Але для роботи з ним потрібні досвід і вправність: невдалі штрихи важко відтерти від шкіри - деякі маркери створюють тату-ефект, який тримається до трьох днів.

гель

Деймон Робертс, «король брів» всіх голлівудських знаменитостей, говорить клієнтам: «Гель для брів повинен стати вашим найкращим другом. Використовуйте його щодня незважаючи на те, є у вас сьогодні макіяж чи ні ». Якщо ви володарка натуральних густих брів, як у Кара Делевінь, то без гелю вам не обійтися: він допоможе причесати брови і зафіксує неслухняні волоски на місці.

Прозорий гель для брів закріплює макіяж і фіксує волоски на місці, а тонований - до того ж робить брови яскравими. Спеціальна туш з фібрами стане в нагоді тим, кому не вистачає густоти й обсягу: вона містить мікроволокна, які імітують справжні волоски, заповнюють порожнечі і миттєво роблять брови пишними.

Фото: buzzfeed.com, happy-giraffe.ru, webcity.su

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com